dexterka Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 yoshi22 napisał(a):Maniuś wszystkiego dobrego na nowej drodze życia! Bądź szczęśliwy u boku swoich ludzi :) Będą jakieś fotki z nowego domku ? Prosimy:oops: przyłączam się do życzeń oraz prośby o zdjęcia:) Quote
szyszunia557 Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Nie mam jeszcze zdjęć naszego Mańka z nowego domku :shake: Jak jutro domek się nie odezwie, to się upomnę ! Quote
szyszunia557 Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Mam wieści od Maniusia :multi: Domek pisze: "[FONT=Lucida Grande]Chciałam poinformować że Maniek dotarł do domu bez problemów .Był mocno zdenerwowany ale dał radę. Jest bardzo ulegly i ma postawę "przepraszam że żyję i sprawiam klopot" chociaż z każdą minutą oswaja się z otoczeniem. Myślę ze jak go tylko nie zaglaskamy i nie zacałujemy na śmierć to będzie wszystko ok i szybko poczuje, że to jego dom.[/FONT] [FONT=Lucida Grande]W najbliższym czasie jak Maniek okrzepnie i nabierze wigoru podeślę Państwu jego kilka zdjęć."[/FONT] Quote
szyszunia557 Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Mam dobre wieści ! Jaskier ma szansę na dom ! Trzymajcie mocno kciuki ! W piątek wizyta PA w Kluczborku. Być może młodzieniec już wkrótce tam zamieszka ? Quote
yoshi22 Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Maniusiu dasz radę! Widać, że domek już Cię pokochał. A za tego młodzieńca oczywiście kciuki, kciuki!!!! Quote
szyszunia557 Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Oszaleję chyba z radości :crazyeye: Dzisiaj nasz kolejny psiak znalazł dom, a właściwie znalazł go już wcześniej ale dzisiaj w nim zamieszkał ! Poznajecie tego pana ? Quote
szyszunia557 Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Ale, żeby była równowaga, to takie oto Cudo zamieszkało wczoraj u Wiosny Quote
dexterka Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Dziewczyny szukam kogoś do zrobienia wizyty pa w Grodkowie koło Opola. Znacie kogoś??? Quote
szyszunia557 Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 [quote name='dexterka']Dziewczyny szukam kogoś do zrobienia wizyty pa w Grodkowie koło Opola. Znacie kogoś??? Może Ewelinaaa Kurczę, gdzie ten Grodków ? :???: Już widzę 45 km od Opola i 20 km od Brzegu, od Niemodlina też 20 km. Quote
yoshi22 Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Kai też znalazł nowy dom?! Super! A to małe Cudo naprawdę cudo! Będzie więcej zdjęć? Quote
szyszunia557 Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 [quote name='yoshi22']Kai też znalazł nowy dom?! Super! A to małe Cudo naprawdę cudo! Będzie więcej zdjęć? Tak, to łobuz Kai pojechał do domku w Byczynie :lol: Spróbuję wrzucić album szczeniorka z FB tutaj KLIK Quote
dexterka Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 ten szczenior jest wręcz niezwykłej urody, będzie można przebierać w dobrych domkach:) Quote
szyszunia557 Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Atylla zwany przeze mnie Kung Fu Panda pozdrawia :loveu: Quote
lon_cia Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 [quote name='szyszunia557']Atylla zwany przeze mnie Kung Fu Panda pozdrawia :loveu: Cudaśny jest, wygląda jak świnka morska:evil_lol: Quote
szyszunia557 Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Śmieszny jest, śmieszny :lol: Ale strasznie zarobaczony i chętny domek musi poczekać ze 2 tygodnie, aż przejdzie kwarantannę... Quote
szyszunia557 Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Mam wieści od Jaskierka - niestety został odwieziony z powrotem :shake: W nowym domu był raptem parę godzin. Dom przerosła ta adopcja, bo Jaskier sikał w domu i kupa też mu się zdarzyła... Pozostawiam bez komentarza... Wieści od Mańka - nie chce za skarby zostawać sam, demoluje, zżera dzwi i żalujze... więc... pani zabiera go ze sobą do pracy, żeby bidulek nie był sam i się nie stresował. Chcieć to móc ! Jamniś Frodo już w BDT u Hope2. Quote
yoshi22 Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Szkoda, że ludzie Jaskierka się tak szybko poddali. A Maniuś to ma szczęście :loveu: Quote
Hope2 Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 [quote name='szyszunia557']Frodo w DT u Hope2 Frodo,Tolek i Hades Quote
szyszunia557 Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 (edited) Cisza u nas, jak makiem zasiał, cokolwiek to znaczy :eviltong: Lenka12 u zwierzaków była, ale nic nie napisała, a może akurat ktoś jest ciekawy, co tam u nich słychać ?:obrazic: Z załączonych przez Hope2 zdjęć widać, że Jamniś ma się super na tymczasie, życzymy mu zdrowia i trzymania siku ! Przypominam również, że pomoc finansowa dla Frodo jest w dalszym ciągu potrzebna, został dług do spałcenia w lecznicy w Grudziądzu. Z opowieści Lenki12 wynika, że nasze zwierzęta nie zawsze się dobrze dogadują i niestety nasza cudna Sara - hasky - niehasky, poturbowała dotkliwie Maxia. Został dosłownie wyciągnięty z jej pyska ! Wprawdzie krew się nie polała, ale Lenka12 na brzuchu Maxia znalazła dużego guza - okazało się po badaniu u weta, że to krwiak po uderzeniu zębisków Sary. Poza tym Roko pakuje się do domu, już z początkiem grudnia ma zamieszkać w Kluczborku, razem z konikami ! On sam, jak mały koń :eviltong: Edited November 27, 2012 by szyszunia557 Quote
szyszunia557 Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Ponieważ sytuacja finansowa Fundacji jest katastrofalna, wręcz tragiczna, mam prośbę, czy ktoś miałby pomysł na bazarek cegiełkowy i mógłby mnie oświecić, jak go zrobić ? Quote
szyszunia557 Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Hope2 napisał(a):Biedny Max! Sara! Ty bandyto! Biedny maluch, biedny ! Nawet na spacer nie miał siły pójść, a on przecież taki rozbrykany zawsze. Sara to potwór straszny ! Dla ludzi cudowna i kochana ! Quote
Hope2 Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 szyszunia557 napisał(a):Biedny maluch, biedny ! Nawet na spacer nie miał siły pójść, a on przecież taki rozbrykany zawsze. Sara to potwór straszny ! Dla ludzi cudowna i kochana ! pamiętam...ona lubiła zaczepiać Małego...a z Maxem wojowała "przez ścianę"... Pędzę z małym na dwór-musi się uczyć załatwiać na dworze-w domu idzie mu świetnie Quote
szyszunia557 Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Wieści z wczoraj- Wiosna w okolicy Byczyny zauważyła 2 ogromne Malamuty :crazyeye: Swoją drogą nie mogła znaleźć 2 latlerków ?! Quote
Recommended Posts