Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

to wspaniale trzymamy mocno kciuki! :multi:

ja właśnie dostałam zapytanie na fb czy interesuje mnie przewóz za zwrot kosztów z Zamościa do Lublina, bo jest jeden Pan który takie usługi świadczy, napisałam że tak żeby podała jaki to jest koszt, może się przydać na przyszłość

• Replies 226
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

diana79 napisał(a):
to wspaniale trzymamy mocno kciuki! :multi:

ja właśnie dostałam zapytanie na fb czy interesuje mnie przewóz za zwrot kosztów z Zamościa do Lublina, bo jest jeden Pan który takie usługi świadczy, napisałam że tak żeby podała jaki to jest koszt, może się przydać na przyszłość

Wszystko super, ale ta Pani jedzie już z jednym psiakiem i raczej nie w transporterze, więc nie wiem, czy dadzą jej przewieźć dwa psy. Cholera denerwuję się, bo DORA nie odbiera. Może się jej nie spodobałam, albo to nie wyłączony telefon tylko szuka kontaktu, kto by ją przewiózł do Zamościa. Nie wiem....

Posted

Zahir w drodze!
Musi mieć wielki stres, że znowu go odrywają od miejsca, które poznał, ale na dłuższą metę to dla jego dobra.
Niestety musi jechać na pace, bo w kabinie trochę rozrabiał i Pan nie chciał żadnych niespodzianek, tym bardziej, że ślisko na drodze.
O 15.40 ma być w Warszawie, a o 15.00 mam do niego dzwonić, żeby się konkretnie umówić. Świetny facet, naprawdę.
Trochę zły, że mu dzwonią z różnych nieznanych numerów, ale będzie dobrze. Dowiezie go nawet na moją dzielnicę.

UDAŁO SIĘ!
Możemy świętować;)

Posted

:BIG::bigcool: JESS, JESS, JEEEES!! Jak Zahirro dojedzie już do domku to napiszę w osobnym temacie o adoptowanych piesach:). Tam będę dodawać zdjęcia, co jakiś czas:). Dziękuję Wam za organizację i pomoc. Zahirkowe serce może znowu zapłonie bezgraniczną miłością do człowieka!

Posted

Nareszcie....:) tak dlugo bidulka czekala na swoj domek...kamien z serca.....
tereaz kolej na Nero...niedlugo bedzie 2 lata jak czeka na dom....ale niedlugo znajdzie go....
kotavenusa czy mozesz porozwieszc plakaciki Nero w swojej dzielnicy?

Posted

Chętnie pomogę, jeśli znajdę kogoś z drukarką, bo sama jej niestety nie posiadam.
Poczytam wątek Nero i sklecę jakieś fajne ogłoszenia i będę dodawać gdzie się da;).

Za godzinkę niecałą Zahir będzie już w Warszawie!

Posted

tak, tak. Już się zdążyłam zorientować.
Jest mały problem, bo Zahir jak jeszcze był w kabinie sam sobie szelki zdjął! Facet zawiązał mu jakąś taśmę z materiału na szyi i mówi, że nie powinna zejść. Mam nadzieję, że niczego nie przegryzł i że przy otwieraniu paki nie zwieje ;)

Eeee... będzie dobrze:)

O 16.00 jesteśmy umówieni na Okęciu, tam jest sklep z akcesoriami dla zwierząt, więc wezmę jakiś sznureczek, zmierzę obwód szyi i od razu kupię obrożę, tak chyba będzie najlepiej.

Posted

kotavenusa napisał(a):
tak, tak. Już się zdążyłam zorientować.
Jest mały problem, bo Zahir jak jeszcze był w kabinie sam sobie szelki zdjął! Facet zawiązał mu jakąś taśmę z materiału na szyi i mówi, że nie powinna zejść. Mam nadzieję, że niczego nie przegryzł i że przy otwieraniu paki nie zwieje ;)

Eeee... będzie dobrze:)

O 16.00 jesteśmy umówieni na Okęciu, tam jest sklep z akcesoriami dla zwierząt, więc wezmę jakiś sznureczek, zmierzę obwód szyi i od razu kupię obrożę, tak chyba będzie najlepiej.

Kotavenusa na spacer wyprowadzaj go w obrozy i szelkach,no i koniecznie na poczatek adresowka,cwaniaczek...madra bestyjka szuka okazji do ucieczki:eviltong:
on musi sie przyzwyczaic do innego zycia...lepszego...a nie tylko kojec....
bedzie dobrze,tylko on musi obczaic,ze to jego dom.

Posted

diana79 napisał(a):
jejku napiszcie bo mi wyobraźnia zaczyna pracować...

zaglądam na fb- nic, tutaj nic...no ludzie zlitujcie się, ja rozumiem, że macie teraz czas dla siebie i Zahira, ale błagamy Was, chociaż słowko, że wszystko jest ok!!!