yewcia1 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Szok napewno jest gdzies domek dla Ciebie i dobre serce. Quote
Majaa Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Dzisiejszej nocy i jutro trzymajcie kciuki - tyle Wam powiem na razie! :eviltong: Quote
Ada-jeje Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Majaa czyzby to o Szoka chodzilo? no to oczywiscie ze trzymam kciuku az do bolu. szkoda tylko ze na wiadomosc bede musiala poczekac tydzien bo wyjezdzam. Quote
KasiaM Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Maja ....:cool3: :cool3: zdradzaj się i to szybko!!!:multi: Quote
KamaG Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Nie ładnie tak stresować dogomaniaków:eviltong: Quote
Majaa Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Ada-jeje napisał(a):Majaa czyzby to o Szoka chodzilo? no to oczywiscie ze trzymam kciuku az do bolu. szkoda tylko ze na wiadomosc bede musiala poczekac tydzien bo wyjezdzam. Ada-jeje Spokojnie 5 kwietnia to najprawdopodobniej będzie "dzień Szoka", ale nic nie powiem, bo znowu wykraczę :huh: Kamkam wybacz ale ile razy coś napisałam, to nie wypaliło .... Quote
klusek04 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Trzymam bardzo mocno kciuki za biedaka. Jemu się domek dobry należy w pierwszej kolejnośći. jest taki przez los doświadczony. Quote
BożenaG Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Maja nic nie pisz, nic nie mów:evil_lol: .A my wszyscy trzymamy kciuki:lol: Quote
KasiaM Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Dobra Maja zaczekamy ! hahah Szok zmienie się twoje życie....??:multi: Quote
yewcia1 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 2 dni nikogo na wątku niebyło:razz: Czekamy na wieści;) Quote
klusek04 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 No i jak tam nasz Szoczek? Czy coś dobrego się wykluło? Quote
Ada-jeje Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Mialo mnie nie byc tydzien ale wrocilam po trzech dniach a ty Maju ciagle trzymasz nas w niepewnosci i stresie " wstydz sie". Ale mimo wszystko pozdrawiam. Quote
Majaa Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 [quote name='yewcia1']2 dni nikogo na wątku niebyło:razz: Czekamy na wieści;) Bo dogo nie działało :-( Czekamy do 5 kwietnia! Ada-jeje wybacz ! Quote
Majaa Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Hmmmmm ...... Jutro szykujemy Szoczka w wielką podróż .... Mam nadzieję, że podróż Jego życia ! Quote
Gamba Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Majaa napisał(a):Hmmmmm ...... Jutro szykujemy Szoczka w wielką podróż .... Mam nadzieję, że podróż Jego życia ! Kurczę no to świetnie!Trzymam mocno kciuki za Szoka i pewnie cała reszta starachowickiej i dochodzącej bandy też :eviltong: !Prosimy jutro o świeżutkie info z sprawie Szoka:lol: . A można wiedzieć coś więcej? :oops: Quote
Majaa Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Gamba napisał(a): A można wiedzieć coś więcej? :oops::shake: :shake: :shake: , bo znowu coś wykraczę i będzie na mnie ;) Quote
Ada-jeje Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Maja gdybys mogla byc teraz obok mnie, usciskalam bym cie tak mocno ze chyba bym cie udusila ze szczescia i radosci jaka mnie ogarnia.ale mimo wszystko czekam do jutra na najswiezsze widomosci. Wstystkich was caluje po kolei ktorzy maczaliscie w tym swoje paluszki. Quote
Majaa Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Ada-jeje napisał(a):Maja gdybys mogla byc teraz obok mnie, usciskalam bym cie tak mocno ze chyba bym cie udusila ze szczescia i radosci jaka mnie ogarnia.ale mimo wszystko czekam do jutra na najswiezsze widomosci. Wstystkich was caluje po kolei ktorzy maczaliscie w tym swoje paluszki. Duś duś, ale później tylko jeszcze nie wiem za co bo to się rozstrzygnie dopiero! Jutro z wiadomości będzie niewiele, o ile w ogóle mi się uda cokolwiek napisać Ale napewno Szok będzie miał głodóweczkę jutro wieczorem i o 6 rano w czwartek ruszamy ...... Quote
Gamba Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Majaa napisał(a)::shake: :shake: :shake: , bo znowu coś wykraczę i będzie na mnie ;) No dobra,niech ci będzie :evil_lol: !Masz rację, nie pisz bo wykraczesz ;) Quote
Ada-jeje Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 No to jeszcze raz milej podrozy wam zycze. A na wiadomosci czekam niecierpliwie niezalznie czy to bedzie jutro czy tez pozniej. Quote
yewcia1 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts