Rodzice Maciusia :) Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 p.s. MÓJ post, bo to JA zawsze piszę, bez męża :) on na dogomanię nie zagląda, choć psy kocha też. Quote
Marka Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 W głowie mi się nie mieści, że można oddać własnego psa obcemu człowiekowi, a potem przez miesiąc nie sprawdzić nawet, co się z tym psem dzieje :crazyeye: [quote name='Rodzice Maciusia :)']Mój Maciuś też dwa razy nam umknął, tyle że wtedy gdy nas nie było w domu, pobiegł w poszukiwaniu nas, a że jest niewidomy to nie mógł już znaleźć drogi powrotnej. Dzięki Bogu znaleźliśmy go za każdym razem po najdalej godzinie, ale ile płaczu mojego było :shake: Ja wiem, że wkładam kij w mrowisko - ale mam taką radę: może mniej "miłości", a więcej ODPOWIEDZIALNOŚCI..? Quote
Charly Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 dopiero dzis weszlam na ten watek. Czy wiadomo jest co z Filipem? jaki jest jego los? Quote
Recommended Posts