Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 884
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aida napisał(a):
Przypominam o ogłoszeniach:mad:

tak jest pamiętam ! jak Asia tylko wejdzie damy tekst i namiary:p myślę, że jeśli się zgodzi to damy na Asię .. ale niech się wypowie ona :crazyeye: Asiu.. wpadaj do nas:) i decyduj w spr. ogłoszenia naszego przystojniaka:multi: serdecznie dziękujemy AIDZIE za pamięć o naszym chłopaku:Rose::iloveyou::Rose::iloveyou: jednak anioły czuwają nad Barusiem :lilangel:

Posted

Witam :)).. Jestem tu nowa , ale chciałabym Wam powiedziec , że mam 13 lat i jestem wolontariuszką w schronisku " Azyl " w Białej Podlaskiej . Tak się składa , że Barry ( tak samo jak cztery inne psiaki ) jest m o i m psem :). Gdy jestem w schronisku zawsze go wyprowadzam itd:) . Zaczęło się od tego iż Barry WOGLE nie wychodził na spacery .. gdy pani poprosiła mnie bym z nim spróbowała pójśc , krok po kroczku ( troche to zajęło , ale trzeba miec cierpliwośc :) ) wyszliśmy ze schroniska !!!!!!! . Potem powoli poszliśmy dalej i dalej !! :) To był chyba największy sukces Barrego:) ( było to dośc niedawno ) . I tak się pokochaliśmy:) . Dziś już Barry wychodzi chętnie , jest bardziej śmiały i .. weselszy !! :D .Bede się częściej udzielała i oczywiście pisała Tu , jak tam mój ukochany Barry :) .

Pozdrawiam , Paulina;))

Posted

Paulo, wielkie dzięki :-)!
Jesteś wspaniałą Dziewczyną - to naprawdę piękne, że poświęcasz swój czas schroniskowym biedakom!
Będziemy wdzięczni za wiadomości o Barrym :-).