zadra Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 as_ko napisał(a):Chciałabym przyjechać po kotkę w tą środę, tylko ten termin mi pasuje w najbliższym tygodniu. Czy będzie gotowa do zabrania? Tak będzie. Quote
as_ko Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 zadra napisał(a):Tak będzie. No to super. Proszę o numer telefonu, z kim się kontaktować bliżej środy? Quote
zadra Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 as_ko napisał(a):No to super. Proszę o numer telefonu, z kim się kontaktować bliżej środy? Wysyłam na PW Quote
hugulaśny Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Piętaszek jedzie do domu na śląsk. Moi znajomi zakochali się w kociaku. Czekamy na chętnych do 2 wizyt przy kawce. Quote
as_ko Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 hugulaśny napisał(a):Piętaszek jedzie do domu na śląsk. Moi znajomi zakochali się w kociaku. Czekamy na chętnych do 2 wizyt przy kawce. Fajnie że kolejny kociak się spodobał :) Myślałam że o te biało-rude będą telefony a tu coś cisza. Quote
zadra Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 Szukamy w takim razie nadal osoby lub osob do sprawdzenia DS w Mikolowie i Rudzie Śląskiej Quote
Tola Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 [quote name='zadra'] Szukamy w takim razie nadal osoby lub osob do sprawdzenia DS w Mikolowie i Rudzie Śląskiej Nikt z Katowic nie odpowiedzuiał? Moze zmienic tytuł? Quote
MaDi Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 as_ko napisał(a):Fajnie że kolejny kociak się spodobał :) Myślałam że o te biało-rude będą telefony a tu coś cisza. Potrzebuje portretowych zdjęć kotów aby mogły ukazać się w gazecie. Dużo osób szuka biało-rudych kotów jednak zazwyczaj takich 2 miesięcznych:( Quote
zadra Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 MaDi napisał(a):Potrzebuje portretowych zdjęć kotów aby mogły ukazać się w gazecie. Dużo osób szuka biało-rudych kotów jednak zazwyczaj takich 2 miesięcznych:( O jakie konkretnie zdjęcia chodzi,czy takie jak robiłam? Quote
zadra Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 Mam duzo telefonów w sprawie kociaków,ale niestety po informacji o sprawdzeniu domu rezygnują. Quote
MaDi Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 [quote name='zadra']O jakie konkretnie zdjęcia chodzi,czy takie jak robiłam? Trochę powybrzydzam;) Najlepiej aby nie były robione na siłę bo miny kotów nie zachęcają do adopcji, może uda się zrobić zbliżenia z nienacka? Ewentualnie takie z jednolitym tłem aby nadawały się do publikacji, ew. zrobienia plakatu? Coś takiego tylko z innym tłem: Quote
Kroook Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 [quote name='zadra'] Szukamy w takim razie nadal osoby lub osob do sprawdzenia DS w Mikolowie i Rudzie Śląskiej Na tym wątku http://www.dogomania.pl/threads/75577-Schronisko-w-Rudzie-%C5%9Al%C4%85skiej.-DU%C5%BBO-PS%C3%93W-DO-ADOPCJI.Remonty-wci%C4%85%C5%BC-trwaj%C4%85... są dziewczyny z Rudy Śląskiej i okolic. Z Mikołowa jest chyba Nat-Mare, mnie w adopcji z Rudy Śląskiej bardzo pomagała jusstyna85. Quote
zadra Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 [quote name='Kroook']Na tym wątku http://www.dogomania.pl/threads/75577-Schronisko-w-Rudzie-%C5%9Al%C4%85skiej.-DU%C5%BBO-PS%C3%93W-DO-ADOPCJI.Remonty-wci%C4%85%C5%BC-trwaj%C4%85... są dziewczyny z Rudy Śląskiej i okolic. Z Mikołowa jest chyba Nat-Mare, mnie w adopcji z Rudy Śląskiej bardzo pomagała jusstyna85. Dzieki za pomoc!! Napisalam do Nat-Mare i Tepes. Quote
zadra Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 Dzisiaj Asko przyjeżdza po Rabatkę i Cynamonka.Zrobimy również zdjęcia dla Madi. Quote
MaDi Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 zadra napisał(a):Dzisiaj Asko przyjeżdza po Rabatkę i Cynamonka.Zrobimy również zdjęcia dla Madi. Bardzo dziękuję. Czy są telefony w sprawie adopcji ew. pomocy? Teresz Pani namyśliła się na adopcję? Quote
zadra Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 Pani sie nie odezwała. Telefony są,ale po informacji o wizycie rezygnują. Wczoraj do nowego DS pojechali RABATKA i CYNAMON.Bardzo dziekuję Asko za pomoc w przewiezieniu Cynamonka. Czekamy na fotki Asko! Quote
