annag Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='Bodziulka']jeszcze tylko pilot od tv i puszka piwa :lol: :evil_lol: Ja to zdjęcie podpisałam " przeczytaliśmy gazetce a teraz nas zmorzył senek" Zapomniałam napisać ,ze pan doktor stwierdził , ze Psiątko jest śliczne " - ale to wszyscy widza !!No i dostaliśmy preparat przeciw pchłom i kleszczom . Mój Brat - Krzysztof uczył Kosmusia wczoraj szczekać stal przed nim na czworakach i mówił hau ,hau a Kosmuś merdał ogonkiem i miał taka minkę jakby sie chciał postukać w czoło , ze trafił mu sie taki " pocieszny pan" I stad narodził sie Kubuś - drugie imię jak Kubuś Puchatek , Krzyś i Mama Kangurzyca ( to ja ) Quote
Sabina02 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Taka jestem szczesliwa Aniu ze Kosmus jest zdrowy!!! Widze jak bardzo sie nim cieszysz!!! Rzeczywiscie jest sliczny!!! Juz pisalam 100 razy, ale napisze jeszcze raz - on jest baaaardzo Hawanczykowaty. A ja mam slabosc to takich piesiow, bo sama mam dwie kudlate Hawaneczki! Oh! Jak ja sie ciesze ze nasz skarbenek tak dobrze trafil!:multi: Dziekuje Ci za zdawanie nam relacji! To nas, fanki Kosmusia bardzo cieszy!!! Dwa inne pieski - Morusek i Rafik, tez pojechaly do domkow z moich ogloszen, ale nie mam kontaktu z nowymi Panciami...:shake: i tak mi smutno ze nie moge zobaczyc tych piesiow postepow!!! Ale dzieki, ze Ty Aniu i Ewcia od Alduni dajecie sie nam nacieszyc swoich pupilkow historyjkami i fotkami!!!:loveu: :loveu: :loveu: Quote
annag Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Sabinko oczywiscie zapraszam do Łodzi a moze sie spotkamy w Krynicy ? Taz bu=yłoby fajnie . Tak czy owak ZAPRASZAMY !!!! Quote
Sabina02 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 annag napisał(a):Sabinko oczywiscie zapraszam do Łodzi a moze sie spotkamy w Krynicy ? Taz bu=yłoby fajnie . Tak czy owak ZAPRASZAMY !!!! Do Krynicy jest mi duzo blizej, wiec byloby lepiej, ale jak bedzie trzeba to takiego krolewicza i do Lodzi pojade zobaczyc...:loveu: Co Kosmiatko ostatnio porabia???? Quote
annag Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Sabina02 napisał(a):Do Krynicy jest mi duzo blizej, wiec byloby lepiej, ale jak bedzie trzeba to takiego krolewicza i do Lodzi pojade zobaczyc...:loveu: Co Kosmiatko ostatnio porabia???? Kosmiatko sie bawi " w szukaj pani " ja sie chowam za fotel , firankę a on pędzi mnie szukać i cieszy sie jak znajdzie . Udało nam sie 2 razy zaszczekać ! Łazienkę omijamy . Była kąpiel - bez ekscesów , ale bez zachwytu . Bardzo lubi sie czesać za to - można go czesać godzinami .Nadstawia boczki , brzuszek .. Tak szybko sie adaptuje , ze aż sie boje - tak gładko . Zjadam bardzo ładnie . lubię spacerki . lubię spać z panią ale czekam na wyraźne zaproszenie do łózka . Teraz czekamy na sesje zdjęciową . Jest taki mięciutki Puchatek i bardzo kochany naprawdę niekłopotliwy pies Teraz śpi na fotelu . Czuje sie coraz bezpieczniej . Po powrocie do domku ze spacerku sprawdza czy wszystkie jego rzeczy są - tzn koszyczek , kocyk micha > On nie chodzi tylko podskakuje z radości .. Chyba kiedyś miał panią , bo bardzo lubi kobiety - prawdziwy chłop. Quote
Sabina02 Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Słoneczko kochane!!! Ale bym go wymiziała! Nie znam historii Kosmusia, nie wiem skad przybyl do schroniska. Z tego co piszesz to napewno mial Panicie... Ale jak on sie znalazl w schronie????:hmmmm: . Na tych pierwszych fotkach ze schroniska, nie wygladal na zaniedbanego...Czyzby pierwsza Pancia go zgubila, moze umarla???? Cioteczki, czy cos wiecie??? Quote
