Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 740
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ola, no co Ty ;) Jak będą, to będą ;)
Ja swoje odświeżam, ale coś nikt nie chce naszej Rudzi.
Wpłynęły pieniążki od mimiś i ... hmmm... Igam? Nie jestem pewna :lol: Dziękujemy :Rose:

PAŹDZIERNIK 2012
Wpłaty:
Annaa4 dekl.stała październik 20zł
Alla Chrzanowska dekl.stała październik 30zł
Incia dekl.stała październik 20zł
mimiś dekl.stała październik 20zł
Wydatki:
DT październik -150zł

LISTOPAD 2012
Wpłaty:
Annaa4 dekl.stała listopad 20zł
mimiś dekl.stała listopad 20zł
Alla Chrzanowska dekl.stała listopad 30zł
Incia dekl.stała listopad 20zł
Małgorzata Ż. 20zł

mimiś dekl.stała grudzień 20zł

Wydatki:
karma 15 kg dog chow cena -115zł
kaganiec -30zł

DT listopad-150zł

Posted

Allu, jakbyś wystawiała na bazarkach mydełka, to daj mi proszę znać. Na dogo loguję teraz dość rzadko, ale może akurat wychwycę wiadomość ;)

Na bazarku dla Rudzi z sygnaturki mamy już 60zł, może ktoś jeszcze ma dzieci do obdarowania na Mikołajki? Zapraszam.

Posted

[quote name='Alla Chrzanowska']NIedługo będę robić, czekam na nową dostawę. Pewnie zrobię go w przyszłym tygodniu. Oczywiście dam znać:)[/QUOTE]

ooo ja też poproszę:)

poszła stała na grudzień.

Posted

Ja też życzę Rudzi i wszystkim odwiedzającym wątek Wesołych Świąt i dziękuję za wspieranie Rudzi. Wkrótce minie rok odkąd powstał wątek.

Rudzi wyróżniłam tablicę na 7 dni, może w święta kogoś ruszy...
Swoje ogłoszenia odświeżam co jakiś czas. Ola, dzięki piękne za ogłoszenia :Rose:

Posted

Wyróżnione ogłoszenie ma 112 wejść. Maila ani jednego :(
Paula, dzwonił ktoś?

Na koncie Rudzi jest 30zł, będę musiała skombinować jakiś bazarek:roll:

Dobrze, że mrozy mniejsze teraz. Chlapa nieprzyjemna, ale chociaż futrzaki mniej marzną.

Posted

bric-a-brac napisał(a):
Wyróżnione ogłoszenie ma 112 wejść. Maila ani jednego :(
Paula, dzwonił ktoś?

Na koncie Rudzi jest 30zł, będę musiała skombinować jakiś bazarek:roll:

Dobrze, że mrozy mniejsze teraz. Chlapa nieprzyjemna, ale chociaż futrzaki mniej marzną.

niestety w sprawie Rudzi nie miałam ani pół telefonu. W sprawie adopcji Filona zadzwonił pan, powiedziałam mu o adopcji i miał zadzwonić wieczorem, ale już nie zadzwonił. Pewnie chciał na "już" pod choinkę.

Posted

Znajoma z grodziska Mazowieckiego szuka spokojnego niedużego psa, który będzie mógł mieszkać w mieszkaniu i zostawać jak ona jest w pracy a syn w szkole, dobry okres na przyjęcie to ferie wtedy dziecko będzie w domu - dziecko :) ma już 16 lat chyba i od trzech lat prosi o psa, pomyślałam o Rudzi, prosze na pw wiadomość z kim się skontakotwać, bo chciałabym dowiedzeić się czegos więcej i podałabym kontakt samej zainteresowanej, w razie co mogę zrobic wizytę pa i po i monitorowac na bieżąco zresztą znając życie i tak pewnie będę głownym konsultantem w razie co, nie mieli psa do tej pory ale "mały" ma kolegów z psami i gdyby mógł to by u nich zamieszkał