Jump to content
Dogomania

Fundacja Grey Animals- spragnione miłości i gotowe do zabrania!! Szukają domu...

Recommended Posts

• Replies 962
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dostałam dzisiaj nowe zdjęcia Aslana. Wybrałam tylko 2, bo jego Pańcia napstykała ze 20 sztuk :lol: Widać, że już trochę przybrał na wadze, kosteczki już schowane i sierść zaczyna się błyszczeć. Piękny pychol !

Posted

Mam super wiadomości, w odróżnieniu do tego co mamy dzisiaj za oknem :cool1:
Szykują się 2 nowe domki ! Dla Figi i Nikitki !
W związku z tym, proszę Was o pomoc w znalezieniu osoby mogącej zrobić dla nas PA w Sieradzu.

Posted

Ha ! I mamy wizytę załatwioną ! Zrobi ją dla nas blackgerl już na dniach, bo jak mówi, trzeba kuć żelazo póki gorące ! Domek dla Niki już widać na horyzoncie, la la la...

Czy mi się zdaje, czy ja piszę sama ze sobą :crazyeye: ?
Jeśli ktoś tu zagląda, to zostawcie chociaż jakiś ślad...

Posted

Poker napisał(a):
Czy ktoś bywa we Wrocławiu i mógłby odebrać ode mnie kołdry, poduszki, koc, ręczniki i bieliznę pościelową i coś jak miski?

Być może w najbliższym czasie się uda około tygodnia lub dwóch. Czy możesz tyle na nas poczekać ? :razz:

Posted

Jutro między 10 a 11 przyjedzie do mnie nowa rodzinka Nikitki :) Będziemy się ze sobą rozstawać. Kasia, chyba mnie zastrzelisz , bo okazalo się ze nie mam tuszu w drukarce... Czy mogę umowę Nikitki przesłać emailowo do nowej rodzinki? Poproszę ją aby odesłała ją wypełnioną na mój adres albo na wasz.Ale ze mnie trąba.! :wallbash:

Posted

[quote name='Ewelinaaa']Jutro między 10 a 11 przyjedzie do mnie nowa rodzinka Nikitki :) Będziemy się ze sobą rozstawać. Kasia, chyba mnie zastrzelisz , bo okazalo się ze nie mam tuszu w drukarce... Czy mogę umowę Nikitki przesłać emailowo do nowej rodzinki? Poproszę ją aby odesłała ją wypełnioną na mój adres albo na wasz.Ale ze mnie trąba.! :wallbash:
Cóż, jestem w stanie Ci wybaczyć.... za tak cudowny DT :lol:
Ważne że Nikitka pojedzie do swojego kochanego domku !

Posted

I pojechala do ds! ;) Jestem zachwycona rodzinka nikitki. Niezwykle prze sympatyczni ludzie,mili i, widac ze pokochali nikitke od pierwszego wejrzenia. Dostala sliczne nowe pomaranczowe szeleczki i kochajacych ja wlascicieli. Oby wiecej takich cudownych adopcji!! ;D

Posted

Dzięki ogromne Ewelinaaa ! Teraz czekamy na zdjęcia z domku !
Sorki, że dopiero teraz się odzywam, ale w tak piękny, niedzielny poranek przydarzyła się nam przykra przygoda w lesie.
Ja i mój Mutek, zostaliśmy pokąsani przez osy. Okazało się, że znaleźć dyżurującego weta w Kluczborku, w niedzielę, nie jest rzeczą łatwą :shake:.
Ale już wszystko dobrze, oprócz może mojego pokłótego siedzenia :placz:

Posted

[quote name='szyszunia557']Dzięki ogromne Ewelinaaa ! Teraz czekamy na zdjęcia z domku !
Sorki, że dopiero teraz się odzywam, ale w tak piękny, niedzielny poranek przydarzyła się nam przykra przygoda w lesie.
Ja i mój Mutek, zostaliśmy pokąsani przez osy. Okazało się, że znaleźć dyżurującego weta w Kluczborku, w niedzielę, nie jest rzeczą łatwą :shake:.
Ale już wszystko dobrze, oprócz może mojego pokłótego siedzenia :placz:
I moich wyrzutów sumienia, bo ta ja wyciągnełam Szyszunię na spacer do naszego lasu. Las piękny, jesienny...tylko skąd w nim się wzięły te okropne osy??:mad::angryy: