Igiełka Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 jesteśmy u Barrysia tylko czasami nic nie piszemy :) Quote
storozak Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Trzeba psiaka odwiedzać to może domek znajdzie:) Quote
danusiadanusia Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 i Barusia pokażę światu, biegnij na pierwszą!!! Quote
danusiadanusia Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Barusiu kochany!! na pierwszą marsz:) Quote
danusiadanusia Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 storozak napisał(a):poniedziałkowo do Barrusia zaglądam:) i ja z Tobą w parze :):) Quote
danusiadanusia Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 aida napisał(a):Przypominam o ogłoszeniach:mad: tak jest pamiętam ! jak Asia tylko wejdzie damy tekst i namiary:p myślę, że jeśli się zgodzi to damy na Asię .. ale niech się wypowie ona :crazyeye: Asiu.. wpadaj do nas:) i decyduj w spr. ogłoszenia naszego przystojniaka:multi: serdecznie dziękujemy AIDZIE za pamięć o naszym chłopaku:Rose::iloveyou::Rose::iloveyou: jednak anioły czuwają nad Barusiem :lilangel: Quote
Igiełka Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 dobra to zabieram Barrego na wirtualny spacerek :) Quote
Onaa Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Słodki Baruś, szkoda tylko że nadal bez domku. Quote
aida Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Dziewczyny proszę o decyzję co z ogłoszeniami. Dziewczyna chce zakończyć bazarek a bez danych Barusia nie może. Quote
danusiadanusia Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 aida napisał(a):Dziewczyny proszę o decyzję co z ogłoszeniami. Dziewczyna chce zakończyć bazarek a bez danych Barusia nie może. już się bierze za to moja córa:):) przepraszam i dziękuję Ci Aido:) Quote
pikola Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Po dluzszej przerwie odwiedzam kochanego staruszka:loveu: Quote
Paulaabp Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Witam :)).. Jestem tu nowa , ale chciałabym Wam powiedziec , że mam 13 lat i jestem wolontariuszką w schronisku " Azyl " w Białej Podlaskiej . Tak się składa , że Barry ( tak samo jak cztery inne psiaki ) jest m o i m psem :). Gdy jestem w schronisku zawsze go wyprowadzam itd:) . Zaczęło się od tego iż Barry WOGLE nie wychodził na spacery .. gdy pani poprosiła mnie bym z nim spróbowała pójśc , krok po kroczku ( troche to zajęło , ale trzeba miec cierpliwośc :) ) wyszliśmy ze schroniska !!!!!!! . Potem powoli poszliśmy dalej i dalej !! :) To był chyba największy sukces Barrego:) ( było to dośc niedawno ) . I tak się pokochaliśmy:) . Dziś już Barry wychodzi chętnie , jest bardziej śmiały i .. weselszy !! :D .Bede się częściej udzielała i oczywiście pisała Tu , jak tam mój ukochany Barry :) . Pozdrawiam , Paulina;)) Quote
mestudio Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Oj, Paulino, nawet nie wiesz jak mnie to cieszy, że ten pies w końcu dostał odrobinę normalności od życia. Kochane, przesympatyczne zwierzę:-). Quote
jola_li Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Paulo, wielkie dzięki :-)! Jesteś wspaniałą Dziewczyną - to naprawdę piękne, że poświęcasz swój czas schroniskowym biedakom! Będziemy wdzięczni za wiadomości o Barrym :-). Quote
azalia Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Paulo,serdeczne dzięki za spacerki z Barrym,ma chłopak szczęście,że się nim zajęłaś. Witamy na dogo i czekamy na wiadomości o Barrysiu. Quote
Recommended Posts