Jump to content
Dogomania

Fundacja Grey Animals- spragnione miłości i gotowe do zabrania!! Szukają domu...

Recommended Posts

• Replies 962
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

[quote name='lon_cia']ZAPRASZAM PO ZAKUP KALENDARZA NA SPŁATĘ DŁUGU FRODA
http://allegro.pl/kalendarz-z-postrz...889246262.html
♥✿♥ ♥✿♥ ♥✿♥ ♥✿♥ ♥✿♥ ♥✿♥ ♥✿♥ ♥✿♥
ROZSYŁAJCIE, UDOSTĘPNIAJCIE PROSZĘ. TERMIN ZAPŁATY 31 GRUDNIA A MY JESTEŚMY W POŁOWIE!

Niestety aukcja została usunięta :placz:
Kalendarze można nada kupić pisząc na [email protected] i dokonując wpłaty na konto Fundacji SOS dla Jamników.

Edited by szyszunia557
Posted

Zamiast ubierać :tree1:napiszę tylko szybciutko, że dzisiaj duuuuuuuży transport styropianu pojechał do Fundacji :multi:
Dzięki niemu choć trochę Wiosna ociepli stajnię i koniuszki nie będą tak marzły.
Piękny prezent na Święta sprawiła nam Martyna z Kluczborka !

Posted

Hejka wszystkim! pozdrowionka dla wszystkich. W końcu dołączyłam i mam nadzieję że zostanę na dłużej :razz: jutro zgram najnowsze zdjęcia Areska, chłopak bardzo zgrał sie z moją kuzynką a od jutra moja mama będzie w domu i już się boje o jego wagę, ona strasznie lubi mu dogadzac:placz:

Posted

[quote name='kahazal']Hejka wszystkim! pozdrowionka dla wszystkich. W końcu dołączyłam i mam nadzieję że zostanę na dłużej :razz: jutro zgram najnowsze zdjęcia Areska, chłopak bardzo zgrał sie z moją kuzynką a od jutra moja mama będzie w domu i już się boje o jego wagę, ona strasznie lubi mu dogadzac:placz:
Witaj kahazal :calus:

Posted

szyszunia557 napisał(a):
Jeszcze jestem w pracy :-( a reszta gdzie ? W kuchni ! :eviltong:

Już nie w kuchni;) już po świetach:placz: i znowu grzecznie siedzę w pracy i tęsknię za świętami:tree1:

Posted

szyszunia557 napisał(a):
Nikita też pozdrawia świątecznie !

Śliczne te nasze psiaki na zdjęciach:multi: Mówię oczywiście o Mańku i Niktce:multi: Jak to dobrze zobaczyć Je w ciepłych domach, u kochających właścicieli:Cool!:

Posted

Nie śpimy!!!!:multi: Wstajemy!!!!:Cool!: Wczoraj oczywiście byliśmy w Fundacji:multi: psiaki wybiegane i wygłaskane:multi: konie oczywiście też wymiziane:lol: i porozpuszczane;)smakołykami typu marchewka z jabłuszkiem:multi:

Posted

Nowy rok - nowe wyzwania ! Do Fundacji przybywają nowe psiaki w potrzebie :-(
Umiera starsza kobieta, mieszkająca w odludnym, zrujnowanym miejscu, mająca "pod opieką" kilka psów, dokładnie nie wiadomo ile...
Pierwszego Wiosna zabiera do siebie w Sylwestra, stąd jego imię.
Częściowo wyłysiały, przestraszony, zmarznięty Sylwester:

Potrzebna pomoc finansowa i domy tymczasowe dla kolejnych psiaków, które uda się Wiośnie wyłapać.

[FONT=tahoma]WAŻNA INFORMACJA !
[/FONT]
[FONT=Tahoma][FONT=tahoma]W tym roku ZBIERAMY 1%!
[/FONT]
[/FONT]
[FONT=Tahoma][FONT=tahoma]Nasza organizacja nadal jest zbyt młoda na uzyskanie statusu OPP, ale dzięki Fundacji Fioletowy Pies możemy zbierać 1% podatku!
[/FONT]
[/FONT]
[FONT=Tahoma][FONT=tahoma]Aby przekazać swój podatek naszym podopiecznym należy wysłać go na:[/FONT][/FONT]
[FONT=Tahoma][FONT=tahoma]KRS 0000296955[/FONT][/FONT]
[FONT=Tahoma][FONT=tahoma]w komentarzu wpisując:[/FONT][/FONT]
[FONT=Tahoma][FONT=tahoma]"dla Fundacji Grey Animals".[/FONT][/FONT]
[FONT=Tahoma][FONT=tahoma]To dla nas wielka szansa - cały czas toniemy w długach. Pomóżcie nam stanąć na nogi! Gorąco dziękujemy za każdą darowiznę![/FONT][/FONT]

Posted

Oprócz Sylwestra udało się wyłapać 6 psiaków, wszystkie wystraszone, siedzą razem w budzie i powoli będziemy się zapoznawać. Sylwester jest najodważniejszy z nich wszytkich, daje sobie przypiąć smycz i można wyprowadzić Go na spacer. Psiaków najprawdopodobniej będzie jeszcze 4. Potrzebujemy jeszcze jednej dużej budy, a także koców, kołder, poduszek- może ktoś robił porządki i ma niepotrzebne.

Posted

lenka12 napisał(a):
Oprócz Sylwestra udało się wyłapać 6 psiaków, wszystkie wystraszone, siedzą razem w budzie i powoli będziemy się zapoznawać. Sylwester jest najodważniejszy z nich wszytkich, daje sobie przypiąć smycz i można wyprowadzić Go na spacer. Psiaków najprawdopodobniej będzie jeszcze 4. Potrzebujemy jeszcze jednej dużej budy, a także koców, kołder, poduszek- może ktoś robił porządki i ma niepotrzebne.

Cioteczki mam trochę kocyków, mogę podrzucić do fundacji. Kiedy tam będziecie?

Posted

straszne sorki za tak dluga nieobecnosc, ale zwyczajne problemy techniczne, czyli zwyczajne braki z netem. Jak milo zobaczyc moja Nikisię, moja dziewczynka:lol: Te nowe psiaki tez fajne, napewno wystraszone biedactwa, az sie serce kraje:placz:

Posted

[quote name='lon_cia']Cioteczki mam trochę kocyków, mogę podrzucić do fundacji. Kiedy tam będziecie?

Kocyki się przydadzą, bardzo:multi: Wiosna jest cały czas w Fundacji, my będziemy w niedzielę. Jeśli masz jak to może podrzuć kocyki do szyszuni, ja od Niej odbiorę i zawiozę psiakom:multi: