Figanna Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 jasne, pojedziemy, zdjęcia porobimy:):) będzie jeszcze wizyta u weterynarza przed adopcją do nowego domu?? chodzi mi o gruczoły i odrobaczenie Quote
Javena Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Figanna napisał(a):jasne, pojedziemy, zdjęcia porobimy:):) będzie jeszcze wizyta u weterynarza przed adopcją do nowego domu?? chodzi mi o gruczoły i odrobaczenie Napewno. Wieczorem będę wiedziała więcej ,jak Marysia wróci z pracy. Quote
Figanna Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 to super:) mam nadzieję że z bazarku się coś uzbiera! zaświadczenie o szczepieniu - mam. Książeczki zdrowia Milusia nie ma Quote
Figanna Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 milusia już w domku swoim!! wkleję zaraz zdjęcia Quote
Figanna Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 DOMEK DO JAKIEGO TRAFIŁA MILUSIA TO DOM JEDNORODZINNY Z OGRÓDKIEM, BLISKO LAS. MILUSIA MA DO TOWARZYSTWA SUCZKĘ (MIX YORKA I JAMNIKA) ORAZ PIESKA YORKA (WYKASTROWANY) ZA JAKIŚ CZAS ZROBIMY ODWIEDZINKI I ZOBACZYMY CO SŁYCHAĆ:D z nowego domu: Quote
Javena Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Milusia trafiła do domku z pieskami .Będzie miała kolezake Olę i kolege Li . Yorek i yorko- jamniczka.:) Domek pod lasem ,ogródek i duuużo miejsca do gonienia. Za jakis czas odwiedzinki. Quote
Javena Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 (edited) Mix jamnika z yorkiem. ............................... Tata york Edited January 27, 2012 by Javena Quote
Jasza Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Gdzie Wy takie domki wynajdujecie??? Brawa! Quote
Javena Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Jasza napisał(a):Gdzie Wy takie domki wynajdujecie??? Brawa! Same sie napatoczyły. Pani Marysia (to samo imie),zna sie z moją siostra Marysią od 30 lat ,moze wiecej. Rozmawiały telefonicznie. Pani jak usłyszała ,że jest do adopcji jamniczka ,to była gotowa już ja zabrac. Miała jamniczkę ,ale odeszła na serduszko. Siostra ma dzwonic i dowiadywać sie ,a my wkrótce pojedziemy w odwiedzinki. Quote
Javena Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Dowiedziałam sie od siostry,że noc była niespokojna. Wszystkie spały na łózku z panią ,ale bardzo sie kręciły. Przechodziły z miesca na miejsce. Milusia chodzi za panią krok w krok.Zapewne boi sie ,że znów ją gdzies oddadzą. Bardzo szczekała na brata P.Marysi. Ogólnie nie przepada za mężczyznami ,ale mysle ze to kwestia czasu. Apetyt ma ,załatwia się na polku Nie ma żle ,a bedzie napewno lepiej. :) Quote
wtatara Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 w nocy ustalały czyje miejsce gdzie w łóżku. Jak Perełka się czuje? Quote
Javena Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 [quote name='wtatara']w nocy ustalały czyje miejsce gdzie w łóżku. Jak Perełka się czuje? Tego nie wiem ,nie pytałam ,ale gdyby coś było pewnie Marysia by mi powiedziała. Zapewne przeszła do normalnosci Quote
Javena Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Aniu ,czy Ty masz nr tel. do P. Marysi? Moze by zadzwonic ? Perełka nawet nie zauwazyła ,że nie ma Milusi. Zadowolona ,ze jest w centrum uwagi. Quote
Figanna Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 tak mam numer, jutro zadzwonie:) Quote
Javena Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Nie chce Marysi bałamucić ,bo u niej krucho z kasą . Sama bym zadzwoniła,ale nie mam numeru. Wczoraj dzwoniłam do siostry ,ale jej nie było w domu. Quote
Figanna Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 nie ma problemu:) od czwartku jak ja zawiozłyśmy jestem chora i nie miałam głowy do tego:oops: Quote
Javena Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 (edited) figanna napisał(a):nie ma problemu:) od czwartku jak ja zawiozłyśmy jestem chora i nie miałam głowy do tego:oops: No nie, co ci jest? Wracaj szybko do zdrowia...... Edited January 31, 2012 by Javena Quote
Javena Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Dzwoniłam do pani od Milusi. Mila rozrabia jak pijany zając . Potargała dwie bluzki . Wszystko zrzuca z krzeseł . Mości sobie pod dupkę. Nie chce spać w swoim posłanku. Je za trzech. Poza tym jest dobrze. Nadal jednak pilnuje pani. Boi sie ,ze ją zostawi. Z bratem P.Marysi juz zakolegowała ,choc poczatkowo był obszczekany. Trochę mnie dziwi jej zachowanie,bo u siostry nie było takich problemów. Quote
wtatara Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 a czy ona nie protestuje ze została oddana? Quote
Figanna Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 Javena napisał(a):No nie, co ci jest? Wracaj szybko do zdrowia...... a jakieś przeziębienie.. ale już lepiej:) widzę że już Javena dzwoniła:) ja myślę że Milusia jest zazdrosna i to dlatego. Z Perełką się od razu polubiła a z pieskami nowej Pani od początku był dystans. Ciekawe czy się razem bawią? Trzeba ją odwiedzić i zobaczyć jak to wygląda..bo faktycznie zachowuje się inaczej niż w DT Quote
Javena Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Z pieskami się zaprzyjazniła ,nie ma spięć. Myśle ,że poprostu ,p.Maria przyzwyczajona ,ze zostawia wszystko na wierzchu ,bo małe już starsze wiekowo i moze zdyscyplinowane,a taka młoda przyszła i jeszcze nie wie ,co jej wolno a co nie.:) Ogromną radochę sprawia jej gonienie za piłeczką.:) No ,pani Marysia ,musi sie nauczyc wszystko chować ,jak chce mieć w całosci.:) Quote
Figanna Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 AA TO JAK Z PIESKAMI OK TO JUZ NIE WIEM:D ona jest młodziutka i chce się bawić pewnie dużo, a te starsze to już nie takie chętne Quote
Recommended Posts