KasiaM Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Normalnie załamać się idzie!!!!!:placz: :placz: :placz: Quote
klusek04 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 kto pokocha biednego, porzuconego i niewidomego Szoka? Quote
klusek04 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Pajunia pomocy, Może ty coś poradzisz na tą niedolę ślepą psią? Quote
Majaa Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 yewcia1 napisał(a):Pajunie - trzeba zapytać - kto zapyta? Zapytam, ale niech się obecnie upora z aktualnymi psiakami! Poza tym wiem i wierzę, że Pajunia śledzi wątki nasze! Quote
Majaa Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Szok jest wciąż jak w szoku! Nie wiem, co robić z tym psem! On potrzebuje dobrego tymczasu! Takiego, gdzie ktoś będzie mógł mu poświęcić czas i włąsne zainteresowanie!! W takich warunkach, w jakich jest, ciężko określić, jakie jest jego zachowanie! Siedzi w kojcu i nikt nie ma dla niego czasu! :placz: Quote
klusek04 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Szok jest biedny i opuszczony. Pilnie potzrebny dobry domek tymczasowy chociaż. Quote
yewcia1 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Szok bardzo potrzebuje kontaktu i dobrego ludzkiego serca Quote
Majaa Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 klusek04 napisał(a):Czy ktoś pokocha biednego ślepego SZOKA? Oby choć znalazł się DT dla niego, bo sytuacja zaczyna być patowa! Quote
KasiaM Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 nic nie moge pomóc niestety................:placz: Quote
klusek04 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Jak długo jeszcze będzie bezdomny? Czy nikt nie odważy się na adopcję ślepego psa? Co go czeka? Quote
Edi100 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Serce się kroi na kawałeczki:( Biegnij Piesiuniu, szukać swego pana Quote
Gamba Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Wszyscy szukamy tej jednej wyjątkowej osoby, która da nam to czego nam w życiu brakuje, kogoś kto zapewni nam towarzystwo, pomoc, bezpieczeństwo. Czasami jeśli szukamy bardzo intensywnie możemy znaleźć osobę, która zapewni nam wszystko. Każdy z nas kogoś szuka. Jeśli nie możemy znaleźć pozostaje modlić się by znaleziono nas. Każdy kogoś szuka-Szok szuka również. Poszukuje domu, opieki i serca. Ale serca mogącego pomieścić wiele oraz takiego które odwzajemni to co czuje pies, pies porzucony! Właśnie tak-Szoka ktoś porzucił, ot tak pozbawił go tego co tak kochał, tego co znał i tego na czym tak bardzo mu zależało! Na ulicy zostawił psa, chodzącą miłość i odjechał, zwyczajnie odjechał! Jakim trzeba być człowiekiem żeby porzucić psa? Jakim trzeba być człowiekiem aby wyrzucić niewidomego psa? Serce Szoka rozbiło się na miliony małych kawałków a każdy z tych kawałków to osobna łza, osobne cierpienie i …tęsknota za czymś co odeszło i nie wróci! Co musiał czuć pies opuszczony przez wszystkich, pozbawiony uczucia ochrony i bezpieczeństwa? Jak nisko musiało uklęknąć jego psie serce zanim przeszywający ciało ból odrzucenia sprawił, że pękło? Ludzie zapominają szybko i pewnie byli właściciele Szoka zapomnieli i o nim! Pewnie jego rzeczy już dawno posprzątane albo korzysta z nich nowy pies, sprawny! Szok został i czeka! Nie ma niczego- wszystko co znał i kochał pękło jak mydlana bańka, został sam…pies niewidomy! Być może w Szoku tli się jeszcze iskra nadziei-pozwolisz na to aby pogrzebała się w tysiącach rozbitych psich ideałów? Może właśnie ty jesteś tą osobą której szuka ten pies ,i której odda serce! Szok zasypiając modli się aby znaleziono go! Pokolorujesz jego świat na jaśniejsze barwy i pozwolisz wyjść mu z mroku! I to ty pozbierasz te kawałki psiego serca, które straciły wiarę. Wtedy Szok poda ci łapę a przecież na świecie nie ma słów ani gestów równie wiarygodnych jak psie podanie łapy. A Szok czeka nadal… Quote
