diana79 Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 to wspaniale trzymamy mocno kciuki! :multi: ja właśnie dostałam zapytanie na fb czy interesuje mnie przewóz za zwrot kosztów z Zamościa do Lublina, bo jest jeden Pan który takie usługi świadczy, napisałam że tak żeby podała jaki to jest koszt, może się przydać na przyszłość Quote
kotavenusa Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 DORA najpierw odebrała ode mnie, a teraz ma wyłączony telefon i ani ja, ani ten Pan nie możemy się do niej dodzwonić.... :( Quote
kotavenusa Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 diana79 napisał(a):to wspaniale trzymamy mocno kciuki! :multi: ja właśnie dostałam zapytanie na fb czy interesuje mnie przewóz za zwrot kosztów z Zamościa do Lublina, bo jest jeden Pan który takie usługi świadczy, napisałam że tak żeby podała jaki to jest koszt, może się przydać na przyszłość Wszystko super, ale ta Pani jedzie już z jednym psiakiem i raczej nie w transporterze, więc nie wiem, czy dadzą jej przewieźć dwa psy. Cholera denerwuję się, bo DORA nie odbiera. Może się jej nie spodobałam, albo to nie wyłączony telefon tylko szuka kontaktu, kto by ją przewiózł do Zamościa. Nie wiem.... Quote
diana79 Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 o kurcze taka szansa.... dzwońcie stale do niej może jej się rozładował tel Quote
kotavenusa Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Dzwonię na obydwa numery, jeden wyłączony , a drugiego nikt nie odbiera! Quote
kotavenusa Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Ok, coś się rusza. DORA ma już wolny sygnał:). Teraz pozostaje mi czekać na kontakt od niej, albo od Pana, który Zahirka by zabrał ze sobą. Quote
diana79 Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 oby się udało! siedze jak na szpilkach Quote
kotavenusa Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 diana79 napisał(a):oby się udało! Siedze jak na szpilkach ja też!!!! Quote
kotavenusa Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Chyba się uda! Jest jeszcze 25 minut na dowiezienie psiaka do Zamościa. Czekam na wiadomości i będę relacjonować na prawie żywo:) Quote
diana79 Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 musi się udać! czekamy na dalsze relacje z drogi :) Quote
kotavenusa Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Zahir w drodze! Musi mieć wielki stres, że znowu go odrywają od miejsca, które poznał, ale na dłuższą metę to dla jego dobra. Niestety musi jechać na pace, bo w kabinie trochę rozrabiał i Pan nie chciał żadnych niespodzianek, tym bardziej, że ślisko na drodze. O 15.40 ma być w Warszawie, a o 15.00 mam do niego dzwonić, żeby się konkretnie umówić. Świetny facet, naprawdę. Trochę zły, że mu dzwonią z różnych nieznanych numerów, ale będzie dobrze. Dowiezie go nawet na moją dzielnicę. UDAŁO SIĘ! Możemy świętować;) Quote
diana79 Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 wspaniale, że się udało, że po prawie 2 latach się w końcu doczekał swojego domku :laola::cunao::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
kotavenusa Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 :BIG::bigcool: JESS, JESS, JEEEES!! Jak Zahirro dojedzie już do domku to napiszę w osobnym temacie o adoptowanych piesach:). Tam będę dodawać zdjęcia, co jakiś czas:). Dziękuję Wam za organizację i pomoc. Zahirkowe serce może znowu zapłonie bezgraniczną miłością do człowieka! Quote
diana79 Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 możesz tu pisać i wstawiać fotki bo ten wątek zostanie i tak przeniesiony do działu psy w nowym domu ;) a i nie wie, czy jesteś na FB ale tam ludzie szaleją ze szczęścia że w końcu znalazł dom :) http://www.facebook.com/events/159044724182518/ Quote
DORA1020 Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Nareszcie....:) tak dlugo bidulka czekala na swoj domek...kamien z serca..... tereaz kolej na Nero...niedlugo bedzie 2 lata jak czeka na dom....ale niedlugo znajdzie go.... kotavenusa czy mozesz porozwieszc plakaciki Nero w swojej dzielnicy? Quote
kotavenusa Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Chętnie pomogę, jeśli znajdę kogoś z drukarką, bo sama jej niestety nie posiadam. Poczytam wątek Nero i sklecę jakieś fajne ogłoszenia i będę dodawać gdzie się da;). Za godzinkę niecałą Zahir będzie już w Warszawie! Quote
Becia Lublin Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Trzymam kciuki za udaną podróż i czekamy na relację z nowego domku !!!! kotavenusa ten drugi nr jest do mnie nie do Dory :) Quote
kotavenusa Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 tak, tak. Już się zdążyłam zorientować. Jest mały problem, bo Zahir jak jeszcze był w kabinie sam sobie szelki zdjął! Facet zawiązał mu jakąś taśmę z materiału na szyi i mówi, że nie powinna zejść. Mam nadzieję, że niczego nie przegryzł i że przy otwieraniu paki nie zwieje ;) Eeee... będzie dobrze:) O 16.00 jesteśmy umówieni na Okęciu, tam jest sklep z akcesoriami dla zwierząt, więc wezmę jakiś sznureczek, zmierzę obwód szyi i od razu kupię obrożę, tak chyba będzie najlepiej. Quote
diana79 Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 i jak tam Zahir już w domu? bo martwię się aby nie zwiał... Quote
DORA1020 Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 kotavenusa napisał(a):tak, tak. Już się zdążyłam zorientować. Jest mały problem, bo Zahir jak jeszcze był w kabinie sam sobie szelki zdjął! Facet zawiązał mu jakąś taśmę z materiału na szyi i mówi, że nie powinna zejść. Mam nadzieję, że niczego nie przegryzł i że przy otwieraniu paki nie zwieje ;) Eeee... będzie dobrze:) O 16.00 jesteśmy umówieni na Okęciu, tam jest sklep z akcesoriami dla zwierząt, więc wezmę jakiś sznureczek, zmierzę obwód szyi i od razu kupię obrożę, tak chyba będzie najlepiej. Kotavenusa na spacer wyprowadzaj go w obrozy i szelkach,no i koniecznie na poczatek adresowka,cwaniaczek...madra bestyjka szuka okazji do ucieczki:eviltong: on musi sie przyzwyczaic do innego zycia...lepszego...a nie tylko kojec.... bedzie dobrze,tylko on musi obczaic,ze to jego dom. Quote
ludka Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Dora, zadzwonilas, czy wszystko w porzadku? Pies w domu? Quote
diana79 Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 jejku napiszcie bo mi wyobraźnia zaczyna pracować... Quote
ilmina Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 diana79 napisał(a):jejku napiszcie bo mi wyobraźnia zaczyna pracować... zaglądam na fb- nic, tutaj nic...no ludzie zlitujcie się, ja rozumiem, że macie teraz czas dla siebie i Zahira, ale błagamy Was, chociaż słowko, że wszystko jest ok!!! Quote
Becia Lublin Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 dzwoniłam do Sylwii, wszystko w porządku są w domku, zaraz napisze na wątku i wstawi fotki Zahirka w nowym domku :) Quote
diana79 Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 ufffffffffffffffffffff kamień z serca :) Quote
Recommended Posts