Reno2001 Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 [quote name='Sabina02']Do Krynicy jest mi duzo blizej, wiec byloby lepiej, ale jak bedzie trzeba to takiego krolewicza i do Lodzi pojade zobaczyc...:loveu: quote] Sabinko, w Łodzi mogłabys dwiedzic DWA pieski:eviltong: . Aldka przecież też jest już łodzianką. Zupełnie jak Kosmuś:multi: . Aniu, serdeczne pozdrowienia dla Ciebie i ślicznego Kosmusia. Ze wspólnym spacerkiem trochę poczekamy. Alda niestety najpewniej czuje się na terenie pod naszym blokiem(może dlatego, że jest grodzony?). Na zewnątrz czuje sie jeszcze bardzo niepewnie. Ale to na pewno kwestia czasu. Quote
asiaf1 Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Aniu szeleczki sobie zostawcie. były kupione specjalnie dla Kosmusia. Tylko w wolnej chwili prześlij mi proszę kaganiec. Nie zawsze się wpisuję ale codziennie zaglądam na watek co tam słychać u Was. Całuję i ściskam mocno:loveu: Quote
Sabina02 Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Reno2001 napisał(a):Sabinko, w Łodzi mogłabys dwiedzic DWA pieski:eviltong: . Aldka przecież też jest już łodzianką. Zupełnie jak Kosmuś:multi: . Z mila checia!!!....Siedzialam cicho co do Alduni, bo nie chcialam byc nachalna...:oops:, a Ania w e-mailu juz mnie kiedys zapraszala na kawe...;) wiec mialam odwage sie przypomniec...:lol: Ale kocham obydwa te Skarby!!! Chociaz ich nie widzialam...:-( . Baaardzo bym je chciala zobaczyc i wymiziac! Planuje urlop w Polsce w lipcu 2008....to nie zdziwcie sie jak pewnego dnia pojawie sie Wam w drzwiach...:cool3: Quote
annag Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Aldunie pozdrawia Kosmus - na pewno spotkamy sie na spacerku , Ewuniu . Cieszę sie ,ze malutka znalazla u Ciebie dom. Zobaczysz jaka będzie kochanai slodka Mój maluch mial to szczęscie ,ze byl w domku tymczasowym ( a raczej ja mialam to szczescie ) pozdrawiamy i calujemy Quote
annag Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 asiaf1 napisał(a):Aniu szeleczki sobie zostawcie. były kupione specjalnie dla Kosmusia. Tylko w wolnej chwili prześlij mi proszę kaganiec. Nie zawsze się wpisuję ale codziennie zaglądam na watek co tam słychać u Was. Całuję i ściskam mocno:loveu: Asik dzisiaj wyslałam kagańczyk Murzynka nabazgralam pare słow na pudełku przepraszam ,ze nie piekna kartka z kwiatami na co zasługujesz , ale ..wybaczysz ? calusy Quote
annag Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 asiaf1 napisał(a):Aniu szeleczki sobie zostawcie. były kupione specjalnie dla Kosmusia. Tylko w wolnej chwili prześlij mi proszę kaganiec. Nie zawsze się wpisuję ale codziennie zaglądam na watek co tam słychać u Was. Całuję i ściskam mocno:loveu: Asik dzisiaj wyslałam kagańczyk Murzynka nabazgralam pare słow na pudełku przepraszam ,ze nie piekna kartka z kwiatami na co zasługujesz , ale ..wybaczysz ? calusy Quote