Gamba Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Taki tekst do ogłoszeń lub plakatów! Ja zabieram się za ogłoszenia po necie!I napiszę tutaj wszystkie aby ktoś inny mógł dodać ogłoszenie tam gdzie ja nie dotarłem! Quote
yewcia1 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Gamba napisał(a):Taki tekst do ogłoszeń lub plakatów! Ja zabieram się za ogłoszenia po necie!I napiszę tutaj wszystkie aby ktoś inny mógł dodać ogłoszenie tam gdzie ja nie dotarłem! Gamba dziękujemy w imieniu Szoka:loveu: Quote
Gamba Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 No więc Szok dodany jest na : *Alegratka *eOferty *Kupię Psa *Animalia *Zwierzęta.low *Mój Pupil *Giełda Ogłoszeń *Zwierzęta.pilne.net *Bono-Polska *Giełda.bai *Pet World *Ogłoszenia24polska *Autogiełda *Widziałem.że Szok ma Allegro *i jeszcze dwa ogłoszenia jakieś widziałem w postach Quote
Majaa Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Gamba napisał(a):Wszyscy szukamy tej jednej wyjątkowej osoby, która da nam to czego nam w życiu brakuje, kogoś kto zapewni nam towarzystwo, pomoc, bezpieczeństwo. Czasami jeśli szukamy bardzo intensywnie możemy znaleźć osobę, która zapewni nam wszystko. Każdy z nas kogoś szuka. Jeśli nie możemy znaleźć pozostaje modlić się by znaleziono nas. Każdy kogoś szuka-Szok szuka również. Poszukuje domu, opieki i serca. Ale serca mogącego pomieścić wiele oraz takiego które odwzajemni to co czuje pies, pies porzucony! Właśnie tak-Szoka ktoś porzucił, ot tak pozbawił go tego co tak kochał, tego co znał i tego na czym tak bardzo mu zależało! Na ulicy zostawił psa, chodzącą miłość i odjechał, zwyczajnie odjechał! Jakim trzeba być człowiekiem żeby porzucić psa? Jakim trzeba być człowiekiem aby wyrzucić niewidomego psa? Serce Szoka rozbiło się na miliony małych kawałków a każdy z tych kawałków to osobna łza, osobne cierpienie i …tęsknota za czymś co odeszło i nie wróci! Co musiał czuć pies opuszczony przez wszystkich, pozbawiony uczucia ochrony i bezpieczeństwa? Jak nisko musiało uklęknąć jego psie serce zanim przeszywający ciało ból odrzucenia sprawił, że pękło? Ludzie zapominają szybko i pewnie byli właściciele Szoka zapomnieli i o nim! Pewnie jego rzeczy już dawno posprzątane albo korzysta z nich nowy pies, sprawny! Szok został i czeka! Nie ma niczego- wszystko co znał i kochał pękło jak mydlana bańka, został sam…pies niewidomy! Być może w Szoku tli się jeszcze iskra nadziei-pozwolisz na to aby pogrzebała się w tysiącach rozbitych psich ideałów? Może właśnie ty jesteś tą osobą której szuka ten pies ,i której odda serce! Szok zasypiając modli się aby znaleziono go! Pokolorujesz jego świat na jaśniejsze barwy i pozwolisz wyjść mu z mroku! I to ty pozbierasz te kawałki psiego serca, które straciły wiarę. Wtedy Szok poda ci łapę a przecież na świecie nie ma słów ani gestów równie wiarygodnych jak psie podanie łapy. A Szok czeka nadal… Gamba Dzięki wielkie! :loveu: :loveu: :loveu: Zaraz wystawię go na allegro z nowym tekstem (o ile się nie mylę, to Weszka Szoka wystawiała wcześniej na allegro, ale chyba się nie obrazi jak zdubluję ;) ) Sorry, za offa, ale Gamba czemu Twój nr gg, podany na forum to jest nr kogoś innego? Quote
Recommended Posts