Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

as_ko napisał(a):
Chciałabym przyjechać po kotkę w tą środę, tylko ten termin mi pasuje w najbliższym tygodniu. Czy będzie gotowa do zabrania?

Tak będzie.

• Replies 254
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

hugulaśny napisał(a):
Piętaszek jedzie do domu na śląsk. Moi znajomi zakochali się w kociaku. Czekamy na chętnych do 2 wizyt przy kawce.

Fajnie że kolejny kociak się spodobał :)
Myślałam że o te biało-rude będą telefony a tu coś cisza.

Posted

[quote name='zadra'] Szukamy w takim razie nadal osoby lub osob do sprawdzenia DS w Mikolowie i Rudzie Śląskiej
Nikt z Katowic nie odpowiedzuiał?
Moze zmienic tytuł?

Posted

as_ko napisał(a):
Fajnie że kolejny kociak się spodobał :)
Myślałam że o te biało-rude będą telefony a tu coś cisza.

Potrzebuje portretowych zdjęć kotów aby mogły ukazać się w gazecie. Dużo osób szuka biało-rudych kotów jednak zazwyczaj takich 2 miesięcznych:(

Posted

MaDi napisał(a):
Potrzebuje portretowych zdjęć kotów aby mogły ukazać się w gazecie. Dużo osób szuka biało-rudych kotów jednak zazwyczaj takich 2 miesięcznych:(

O jakie konkretnie zdjęcia chodzi,czy takie jak robiłam?

Posted

[quote name='zadra']O jakie konkretnie zdjęcia chodzi,czy takie jak robiłam?
Trochę powybrzydzam;) Najlepiej aby nie były robione na siłę bo miny kotów nie zachęcają do adopcji, może uda się zrobić zbliżenia z nienacka? Ewentualnie takie z jednolitym tłem aby nadawały się do publikacji, ew. zrobienia plakatu?
Coś takiego tylko z innym tłem:

Posted

zadra napisał(a):
Dzisiaj Asko przyjeżdza po Rabatkę i Cynamonka.Zrobimy również zdjęcia dla Madi.

Bardzo dziękuję.
Czy są telefony w sprawie adopcji ew. pomocy?

Teresz Pani namyśliła się na adopcję?

Posted

Pani sie nie odezwała.
Telefony są,ale po informacji o wizycie rezygnują.
Wczoraj do nowego DS pojechali RABATKA i CYNAMON.Bardzo dziekuję Asko za pomoc w przewiezieniu Cynamonka.
Czekamy na fotki Asko!

Posted

Postaram się jeszcze dzisiaj wrzucić zdjęcia.

Rabatka już u nas. Wczoraj po przyjeździe nie chciała wyjść z transportera, więc ją tam zostawiliśmy. Za to w nocy dała nam nieźle do wiwatu, ale to się kiedyś odeśpi. Generalnie nie szuka z nami kontaktu, najlepiej jakby nas w ogóle nie było według niej. Jak tylko może to chowa się gdzie się da, najlepiej za łóżko. Damy jej czas, może zmieni zdanie :)

Jedyne co mnie dziwi to to że sika do kuwety a kupe zrobiła na moje notatki leżące na drukarce :icon_roc: może ktoś ma pomysł na to?

Posted

as_ko napisał(a):

Rabatka już u nas. Wczoraj po przyjeździe nie chciała wyjść z transportera, więc ją tam zostawiliśmy. Za to w nocy dała nam nieźle do wiwatu, ale to się kiedyś odeśpi. Generalnie nie szuka z nami kontaktu, najlepiej jakby nas w ogóle nie było według niej. Jak tylko może to chowa się gdzie się da, najlepiej za łóżko. Damy jej czas, może zmieni zdanie :)

Jedyne co mnie dziwi to to że sika do kuwety a kupe zrobiła na moje notatki leżące na drukarce :icon_roc: może ktoś ma pomysł na to?

Myslę,że to stres.Potrzeba trochę czasu na aklimatyzację.

Posted

Czekam i ja na zdjęcia - Pani się odezwała, powiedziałam - co wiedziałam czyli że czekałam na jej decyzję. Potrzebuję krótkie info o kociczce np. czy ma swojego kociego ulubionego przyjaciela, przyjaciółkę do zabawy, czy widziała na oczy dzieci, czy daje się głaskać tzn czy jest pieszczochem ?

Własnie w ramach rozmowy nr. 2 wynikło , ze skoro to bedzie kot/kocica któremu cała rodzina bedzie wylewac swoją czułość czyli dziadek z babcią i wnuki 11letnie które wychowały sie z kotem miziastym - ze tak naprawde szukaja poprostu nie kota szarego tylko kota ...miziastego. Charakter ponad płec i wygląd. Teraz poprosze was o zapytanie właścicielki kotów którego by oddała takiej rodzinie jako pierwszego.
Zdjęcia mozna wysłac od razu na [email protected]

Posted

as_ko napisał(a):

Chcesz wiedzieć co to znaczy? Powiem Ci w tajemnicy,że wyraziła swoje zdanie na temat nauki:evil_lol:
Być może to zachowanie związanie ze stresem, przyzwyczajeniem ew. żwirek jej nie pasuje lub któryś z wielu innych powodów.

Posted

Wczoraj dostałam wiadomosc z Krasnobrodu - ktos pozostawił na mrozie kotkę i 8 - misięcznego szczeniaka. Zaopiekpowała się nimi dobra osoba - ale prosi o pomoc w adopcji.
Oto wiadomosc o kotce:
Witam Panią serdecznie,
Przysyłam zdjęcia kotki
Czesia jest niezwykle filigranowa,waży zaledwie 2,5 kg, a ma ok 2 lat.
Jest urocza,miziasta,bardzo spokojna i nieśmiała.
Korzysta z kuwety.
26 stycznia została wysterelizowana,jutro ją odrobaczymy.
Pilnie szuka domu tymczasowego lub stałego!
Obecnie mieszka u sąsiadki w składziku

Czesia