annag Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Sabina02 napisał(a):Z mila checia!!!....Siedzialam cicho co do Alduni, bo nie chcialam byc nachalna...:oops:, a Ania w e-mailu juz mnie kiedys zapraszala na kawe...;) wiec mialam odwage sie przypomniec...:lol: Ale kocham obydwa te Skarby!!! Chociaz ich nie widzialam...:-( . Baaardzo bym je chciala zobaczyc i wymiziac! Planuje urlop w Polsce w lipcu 2008....to nie zdziwcie sie jak Wam pewnego dnia stane w drzwiach...:cool3: Sabinko stawaj w drzwiach i wchodz jak do siebie !Z Ewunia z Aldunia w ogole Kosmus zaprasza wszystkich!! Jest slodki , kochany ,czarujacy i ach , ach ,ach - lecimy na spacerek baardzo to lubimy .... ogonek tańczy fokstrota. A pieszczoch - niemozliwy !!!KOSMUŚ DZIEKUJE Z CAŁEGO WIELKIEGO SERDUSZKA WSZYSTKIM CIOCI ASI < CIOCI MADZI < CIOCI SABINCE WSZYSTKIM CIOTECZKOM I WUJASZKOM ZA TO ŻE DZIEKI WASZEMU ZAANGAŻOWANIU I WSPÓŁCZUCIU TRAFILISMY NA SIEBIE Z PANCIAMI _ DUZA BUZKA !!! Quote
Sabina02 Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Aniu, I przywioze Kosmusiowi dwie sliczne panienki... O te! Quote
Bodziulka Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 A Kosmuś ich już nie wypuście :evil_lol: ;) Quote
Sabina02 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Bodziulka napisał(a):A Kosmuś ich już nie wypuście :evil_lol: ;) To zabiore je podstepem...:cool3: :cool3: :cool3: Quote
Bodziulka Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Sabina02 napisał(a):To zabiore je podstepem...:cool3: :cool3: :cool3: razem z Kosmkiem? :evil_lol: Quote
Sabina02 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Bodziulka napisał(a):razem z Kosmkiem? :evil_lol: No pewnie! :knuje: Tylko jak uniknac konfronacji z Ania...:evil_lol: Napewno bedzie walczyc o taki skarb! :evil_lol: Quote
DaMi007 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Wszystkiego naj dla psiaczka życzę ...... ;) szczęściarz Quote
annag Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Sabina02 napisał(a):Aniu, I przywioze Kosmusiowi dwie sliczne panienki... O te! Sabinko śliczne panny gratulacje Kosmus bedzie zachwycony !! Quote
Sabina02 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Dzieki Aniu... I to beda az dwie! Bedzie mial chlopak w czym wybierac!!! :cool3: :cool3: :cool3: Quote
annag Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Powiedz Dziewczynkom ,ze to bardzo odpowiedzialny i serdeczny ,opiekuńczy młody człowiek ..może tylko z lekka małomówny.. ale za to nie pije ,nie pali , nie gra w karty ..Świetna partia !! A tak naprawdę to z pewnością pokocha siostrzyczki pa,pa Teraz mu pokazałam zdjęcia - obejrzał z zainteresowaniem ,ale już leży kolami do góry i każe sie miziać i znowu stukam w klawiaturę jednym palcem - Kochany terrorysta! Quote
Sabina02 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Jejku jak sie ciesze ze nasz chlopak sie juz zadomowil!!! :loveu: :loveu: :loveu:. Wiedzialam ze nie bedzie z Kosmusiem wiekszych problemow. Pani z tymczasu byla nim przeciez zachwycona! Aniu, masz moze jakies nowe foteczki??? Prosze, podeslij mi w e-mailu...i wymiziaj Kosmiatko od cioci Sabinki! Quote
Bodziulka Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 to ja zrobię małą reklamę na podopiecznych Asi, którzy jeszcze nie mieli tyle szczęścia co Kosmo ;) zapraszam na aukcje: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4132726 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4133061 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4133131 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4133296 Quote
Sabina02 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 A gdzie nasz Kosmus i cioteczka Ania?:candle: Quote
Recommended Posts