zadra Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 Dzsiaj kastracja kolejnych kocurów.Tych starszych,poniewaz wiosna się zbliża i chlopaki stają się zbyt aktywne! Quote
as_ko Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Postaram się jeszcze dzisiaj wrzucić zdjęcia. Rabatka już u nas. Wczoraj po przyjeździe nie chciała wyjść z transportera, więc ją tam zostawiliśmy. Za to w nocy dała nam nieźle do wiwatu, ale to się kiedyś odeśpi. Generalnie nie szuka z nami kontaktu, najlepiej jakby nas w ogóle nie było według niej. Jak tylko może to chowa się gdzie się da, najlepiej za łóżko. Damy jej czas, może zmieni zdanie :) Jedyne co mnie dziwi to to że sika do kuwety a kupe zrobiła na moje notatki leżące na drukarce :icon_roc: może ktoś ma pomysł na to? Quote
zadra Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 as_ko napisał(a):Postaram się jeszcze dzisiaj wrzucić zdjęcia. Rabatka już u nas. Wczoraj po przyjeździe nie chciała wyjść z transportera, więc ją tam zostawiliśmy. Za to w nocy dała nam nieźle do wiwatu, ale to się kiedyś odeśpi. Generalnie nie szuka z nami kontaktu, najlepiej jakby nas w ogóle nie było według niej. Jak tylko może to chowa się gdzie się da, najlepiej za łóżko. Damy jej czas, może zmieni zdanie :) Jedyne co mnie dziwi to to że sika do kuwety a kupe zrobiła na moje notatki leżące na drukarce :icon_roc: może ktoś ma pomysł na to? Myslę,że to stres.Potrzeba trochę czasu na aklimatyzację. Quote
zadra Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 aga marczak napisał(a):Czy wątek jest też na miau? Nie nie mają. Quote
teresz10 Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Czekam i ja na zdjęcia - Pani się odezwała, powiedziałam - co wiedziałam czyli że czekałam na jej decyzję. Potrzebuję krótkie info o kociczce np. czy ma swojego kociego ulubionego przyjaciela, przyjaciółkę do zabawy, czy widziała na oczy dzieci, czy daje się głaskać tzn czy jest pieszczochem ? Własnie w ramach rozmowy nr. 2 wynikło , ze skoro to bedzie kot/kocica któremu cała rodzina bedzie wylewac swoją czułość czyli dziadek z babcią i wnuki 11letnie które wychowały sie z kotem miziastym - ze tak naprawde szukaja poprostu nie kota szarego tylko kota ...miziastego. Charakter ponad płec i wygląd. Teraz poprosze was o zapytanie właścicielki kotów którego by oddała takiej rodzinie jako pierwszego. Zdjęcia mozna wysłac od razu na [email protected] Quote
MaDi Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 as_ko napisał(a):Postaram się jeszcze dzisiaj wrzucić zdjęcia. Rabatka już u nas. Wczoraj po przyjeździe nie chciała wyjść z transportera, więc ją tam zostawiliśmy. Za to w nocy dała nam nieźle do wiwatu, ale to się kiedyś odeśpi. Generalnie nie szuka z nami kontaktu, najlepiej jakby nas w ogóle nie było według niej. Jak tylko może to chowa się gdzie się da, najlepiej za łóżko. Damy jej czas, może zmieni zdanie :) Jedyne co mnie dziwi to to że sika do kuwety a kupe zrobiła na moje notatki leżące na drukarce :icon_roc: może ktoś ma pomysł na to? Chcesz wiedzieć co to znaczy? Powiem Ci w tajemnicy,że wyraziła swoje zdanie na temat nauki:evil_lol: Być może to zachowanie związanie ze stresem, przyzwyczajeniem ew. żwirek jej nie pasuje lub któryś z wielu innych powodów. Quote
MaDi Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 zadra napisał(a):Nie nie mają. Mam tam konto więc jak ktoś mi przypomni w przyszłym tygodniu to mogę założyć im wątek. Quote
Tola Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Wczoraj dostałam wiadomosc z Krasnobrodu - ktos pozostawił na mrozie kotkę i 8 - misięcznego szczeniaka. Zaopiekpowała się nimi dobra osoba - ale prosi o pomoc w adopcji. Oto wiadomosc o kotce: Witam Panią serdecznie, Przysyłam zdjęcia kotki Czesia jest niezwykle filigranowa,waży zaledwie 2,5 kg, a ma ok 2 lat. Jest urocza,miziasta,bardzo spokojna i nieśmiała. Korzysta z kuwety. 26 stycznia została wysterelizowana,jutro ją odrobaczymy. Pilnie szuka domu tymczasowego lub stałego! Obecnie mieszka u sąsiadki w składziku Czesia Quote
Recommended Posts