zerduszko Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 Dzwoniłam do Pani raz, ale nie odebrała. Będę próbować..... Quote
Agucha Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 zerduszko napisał(a):Dzwoniłam do Pani raz, ale nie odebrała. Będę próbować..... Gdzie on w ogóle trafił? :) Quote
Agucha Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 zerduszko napisał(a):Do Mysłowic. O kurde, no to kawałek :) Quote
zerduszko Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 Nie denerwuj, zdenerwowanej ;) Quote
zerduszko Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 Ja zadzwoniłam dziś. Pani chyba zła na mnie, bo Ryjec niszczy trochę... nawet jak ona jest w domu, to mu dziób chodzi. Dziwne. A tak, to ok: ma zabawki, spacerki, tulenie itd. Quote
Agucha Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 zerduszko napisał(a):Ja zadzwoniłam dziś. Pani chyba zła na mnie, bo Ryjec niszczy trochę... nawet jak ona jest w domu, to mu dziób chodzi. Dziwne. A tak, to ok: ma zabawki, spacerki, tulenie itd. O kurna... może on nie może mieszkać BEZ psiego towarzystwa? Quote
annika Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 zerduszko czy przypadkiem to nie TEGO wyjca;) chciałaś mi wcisnąc na utuczenie?:mad: Quote
zerduszko Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 Agucha napisał(a):O kurna... może on nie może mieszkać BEZ psiego towarzystwa? On wielokrotnie zostawła sam w domu z Damianem i był grzeczny <poza pierwszymi dniami, bo wtedy piszczał i łaził>. Zostawał też sam-całkiem sam i tylko wył. Dla niego Liz byłą dodatkiem, ja najważniejsza. Ale w sumie, jak 8h dziennie wył, to potem był grzeczny :lol: annika napisał(a):zerduszko czy przypadkiem to nie TEGO wyjca;) chciałaś mi wcisnąc na utuczenie?:mad: Wcisnąć? A gdzieżbym śmiała ;) Quote
zerduszko Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 wilczy zew napisał(a):może to stres nowego miejsca Nie wiem co to, ale radzę mu się ogarnąć, czas operacyjny 2 godziny ;) Mój poziom stresu w związku z tym psem sięgnął maximum, wiec ja mu zniszczę strukturę pośladków :diabloti: Quote
malawaszka Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 zerduszko napisał(a):Nie wiem co to, ale radzę mu się ogarnąć, czas operacyjny 2 godziny ;) Mój poziom stresu w związku z tym psem sięgnął maximum, wiec ja mu zniszczę strukturę pośladków :diabloti: ulalaa zawiało grozą :lol: Ryjcu!!! ogarnij się!!! Quote
zerduszko Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 A w ogóle to gadałam dziś z nim, znaczy do neigo. Podobno kręcił głową i oby dotarło! i było czuć grozę ;) Martwię się kurde, a powinnam cieszyć. Quote
WATACHA Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 [quote name='zerduszko']A w ogóle to gadałam dziś z nim, znaczy do neigo. Podobno kręcił głową i oby dotarło! i było czuć grozę ;) Martwię się kurde, a powinnam cieszyć. Fajnie.Na pewno się teraz poprawi :) Quote
lilo Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 co za Ryjec mały z niego - żeby taki mały pies zaszargał nerwy Zerduszko . a Pani zła ale zakochana czy zła i nie wiadomo co ?? Quote
zerduszko Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 lilo napisał(a):co za Ryjec mały z niego - żeby taki mały pies zaszargał nerwy Zerduszko . a Pani zła ale zakochana czy zła i nie wiadomo co ?? Jest zła na mnie (może myśli, że ja okłamałam), lubi go i czuć uczucie :lol: ale czy to już miłość - nie wiem. Quote
malawaszka Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 No i niestety... miłość się nie rozwinęła - Ryjek wraca... pytanie tylko dokąd? Zerduszko prosi o pomoc w znalezieniu miejsca dla Ryjka - tam go nie chcą, nie kochają, z tego jak on się zachowuje wynika, że nikt go tam nie rozumie i nie kocha, nerwowa atmosfera udziela się psu i kółko się zamyka :shake: Quote
Pianka Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 No i co będzie z biednym Ryjkiem:-( a do kiedy ci ludzie dali czas? Quote
malawaszka Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 nie wiem do kiedy Pianko - zerduszko jest na wyjeździe - wraca w niedzielę wieczorem albo w pon rano to napisze więcej to jest fajny pies, ale - jak Media Markt - nie dla idiotów :diabloti: to pies dla mądrych ludzi Quote
Recommended Posts