Tola Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 (edited) Przy wjezdze do Zamościa na przystanku został znaleziony kocurek w kontenerku, w obrozy. Ludzie, którzy go znalezli zwrócili się o pomoc w znalezieniu mu domu... Edited January 17, 2012 by Tola Quote
as_ko Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Dziwna sprawa z tym kotkiem w kontenerku :roll: Może to głupie ale tak sobie myślę, czy ktoś roztargniony go nie zapomniał? Ja zrobiłam kociakom ogłoszenie na tablica.pl (będzie się pokazywać na allegro): http://tablica.pl/oferta/10-pieknych-kociat-szuka-domu-koty-i-kotki-IDEECb.html Niestety nie dało rady w opis wkleić linków pod każdym opisem :angryy: Quote
Tola Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 as_ko napisał(a):Dziwna sprawa z tym kotkiem w kontenerku :roll: Może to głupie ale tak sobie myślę, czy ktoś roztargniony go nie zapomniał? Tez tak pomyslałam, ale kot jest u tych ludzi juz ponad tydzień... Mozepowinni wywiesic ogłoszenie na tym samym przystanku... Quote
as_ko Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Tola napisał(a):Tez tak pomyslałam, ale kot jest u tych ludzi juz ponad tydzień... Mozepowinni wywiesic ogłoszenie na tym samym przystanku... Jeśli nie wywiesili jeszcze to na pewno powinni to zrobić, ja bym od razu porozwieszała w okolicy jego znalezienia. Quote
Tola Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 as_ko napisał(a):Jeśli nie wywiesili jeszcze to na pewno powinni to zrobić, ja bym od razu porozwieszała w okolicy jego znalezienia. Kot został znaleziony w Sitancu na przystanku. Quote
as_ko Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Tola napisał(a):Kot został znaleziony w Sitancu na przystanku. Wrzucę go na zgubione-znalezione tylko podajcie tel. do kontaktu. Quote
Tola Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 (edited) [quote name='as_ko']Dziwna sprawa z tym kotkiem w kontenerku :roll: Może to głupie ale tak sobie myślę, czy ktoś roztargniony go nie zapomniał? Ja zrobiłam kociakom ogłoszenie na tablica.pl (będzie się pokazywać na allegro): http://tablica.pl/oferta/10-pieknych-kociat-szuka-domu-koty-i-kotki-IDEECb.html Niestety nie dało rady w opis wkleić linków pod każdym opisem :angryy: Dzięki za ogłoszenia:) Jak tylko wróci TZ podam na pv kontakt do tych ludzi... Mam jeszcze wielką prosbę - zgłosił się dom ze Strzeszkowic po szczeniaka z wątku o zagłodzonych psach - moze wiecie kto z Lublina z dogo mieszka najblizej? Edited January 17, 2012 by Tola Quote
zadra Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 MaDi napisał(a):Doszły dziękuję. Poproszę jeszcze o więcej zdjęć Misi i Pysi. Misia niestety "odeszła".Pysię może uda mi się zrobić w piątek. Quote
zadra Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 [quote name='as_ko']Dziwna sprawa z tym kotkiem w kontenerku :roll: Może to głupie ale tak sobie myślę, czy ktoś roztargniony go nie zapomniał? Ja zrobiłam kociakom ogłoszenie na tablica.pl (będzie się pokazywać na allegro): http://tablica.pl/oferta/10-pieknych-kociat-szuka-domu-koty-i-kotki-IDEECb.html Niestety nie dało rady w opis wkleić linków pod każdym opisem :angryy: Bardz odziękuje za ogłoszonka. Quote
MaDi Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 zadra napisał(a):Misia niestety "odeszła".Pysię może uda mi się zrobić w piątek. Strasznie mi przykro nie rozumie tego że kiedy zwierze dostaje szanse jest tak często za późno. Jak udało się ją zdiagnozować? Quote
MaDi Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 [quote name='Tola']Dzięki za ogłoszenia:) Jak tylko wróci TZ podam na pv kontakt do tych ludzi... Mam jeszcze wielką prosbę - zgłosił się dom ze Strzeszkowic po szczeniaka z wątku o zagłodzonych psach - moze wiecie kto z Lublina z dogo mieszka najblizej? W którą to stronę? po wpisaniu w google maps pokazuje mi ponad 200 km:crazyeye: Quote
terra Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Ale ludzie są roztrzepani, zgubić kota w kontenerku :shake: bo wierze, że znalazł się tam przez nieuwagę. Quote
Tola Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 MaDi napisał(a):W którą to stronę? po wpisaniu w google maps pokazuje mi ponad 200 km:crazyeye: Bo jest jeszcze taka miejscowość pod Kielcami. Dzwoniłam do Pani - mieszka pod Lublinem na trasie na Kraśnik... Quote
Tola Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Przepraszam; ta miejscowośc to Strzeszkowice Duże; jak wrócę do domu to sprawdzę ile to km od Lublina, bo piszę w pracy w czasie przerwy. Quote
MaDi Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Tola napisał(a):Bo jest jeszcze taka miejscowość pod Kielcami. Dzwoniłam do Pani - mieszka pod Lublinem na trasie na Kraśnik... Z tymi okolicami zawsze jest ciężko, jakiś czas temu szukałam kogoś z Kraśnika i niestety bez efektu. Quote
Tola Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 (edited) To jest ok 10 km od dzielnicy Czuby i ok 17km od centrum Lublina. Jakby ktos mógł pomóc w wizycie- proszę o info na wątku szczeniaków http://www.dogomania.pl/threads/216881-Tragedia-psy-umierają-powoli-z-niedozywienia-!!!!! Edited January 18, 2012 by Tola Quote
as_ko Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Gdyby było więcej chętnych na rude koty to dajcie znać, dzisiaj dostałam info od znajomej że w schronie w Białej Podlaskiej jest piękna ruda kocica, tyle że już dorosła, którą strasznie gnębi pewien kocur. Biedna jest z tego powodu strasznie dlatego chcę jej pomóc :( W sobotę będę miała jej zdjęcie. Quote
zadra Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 Wczoraj telefonowała Paniz Zamościa zainteresowana adopcją Piętaszka.Niestety kiedy usłyszała o wizycie natychmiast się wycofała. Quote
hugulaśny Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Czy jest ktoś chętny na herbatkę do mnie?:morning: Quote
zadra Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 hugulaśny napisał(a):Czy jest ktoś chętny na herbatkę do mnie?:morning: Jakoś nie masz wzięcia!!! Ale szukamy!! Quote
hugulaśny Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Nikt nie chce mnie odwiedzić.:bigcry: Quote
zadra Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 hugulaśny napisał(a):Nikt nie chce mnie odwiedzić.:bigcry: Napisałam do kaja555!!!!!czekam na odpowiedz! Quote
Tola Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 (edited) [FONT=Times New Roman]Dogomaniaczki z Katowic:[/FONT][FONT=Times New Roman] Bjuta, Monika Katowice, _Lara, Jaga, saphira18[/FONT] Edited January 21, 2012 by Tola Quote
zadra Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 Kaja555 niestety jest bez samochodu,ale poleciła Matahari81-czekam na odpowiedz.Napiszę jeszcze do osób poleconych przez Tolę. Quote
as_ko Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Chciałabym przyjechać po kotkę w tą środę, tylko ten termin mi pasuje w najbliższym tygodniu. Czy będzie gotowa do zabrania? Quote
Recommended Posts