Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 265
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

miodzio!
a powiedzcie, ona jest spokojna czy taki mały żywiołek? potrzebuje dużo ruchu? i jak do innych psów? bo przytulasta to chyba jest :)
dopiszę do aukcji, ludzie zwracają uwagę na takie informacje

Posted

Kam napisał(a):
miodzio!
a powiedzcie, ona jest spokojna czy taki mały żywiołek? potrzebuje dużo ruchu? i jak do innych psów? bo przytulasta to chyba jest :)
dopiszę do aukcji, ludzie zwracają uwagę na takie informacje

Mona lubi sobie pobiegać, dzisiaj biegała z młodzieżą z podstawówki :) pewnie ze jest przytulasta :):loveu: do innych psów przyjazna i łagodna, siedzi w klatce z trzema suniami sie dogaduja dobrze :)

Posted

Część ludzi jest beznadziejnych,skrajnie nieodpowiedzialnych...Niby starsi,mieli czas w życiu,żeby nabrać rozumu..nie wyszło im...
Oddali psa i świętowali sobie...Zaprzepaścili Monie szansę na inny domek...I nic, dalej im dobrze..Tradycyjnie,życze im,żeby zło które wyrządzili wróciło do nich zwielokrotnione...
Miejmy nadzieję,że uda jej się znaleźć domek z odpowiedzialnymi właścicielami...Szkoda psinki..

Posted

Ja także mam taką nadzieję, zwłaszcza, że czuję się za to ogromnie odpowiedzialna... Mona to mój skarb, który powinien być chroniony... Chcę, aby jej właściciele nie rzucali słów na wiatr, jak w ostatnim przypadku... wolę, żeby byli szczerzy... Mona musi być szczęśliwa...a opiekunowie rozsądni...

Posted

Kochani potrzebuje dosc szybko wiadomosci o wysokosci Mony ( w klebie) i czy bylaby jakas mozliwosc zrobienia zdjec Mony, na ktorych ja normalnie widac ( nie z gory), najlepiej kolo kolan jakiegos czlowieczka, aby zobaczyc ja tak w "naturze". Te zdjecia sa sliczne, ale ciezko sobie wyobrazic wzrost Mony. Piszecie, ze ma 3 kg, ale ona na tych zdjeciach dosc duza wyglada. Prosze.