Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 527
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Majaa czyzby to o Szoka chodzilo? no to oczywiscie ze trzymam kciuku az do bolu. szkoda tylko ze na wiadomosc bede musiala poczekac tydzien bo wyjezdzam.

Ada-jeje Spokojnie 5 kwietnia to najprawdopodobniej będzie "dzień Szoka", ale nic nie powiem, bo znowu wykraczę :huh:

Kamkam wybacz ale ile razy coś napisałam, to nie wypaliło ....

Posted

[quote name='yewcia1']2 dni nikogo na wątku niebyło:razz:
Czekamy na wieści;)
Bo dogo nie działało :-(
Czekamy do 5 kwietnia!
Ada-jeje wybacz !

Posted

Majaa napisał(a):
Hmmmmm ...... Jutro szykujemy Szoczka w wielką podróż .... Mam nadzieję, że podróż Jego życia !

Kurczę no to świetnie!Trzymam mocno kciuki za Szoka i pewnie cała reszta starachowickiej i dochodzącej bandy też :eviltong: !Prosimy jutro o świeżutkie info z sprawie Szoka:lol: .
A można wiedzieć coś więcej? :oops:

Posted

Maja gdybys mogla byc teraz obok mnie, usciskalam bym cie tak mocno ze chyba bym cie udusila ze szczescia i radosci jaka mnie ogarnia.ale mimo wszystko czekam do jutra na najswiezsze widomosci. Wstystkich was caluje po kolei ktorzy maczaliscie w tym swoje paluszki.

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Maja gdybys mogla byc teraz obok mnie, usciskalam bym cie tak mocno ze chyba bym cie udusila ze szczescia i radosci jaka mnie ogarnia.ale mimo wszystko czekam do jutra na najswiezsze widomosci. Wstystkich was caluje po kolei ktorzy maczaliscie w tym swoje paluszki.

Duś duś, ale później tylko jeszcze nie wiem za co bo to się rozstrzygnie dopiero!
Jutro z wiadomości będzie niewiele, o ile w ogóle mi się uda cokolwiek napisać Ale napewno Szok będzie miał głodóweczkę jutro wieczorem i o 6 rano w czwartek ruszamy ......

Posted

Majaa napisał(a):
:shake: :shake: :shake: , bo znowu coś wykraczę i będzie na mnie ;)

No dobra,niech ci będzie :evil_lol: !Masz rację, nie pisz bo wykraczesz ;)