Javena Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Figanna napisał(a):AA TO JAK Z PIESKAMI OK TO JUZ NIE WIEM:D ona jest młodziutka i chce się bawić pewnie dużo, a te starsze to już nie takie chętne Właśnie ,wydaje mi sie ,że ona z Perełką była spokojniejsza,bo Perełka jest spokojna .Te natomiast sa bardziej ruchliwe,A MŁODA NASLADUJE.:) Quote
zaba14 Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 ciesze się że Milusia już u siebie !! :) Quote
Figanna Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 jak poczuje się pewniej na nowym miejscu to może jej przejdzie? wszystkie trzy walczą o uwagę Pani Marii :D Quote
Javena Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 coronaaj napisał(a):Cos nowego? coronaaj ,masz wyczucie. Własnie wczoraj dzwoniła do mnie siostra. Milusia ,jest najukochańszą psinką swojej pani. Twierdzi,że już za żadne skarby by jej nie oddala. Quote
Figanna Posted April 20, 2012 Author Posted April 20, 2012 oo to super wieści! Milusia tyle przeszła, bardzo się cieszę że znalazła dobry domek! muszę zadzwonić, albo lepiej pojechać do Milusi i foteczki wstawić:) Mam nadzieję że Javena mi potowarzyszy;> Quote
Javena Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Figanna napisał(a):oo to super wieści! Milusia tyle przeszła, bardzo się cieszę że znalazła dobry domek! muszę zadzwonić, albo lepiej pojechać do Milusi i foteczki wstawić:) Mam nadzieję że Javena mi potowarzyszy;> Nie ma sprawy. Mozemy jechać.Daj znać. Quote
Figanna Posted April 20, 2012 Author Posted April 20, 2012 to jeszcze nie w tym tyg co będzie, tylko w jeszcze następnym:) Quote
Recommended Posts