Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zgadzam się, skoro masz zaprzyjaźnionego weta a nie ma jak wozić idy do czerwieckiego to mozna spróbowac najperw tak a jak beda już jakieś diagnozy to się umówi ewentualnie z czerwieckim

• Replies 319
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

KWL - ja jestem za Twoją "wizją" wizyty u weta.
Porozmawiamy jutro.
Dziękuję za Twoją ogromną pomoc !!!!

Idunia wciaż w potrzebie - jest już od dłuższego czasu pod naszą opieką - ale nie poradzimy sobie bez wsparcia Dogo !!!!!
Bardzo na taką pomoc liczymy !!!!

Szukamy na już domu dla Iduni !!!
To spokojna i wrażliwa dziewczynka !!!

Posted

Jak tylko zrobię coś z pojazdem załatwię sprawę. Idunia pozdrawia, pani Joasia z hoteliku powiedziała dziś że Idunia jest nieprawdopodobnie spokojnym psem (chyba cały czas udaje że jej niema :-)

Posted

Śliczne bannerki !
Szkoda, że ja nie mogę sobie wrzucić. Mój by musiał być taki mały jak te pozostałe, które mam.
Ale zapraszam Te Osoby, ktore nie mają nic w podpisie do pomocy !!!!!!

Zarówno Idunia jak i Łatuś bardzo nas potrzebują !!!!!

Z finansami również marnie, to dla Idy i Łatka kwestia bardzo ważna w tej chwili !!!!!! Prosimy o pomoc !

Posted

lupe - bardzo dziękuję !!!!
Muszę tylko teraz wstawić (to mi zawsze stwarza kłopoty - ciemna jestem w tym względzie). I za Łatusia dziękuję, ale mogę je wstawiać tylko na zmianę, bo te, które mam jeszcze aktualne - niestety.

Posted

Wiadomości z hoteliku. Ida je już normalnie, bez kombinacji wciąga swoją michę. Kontakt też jest lepszy, wykazuje zaiteresowanie światem, obwą****e i oglada różne rzeczy na spacerze. Nadal jednak nie jest to zbyt kontaktowy pies.

Posted

Ostatni post przed weekendem, może się pojawie u Idy jak coś z samochodem zrobię, co biorąc pod uwagę pogodę może być trudne.
Iduniu na góre, szczęscua piesku, do poniedziałku.

Posted

KWL - to ja teraz przejmę na trochę wątek.
I pierwsze co zrobię, to poproszę o pomoc dla Idy i Łateczka.
KWL kazał kwestować.........

Każda wpłata pomoże !!!! Wpłacać można na AFN "Ida i Łatek"

A dla Iduni najlepszy będzie spokojny dom....

Cieszę się, że Ida okazała zainteresowanie psiakiem.
To dla niej coś nowego. Właśnie tego wciąż nie rozumiemy, jest taka łagodna, bez specjalnych reakcji, posłuszna. Jednym słowem za spokojna.
Wiemy, że miała jakąś nie do końca zdiagnozowaną chorobę odkleszczową, potem to pogryzienie.....
Ale wciąż nie bardzo można rozgryźć co dziewczynce doskwiera.
Bardzo się martwię.

Posted

ja mysle ze ona poprostu ma depresje....
jakby trafila do dobrego domku i zobaczyla ze nikt jej nie wyrzuci to na pewnoby się otworzyla i byla bardziej kontaktowa.
Sam KWL napisal, że od kiedy jest w hoteliku stala się bardziej chętna do pracy z czlowiekiem

Posted

Lady,u mnie na tymczasie też nie jest zbyt kontaktowa. Te psiaki musiały przeżyc wiele złego, są bardzo wycofane.Lady może być u mnie tak długo jak będzie trzeba. Ale co z Idą? Obawiam się że ,że bez domu nawet tymczasowego ona nigdy nie odzyska równowagi. Aco z tą panią co szukała starszej suni? Czy ktoś się z nia kontaktował? :roll:

Posted

W przypadku Idy jest jeszcze podejrzenie o kłopty ze słuchem niestety.
Pewnie że lepszy byłby tymczas.Chociaż hotelik jest taki domowy i naprawdę Ida ma całkiem dobre warunki w tej chwili. Najlepsze jakie możemy jej dać...
Co przeżyły nie mam pojęcia...napewno nic dobrego. Ida czasami wyglądała jakby była w stanie katatonii po szoku :-(