Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 502
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zerduszko napisał(a):
Ja zadzwoniłam dziś. Pani chyba zła na mnie, bo Ryjec niszczy trochę... nawet jak ona jest w domu, to mu dziób chodzi. Dziwne. A tak, to ok: ma zabawki, spacerki, tulenie itd.

O kurna... może on nie może mieszkać BEZ psiego towarzystwa?

Posted

Agucha napisał(a):
O kurna... może on nie może mieszkać BEZ psiego towarzystwa?

On wielokrotnie zostawła sam w domu z Damianem i był grzeczny <poza pierwszymi dniami, bo wtedy piszczał i łaził>. Zostawał też sam-całkiem sam i tylko wył. Dla niego Liz byłą dodatkiem, ja najważniejsza. Ale w sumie, jak 8h dziennie wył, to potem był grzeczny :lol:
annika napisał(a):
zerduszko czy przypadkiem to nie TEGO wyjca;) chciałaś mi wcisnąc na utuczenie?:mad:

Wcisnąć? A gdzieżbym śmiała ;)

Posted

wilczy zew napisał(a):
może to stres nowego miejsca

Nie wiem co to, ale radzę mu się ogarnąć, czas operacyjny 2 godziny ;) Mój poziom stresu w związku z tym psem sięgnął maximum, wiec ja mu zniszczę strukturę pośladków :diabloti:

Posted

zerduszko napisał(a):
Nie wiem co to, ale radzę mu się ogarnąć, czas operacyjny 2 godziny ;) Mój poziom stresu w związku z tym psem sięgnął maximum, wiec ja mu zniszczę strukturę pośladków :diabloti:

ulalaa zawiało grozą :lol:

Ryjcu!!! ogarnij się!!!

Posted

[quote name='zerduszko']A w ogóle to gadałam dziś z nim, znaczy do neigo. Podobno kręcił głową i oby dotarło! i było czuć grozę ;)

Martwię się kurde, a powinnam cieszyć.

Fajnie.Na pewno się teraz poprawi :)

Posted

lilo napisał(a):
co za Ryjec mały z niego - żeby taki mały pies zaszargał nerwy Zerduszko . a Pani zła ale zakochana czy zła i nie wiadomo co ??

Jest zła na mnie (może myśli, że ja okłamałam), lubi go i czuć uczucie :lol: ale czy to już miłość - nie wiem.

• 2 weeks later...
Posted

No i niestety... miłość się nie rozwinęła - Ryjek wraca... pytanie tylko dokąd? Zerduszko prosi o pomoc w znalezieniu miejsca dla Ryjka - tam go nie chcą, nie kochają, z tego jak on się zachowuje wynika, że nikt go tam nie rozumie i nie kocha, nerwowa atmosfera udziela się psu i kółko się zamyka :shake:

Posted

nie wiem do kiedy Pianko - zerduszko jest na wyjeździe - wraca w niedzielę wieczorem albo w pon rano to napisze więcej

to jest fajny pies, ale - jak Media Markt - nie dla idiotów :diabloti: to pies dla mądrych ludzi