_beatka_ Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 zgadzam się, skoro masz zaprzyjaźnionego weta a nie ma jak wozić idy do czerwieckiego to mozna spróbowac najperw tak a jak beda już jakieś diagnozy to się umówi ewentualnie z czerwieckim Quote
przyjaciel_koni Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 KWL - ja jestem za Twoją "wizją" wizyty u weta. Porozmawiamy jutro. Dziękuję za Twoją ogromną pomoc !!!! Idunia wciaż w potrzebie - jest już od dłuższego czasu pod naszą opieką - ale nie poradzimy sobie bez wsparcia Dogo !!!!! Bardzo na taką pomoc liczymy !!!! Szukamy na już domu dla Iduni !!! To spokojna i wrażliwa dziewczynka !!! Quote
KWL Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Jak tylko zrobię coś z pojazdem załatwię sprawę. Idunia pozdrawia, pani Joasia z hoteliku powiedziała dziś że Idunia jest nieprawdopodobnie spokojnym psem (chyba cały czas udaje że jej niema :-) Quote
halbina Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Reklama dźwignią handlu! i... podporą dogomanii... Będziemy odwiedzać! Quote
przyjaciel_koni Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Śliczne bannerki ! Szkoda, że ja nie mogę sobie wrzucić. Mój by musiał być taki mały jak te pozostałe, które mam. Ale zapraszam Te Osoby, ktore nie mają nic w podpisie do pomocy !!!!!! Zarówno Idunia jak i Łatuś bardzo nas potrzebują !!!!! Z finansami również marnie, to dla Idy i Łatka kwestia bardzo ważna w tej chwili !!!!!! Prosimy o pomoc ! Quote
lupe Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='przyjaciel_koni']Śliczne bannerki ! Szkoda, że ja nie mogę sobie wrzucić. Mój by musiał być taki mały jak te pozostałe, które mam. a tu mini Łateki wieksze ł Latki tez Quote
przyjaciel_koni Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 lupe - bardzo dziękuję !!!! Muszę tylko teraz wstawić (to mi zawsze stwarza kłopoty - ciemna jestem w tym względzie). I za Łatusia dziękuję, ale mogę je wstawiać tylko na zmianę, bo te, które mam jeszcze aktualne - niestety. Quote
_beatka_ Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 śliczne banerki, dziekujemy:loveu: Quote
KWL Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Jeszcze raz dziękuje my za bannerki :-) Proszę się zaprezentować śliczna Iduniu. Quote
KWL Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Wiadomości z hoteliku. Ida je już normalnie, bez kombinacji wciąga swoją michę. Kontakt też jest lepszy, wykazuje zaiteresowanie światem, obwą****e i oglada różne rzeczy na spacerze. Nadal jednak nie jest to zbyt kontaktowy pies. Quote
KWL Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Ostatni post przed weekendem, może się pojawie u Idy jak coś z samochodem zrobię, co biorąc pod uwagę pogodę może być trudne. Iduniu na góre, szczęscua piesku, do poniedziałku. Quote
_beatka_ Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 ida biegnie szybko na pierwsza strone:multi: komu piekna spokojna sunie????!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
przyjaciel_koni Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 KWL - to ja teraz przejmę na trochę wątek. I pierwsze co zrobię, to poproszę o pomoc dla Idy i Łateczka. KWL kazał kwestować......... Każda wpłata pomoże !!!! Wpłacać można na AFN "Ida i Łatek" A dla Iduni najlepszy będzie spokojny dom.... Cieszę się, że Ida okazała zainteresowanie psiakiem. To dla niej coś nowego. Właśnie tego wciąż nie rozumiemy, jest taka łagodna, bez specjalnych reakcji, posłuszna. Jednym słowem za spokojna. Wiemy, że miała jakąś nie do końca zdiagnozowaną chorobę odkleszczową, potem to pogryzienie..... Ale wciąż nie bardzo można rozgryźć co dziewczynce doskwiera. Bardzo się martwię. Quote
_beatka_ Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 ja mysle ze ona poprostu ma depresje.... jakby trafila do dobrego domku i zobaczyla ze nikt jej nie wyrzuci to na pewnoby się otworzyla i byla bardziej kontaktowa. Sam KWL napisal, że od kiedy jest w hoteliku stala się bardziej chętna do pracy z czlowiekiem Quote
przyjaciel_koni Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Owszem Beatko - widać różnicę !!! Jeszcze jedno mnie zastanawia - co takiego spotkało Idę, że aż tak jest wycofana..... Prosimy o pomoc - Ida prosi !!!!!!!!! Quote
_beatka_ Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 pewnie wolelibyśmy nie wiedzieć co ją spotkalo....:-( Quote
_beatka_ Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 zrobilam iduni bazarek wiec pare groszy wpadnie na hotelik:multi: Quote
KWL Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Dzień dobry W niezbyt piękny poniedziałkowy dzionek, Ida prypomina o swoim istnieniu :-) Quote
auraa Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Lady,u mnie na tymczasie też nie jest zbyt kontaktowa. Te psiaki musiały przeżyc wiele złego, są bardzo wycofane.Lady może być u mnie tak długo jak będzie trzeba. Ale co z Idą? Obawiam się że ,że bez domu nawet tymczasowego ona nigdy nie odzyska równowagi. Aco z tą panią co szukała starszej suni? Czy ktoś się z nia kontaktował? :roll: Quote
KWL Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 W przypadku Idy jest jeszcze podejrzenie o kłopty ze słuchem niestety. Pewnie że lepszy byłby tymczas.Chociaż hotelik jest taki domowy i naprawdę Ida ma całkiem dobre warunki w tej chwili. Najlepsze jakie możemy jej dać... Co przeżyły nie mam pojęcia...napewno nic dobrego. Ida czasami wyglądała jakby była w stanie katatonii po szoku :-( Quote
_beatka_ Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 ida byla wstawiona w ogloszeniu, ale doslownie po paru godzinach okazalo się że domek nieaktualny:-( z allegro ani ogloszen nikt sie nie odzywa po idunie....:shake: Quote
KWL Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Jeszcze będzie przepięknie, Ida znajdzie dobry domek :-) Quote
Recommended Posts