KasiaM Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Boże tylko ręce załamać w tych Starachowicach..................:placz: :-( :shake: Quote
klusek04 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 I co dalej z Szokiem będzie? Nowy dom tymczasowy to ciężka sprawa a co dopiero dla niewidomego psiaka? Kto się podejmie opieki nad SZOKIEM? Quote
Majaa Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 klusek04 napisał(a):I co dalej z Szokiem będzie? Nowy dom tymczasowy to ciężka sprawa a co dopiero dla niewidomego psiaka? Kto się podejmie opieki nad SZOKIEM? A zaczyna być to pilne i to baaaaaaaardzo! Niestety Szok nie toleruje szybkich ruchów koło niego! I kłapie zębami, a jak wytłumaczyć kilkuletnim dzieciom że mają koło niego na przyklad nie ruszać zbyt szybko:crazyeye: Quote
yewcia1 Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Szok potrzebuje dobrego domku - najepiej u emeryta. Quote
klusek04 Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Pomocy, czy ktoś lubiący wyzwania i kochający stwory może zaopiekować się niewidomym SZOKIEM? Quote
KasiaM Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Jejku prawie nigdzie nie moge znaleźć dobrych wieści!:placz: Kurcze co robić?? Quote
czarna anda Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 a widzial jego oczka wet - moze to jest do naprawienia ? mam lene tez niewidoma - w zeszlym roku spotkal ja taki sam los jak Szoka - wywalili ja z samochodu jest po operacji i odzyskaala w 30 prpcentach wzrok !!! iw Quote
Majaa Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 czarna anda napisał(a):a widzial jego oczka wet - moze to jest do naprawienia ? mam lene tez niewidoma - w zeszlym roku spotkal ja taki sam los jak Szoka - wywalili ja z samochodu jest po operacji i odzyskaala w 30 prpcentach wzrok !!! iw Szok napewno zostanie zdiagnozowany Niestety w porównaniu ze ślepym Dredzikiem, który jest u nas na DT, sprawa nie jest taka prosta ! Szoka nie da się zbadać normalnie ze względu na zagrozenie pogryzienia Trzeba go trochę spacyfikować ! Niestety brak czasu nas dopada ! I zorganizowanie czasu okulisty (nie psiego, bo takowych u nas nie ma) i psiegoPanaDoktora jest trudne .... Ale moge Ci powiedzieć, że u Szoka to nie zaćma raczej jest, którą daje się skorygować w widzeniu Quote
yewcia1 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Szok napewno jak znajdzie domek i bedzie pewny, ze go krzywda nie spotka bedzie najkochanszym psiakiem, tylko na to potrzebny jest domek, duzo ciepła i czas. Quote
klusek04 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Szokowi potrzebny kochający domek i dużo miłości i opieki. Quote
Aquirre Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Będzie trudno , ale napewno ktoś go pokocha . Quote
basia0607 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Jak to wszystko czytam ,myśle ,ze świat już idzie ku zagładzie.Jest w nim tyle zła ,że więcej chyba sie nie pomieści. Je dzisiaj namowiłam ludzi,aby nie oddawali do schroniska psa,ktorego na ich oczach wyrzucono z samochodu.Ten piesek placze prawdziwymi łzami.Zostaje u państwa ,myśle,że będzie mial dobrze. Quote
klusek04 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Też jestem zdania że ród ludzki musi wymrzeć, bo tak dużo tych kanali. Niech nas pokara za to że nie umiemy żyć w zgodzie z mniejszymi braćmi. Quote
Majaa Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 klusek04 napisał(a):Też jestem zdania że ród ludzki musi wymrzeć, bo tak dużo tych kanali. Niech nas pokara za to że nie umiemy żyć w zgodzie z mniejszymi braćmi. Szkoda, ze selekcja naturalna albo "odgórna" nie jest prowadzona pod kątem stosunku ludzi (czasami słowo ludzi nie dosyć że przez gardło, to nawet przez klawiaturę ciężko mi przechodzi) do braci mniejszych Quote
KamaG Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Szok ogłoszony na: http://swietokrzyskie.info/ogloszenia.php Quote
KasiaM Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Super Kamila jesteś wielka :razz: Szok teraz szuka domku szybciej!!!!! Quote
yewcia1 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Podsyłam jeszcze jeden portal kielecki ( niedaleko) aby dodać ogłoszenie trzeba chyba sie zarejestrować, warto zawsze większa szansa - może komuś się uda po jednym dziennie psiaku? Proszę http://kielceonline.pl/component/option,com_classifieds/Itemid,74/ Quote
Ada-jeje Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 moze jeszcze nie wszysko stracone, moze znajdzie sie jeszcze ktos o dobrym sercu i pokocha Szoka Quote
klusek04 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Zarejestrowałam się na tym czymś. postaram się powalczyć tam i coś zamieścić. A tymczasem podnoszę psinkę. Quote
Recommended Posts