Matusz Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Mona pokaż się na pierwszej stronie !!!!! hoooop :multi: Quote
neverend Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 W allegro Mona nie ma obserwatorów??? jej.... serce mi pęka....:placz: Quote
Matusz Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Mona dzisiaj na spacerku, taka z niej kochana kruszynka :calus: Quote
Kam Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 miodzio! a powiedzcie, ona jest spokojna czy taki mały żywiołek? potrzebuje dużo ruchu? i jak do innych psów? bo przytulasta to chyba jest :) dopiszę do aukcji, ludzie zwracają uwagę na takie informacje Quote
Matusz Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Kam napisał(a):miodzio! a powiedzcie, ona jest spokojna czy taki mały żywiołek? potrzebuje dużo ruchu? i jak do innych psów? bo przytulasta to chyba jest :) dopiszę do aukcji, ludzie zwracają uwagę na takie informacje Mona lubi sobie pobiegać, dzisiaj biegała z młodzieżą z podstawówki :) pewnie ze jest przytulasta :):loveu: do innych psów przyjazna i łagodna, siedzi w klatce z trzema suniami sie dogaduja dobrze :) Quote
Matusz Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Mona, kochana młoda sunia na dzisiejszym spacerku !! :) Quote
BasiaD Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Ależ słodziak z tej MONKI! Wskakuj szybko na górę po domek! Quote
Matusz Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Mona malutka kruszynko :loveu::loveu: pokazuj się na pierwszej ! Quote
Evelin Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Część ludzi jest beznadziejnych,skrajnie nieodpowiedzialnych...Niby starsi,mieli czas w życiu,żeby nabrać rozumu..nie wyszło im... Oddali psa i świętowali sobie...Zaprzepaścili Monie szansę na inny domek...I nic, dalej im dobrze..Tradycyjnie,życze im,żeby zło które wyrządzili wróciło do nich zwielokrotnione... Miejmy nadzieję,że uda jej się znaleźć domek z odpowiedzialnymi właścicielami...Szkoda psinki.. Quote
neverend Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 Ja także mam taką nadzieję, zwłaszcza, że czuję się za to ogromnie odpowiedzialna... Mona to mój skarb, który powinien być chroniony... Chcę, aby jej właściciele nie rzucali słów na wiatr, jak w ostatnim przypadku... wolę, żeby byli szczerzy... Mona musi być szczęśliwa...a opiekunowie rozsądni... Quote
neverend Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 Jejku ciotka....CODOWNE... gratuluję talentu....wspaniałe!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
lupe Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 A to ja tę pięknotkę podrzucę chociaż.....ale cudny nochalek. Ten kolor sierści jest boski... Quote
pajunia Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 http://www.tiervermittlung.de/cgi-bin/haustier/details.pl?IDin=50871&asearch= http://www.polnischehundeinnot.de/sites/seite3_klein_3.html Quote
Kam Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 pajuniu, świetnie - a, dodam nieśmiało :oops:, może drugą ostródzką czekoladę też pokazać w Niemczech? o tą: TINA Quote
Asia_M Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Biegnij kochany czekoladowy nosku na pierwszą!!! Quote
Evelin Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Pajunia jesteś wspaniała....Może Monę wypatrzy jakiś dobry człowiek..Już została skrzywdzona... Quote
pajunia Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Kochani potrzebuje dosc szybko wiadomosci o wysokosci Mony ( w klebie) i czy bylaby jakas mozliwosc zrobienia zdjec Mony, na ktorych ja normalnie widac ( nie z gory), najlepiej kolo kolan jakiegos czlowieczka, aby zobaczyc ja tak w "naturze". Te zdjecia sa sliczne, ale ciezko sobie wyobrazic wzrost Mony. Piszecie, ze ma 3 kg, ale ona na tych zdjeciach dosc duza wyglada. Prosze. Quote
Recommended Posts