Jump to content
Dogomania

Fundacja Grey Animals- spragnione miłości i gotowe do zabrania!! Szukają domu...

Recommended Posts

Posted

szyszunia557 napisał(a):
Wieści z wczoraj- Wiosna w okolicy Byczyny zauważyła 2 ogromne Malamuty :crazyeye: Swoją drogą nie mogła znaleźć 2 latlerków ?!

Ale ratlerki nie pasują do naszej Fundacji;) Ogromne malamuty to co innego:multi: Ewentualnie mogłyby być jeszcze dwa buldożki;)

• Replies 962
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

szyszunia557 napisał(a):
Aniu, kojarzysz potwory ?! Muszę dać znać Wiośnie !

Kasiu,ja już wczoraj z Wiosną pisałam na fb-jeden wydaje mi się znajomy,drugiego jakoś nie kojarzę-ale skoro były razem-to może i właściciele się znają?

Posted

szyszunia557 napisał(a):
Hmmm... to się może razem na wycieczkę krajoznawczą wybrały ? Mam nadzieję, że właściciele się znajdą ! :modla:

Jeśli to jest Tobi-to on podobno jest uciekinier straszny...nie wiem,czy Wiosna miała dzisiaj chwilkę,żeby do kompa usiąść-na skrzynkę Fundacji na fb wysłałam to,co mniej więcej udało mi się ustalić. Dobrze by było żeby ktoś ich szukał,bo u Wiosny chyba znów przepsienie straszne

Posted

Dobre wieści mam, a co :evil_lol:
Malamuty wróciły do swoich domów w Byczynie już w piątek ! Uff... 2 potwory mniej !
Swoją drogą, beztroska właścicieli psów, które wybrały się razem na niekontrolowany spacer, kompletnie mnie rozbraja :stupid:

Nasz malutki Atylla też już grzeje się przy własnym piecu u rodziny w Kluczborku. Będzie nazywał się Gizmo !
Zawsze mówiłam, że to skrzyżowanie świnki morskiej z gremlinem :evil_lol:

Posted

szyszunia557 napisał(a):
Dobre wieści mam, a co :evil_lol:
Malamuty wróciły do swoich domów w Byczynie już w piątek ! Uff... 2 potwory mniej !
Swoją drogą, beztroska właścicieli psów, które wybrały się razem na niekontrolowany spacer, kompletnie mnie rozbraja :stupid:

Nasz malutki Atylla też już grzeje się przy własnym piecu u rodziny w Kluczborku. Będzie nazywał się Gizmo !
Zawsze mówiłam, że to skrzyżowanie świnki morskiej z gremlinem :evil_lol:

Brawo Gizmo! A co do beztroski...na to nic nie poradzisz:shake:

Posted

Wieści z Fundacji:multi: Niestety wczoraj nie mogliśmy powyprowadzać psiaków na spacery, bo myśliwi urządzili sobie na polach i lasach wokół Fundacji polowania na zamknięcie sezonu łowieckiego:mad: Baliśmy się o Nasze psiaki, żeby przypadkiem nie zosatły postrzelone. Tak więc psiaki pobiegały tylko po wybiegu, ale zostały też wygłaskane i wybawione:multi: Mały Max ma się coraz lepiej, odzyskał humor,apetyt i chęć do brykania, a krwiak powoli się wchłania. Ale za to po małej awanturze w kojcu nieśmiały Jazz zamieszkał u Mart w domu, Roko trochę Go pokiereszował:-( musieli się Chłopaki jak nic pobić o którąś z Naszych Dziewczyn;)

Posted

szyszunia557 napisał(a):
Pozdrowienia od szczeniorka ;)

Troszkę się wstydzi, bo na dzisiejszym szczepieniu okazało się, że jest dziewczynką :eviltong:

Czyli Gizma????????????

Posted

szyszunia557 napisał(a):
Z imieniem to mamy teraz zgryza :eviltong:

W sumie na dziewczynkę też można Gizmo wołać-ważne żeby kochać,miziać,kochać,miziaći karmić,miziać,kochać:lol:

Posted

szyszunia557 napisał(a):
Z imieniem to mamy teraz zgryza :eviltong:

Moja wersja imienia dla malucha to Gizelda:lol: ale właścicielka maluszka jakoś nie była zachwycona;) nie wiedzeć czemu;)

Posted

A u nas właśnie pada,pada śnieg:multi: No bo w końcu Mikołaj musi jakoś przywieźć te prezenty:x-mas: A ten padający, śliczny śnieg to ze specjalną dedykacją dla [B]szyszuni[/B]:multi: Ona wprost uwielbia zimę;):lol:

Posted

[quote name='lenka12']A u nas właśnie pada,pada śnieg:multi: No bo w końcu Mikołaj musi jakoś przywieźć te prezenty:x-mas: A ten padający, śliczny śnieg to ze specjalną dedykacją dla [B]szyszuni[/B]:multi: Ona wprost uwielbia zimę;):lol:[/QUOTE]

:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:

Posted

[quote name='szyszunia557']:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:[/QUOTE]
Chyba na życzenie [B]szyszuni [/B];) przez noc napadało duuuużo białego śnieżku:multi: L'hiver est beau:multi: N'est-ce pas?;):multi: