Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 254
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

as_ko napisał(a):
Chcielibyśmy zaadoptować Rabatkę jeśli jest taka możliwość.

A Ty jedna;) nie wiem dlaczego ale wiedziałam że ją wypatrzysz;)

Posted

MaDi napisał(a):
Poproszę o jak najwięcej informacji o obu błękitnych kotkach. Fundacja LSOZ chce im pomóc;)
Numery 10 i 12.

Kotki są siostrami>tak jak wszystkie kociaki są bardzo miłe i łagodne.Miska ma troszkę "gorszą" okrywę włosową.Wydaje mi się,że to kwestia rodzaju podawanej karmy.NIe są wysterylizowane.
Wszystkie kociaki ,które są zarezerwowane zostaną wsterylizowane w pierwszej kolejności.

Posted

MaDi napisał(a):
A Ty jedna;) nie wiem dlaczego ale wiedziałam że ją wypatrzysz;)

O widzisz jak Ty mnie dobrze znasz :)

Havanka napisał(a):
As-ko, może na fb da sie wkleić zdjęcia kotków do adopcji. Coś tam cichutko.

Na pewno powrzucam. Tylko trzeba porozsyłać wydarzenie bo mało osób jest.

Posted

W takim razie poproszę o rezerwację. Przypuszczam, że nie są odrobaczone/szczepione? W razie co możemy odebrać niewysterylizowane kotki aby Was odciążyć i sami się tym zajmiemy.
Mogę liczyć na więcej ich zdjęć?

Posted

MaDi napisał(a):
W takim razie poproszę o rezerwację. Przypuszczam, że nie są odrobaczone/szczepione? W razie co możemy odebrać niewysterylizowane kotki aby Was odciążyć i sami się tym zajmiemy.

Postaram się pod koniec tygodnia.

Posted

MaDi napisał(a):

Dzisuaj rozmawialam z P.Urszulą .Pysia jest juz wysterylizowana.Misia niestety zachorowała-wet stwierdził żółtaczkę,stan jest poważny.Jutro kolejna wizyta.

Posted

zadra napisał(a):
Mialam telefon od Pani z Lublina .Pragnie zaadoptować Cynamonka.Szukam osoby do sprawdzenia domu.

Ja niestety w ciągu najbliższego tygodnia nie dam rady, ale popytam dziewczyn.

Posted

[quote name='zadra']Dzisuaj rozmawialam z P.Urszulą .Pysia jest juz wysterylizowana.Misia niestety zachorowała-wet stwierdził żółtaczkę,stan jest poważny.Jutro kolejna wizyta.[/QUOTE]
Czy sa jakieś odnośnie stanu zdrowia Misi? Potrzebne będą dożywotnio leki czy specjalistyczna karma? Potrzebuje pobytu i leczenia w klinice? Ona nie jest sterylizowana?
Powiem szczerze,że sterylizacja pokrzyżowała mi plany bo umieszczając je w klinice przez te kilka dni chciałam znaleźć im DS. Ile czasu minęło od zabiegu.Pytam oczywiście gdzie tylko mogę o wszystkie koty.

Posted

[quote name='MaDi']Czy sa jakieś odnośnie stanu zdrowia Misi? Potrzebne będą dożywotnio leki czy specjalistyczna karma? Potrzebuje pobytu i leczenia w klinice? Ona nie jest sterylizowana?
Powiem szczerze,że sterylizacja pokrzyżowała mi plany bo umieszczając je w klinice przez te kilka dni chciałam znaleźć im DS. Ile czasu minęło od zabiegu.Pytam oczywiście gdzie tylko mogę o wszystkie koty.[/QUOTE]
Kotka została wysterylizowana jeszcze przed robieniem zdjęć; gdybysmy wiedzialy, ze jako pierwsza będzie miala szanse na dom - zadra wzięlaby inną...

Posted

[quote name='MaDi']Czy sa jakieś odnośnie stanu zdrowia Misi? Potrzebne będą dożywotnio leki czy specjalistyczna karma? Potrzebuje pobytu i leczenia w klinice? Ona nie jest sterylizowana?
Powiem szczerze,że sterylizacja pokrzyżowała mi plany bo umieszczając je w klinice przez te kilka dni chciałam znaleźć im DS. Ile czasu minęło od zabiegu.Pytam oczywiście gdzie tylko mogę o wszystkie koty.[/QUOTE]
MaDi,Miska w tej sytuacji nie nadaje sie do adopcji.Zostanie u Państwa.Pysia natomiast powinna bezposrednio trafić do DS z pominięciem przetrzymywania jej w klinice.Kotka była sterylizowana miesiąc temu.

Posted

[quote name='hugulaśny']Widzę, że Samuel już wykastrowany. Z niecierpliwością czekamy na odwiedziny i kawkę z cioteczkami:kaffee_2:, a w szczególności na kociaka.:wolfie::iloveyou:[/QUOTE]
Bardzo się cieszę!!!