Jump to content
Dogomania

Fundacja Grey Animals- spragnione miłości i gotowe do zabrania!! Szukają domu...

Recommended Posts

• Replies 962
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Poniedziałkowe zimowe pozdrowionka:multi: Wczoraj byliśmy u Wiosny, zima tam jest cudna:multi: Wszystkie psiaki poszły z nami na spacery i wszystkie były zachwycone zimową aurą, a najbardziej nasza husky Sara i malamutka Suzzy:lol: widać,że zima to ich żywioł:multi: Wprawdzie my trochę przemarzliśmy, ale nic to...:multi: Widok biegających w białym puchu i szczęśliwych psiaków- becenne:multi:

Posted

[quote name='szyszunia557']Frodo pozdrawia tez zimowo :eviltong:

Ale nasze psiaki mają zdjęcie w naturalnych okolicznościach przyrody:multi: Wybiegane, szczęśliwe na białym śniegu- CUDO:multi:

Posted

[quote name='lenka12']Ale nasze psiaki mają zdjęcie w naturalnych okolicznościach przyrody:multi: Wybiegane, szczęśliwe na białym śniegu- CUDO:multi:[/QUOTE]
lenka12-zapraszam do miziania Frodunia w realu:lol:
Jak upiekę pierniczki to i małemu fotkę cyknę;)
szyszunia się załamie...albo przyjedzie zabrać aparat:eviltong::diabloti:

Posted

[quote name='Hope2']lenka12-zapraszam do miziania Frodunia w realu:lol:
Jak upiekę pierniczki to i małemu fotkę cyknę;)
szyszunia się załamie...albo przyjedzie zabrać aparat:eviltong::diabloti:[/QUOTE]

Z tym aparatem, niegłupi pomysł jest :megagrin:

Posted

[quote name='szyszunia557']Pożyczam kilka zdjęć od naszego wolontariusza Arka.
To zdjęcie naprawdę mnie urzekło
Kajli

Suzzy

Pulpet

Nero

Roko ?

Sara

Nadia

Nie rozumiem;) czemu jedno zdjęcie jest podpisane Roko ze znakiem zapytania?;) Przecież od razu widać,że to cudne stworzenie w gustownym ubranku to nasz przystojniak ROKO:lol:

Posted

[quote name='Ewelinaaa']szyszunia podawałam Ci na FB numer do rodziny chętnej do adopcji ARESA! :) Państwo wciąż czekają na jakiś odzew :)[/QUOTE]
Ktoś do mnie już dzwonił w sprawie Aresa, ale na chwilę obecną Ares zostaje w DT, najprawdopodobniej już na stałe.

Posted

Tak, już bardziej piesek niż świnka. Wreszcie widać, że ma łapki ;) Jest nadzwyczaj dojrzała, jak na swój wiek, bardzo grzeczna i od początku zachowuje czystość. Psi ideał ! Chyba już więcej nie urośnie, więc będzie typowo kieszonkowym psem. Wetka powiedziała, że jakiś chihuahua musiał ją zmajstrować :eviltong:
Na zdjęciu bardzo bojowo nastawiona, bo szczeka na mojego Mutka.

Posted

Poniedziałkowe, trochę deszczowe:placz:pozdrowionka:multi: Wczoraj oczywiście bylismy w Fundacji, psiaki wygłaskane i wybiegane:multi: a my po spacerach wygląaliśmy hmm...orginalnie;)od stóp do głów w błotku: zima uciekła, pogoda była wiosenna i piękny biały śnieg zamienił się w równie piękne;)i malownicze błotko, a że nasze psiaki są bardzo uczuciowe i rozdawały nam też buziaki, to błotko mieliśmy wszędzie:multi: I zaobserwowałam jeszcze jedno ciekawe zjawisko;) nadmiar sierosławickiego tlenu skutkuje góralską nutą :lol:niosącą się po polach i lasach;):Cool!:

Posted

Najpierw dobre czy złe wieści ?
Zacznę od dobrych. Oto Roko pod kocykiem w swoim wyśnionym domu:

Zamieszkał w Ośrodku Hipoterapii i Rekreacji Konnej "Godziemba" pod Kluczborkiem.

A teraz te mniej przyjemne - Figa najprawdopodobniej wróci z adopcji ... a tak było pięknie !
Dom nie zgłaszał wcześniej żadnych problemów wychowawczych, aż nagle zadzwonił i oznajmił, że już psa nie chce, bo niszczy drzewka, gryzie i jest kompletnie dzika ?! :zly7:

Posted

Ależ zaglądam, tylko milczę.. Nie napisałam, bo różne brzydkie słowa mi się pchały na usta odnośnie Figi... Natomiast bardzo się cieszę dla Roko. Malutka Izzy jest powalająca - mam kociaka na dt i też jest to Izzy. Zresztą wszystkie Izulki są urocze jak diabli :loveu: