Szarotka Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 chita napisał(a):rozliczylam bazarek kalendarzowy z ktorego Abakan dostal polowe spadku po Owcy:) mam dla niego 217zl wiec poprosze o konto i pozniej potwierdzenie na watku jak pieniazki dojda http://www.dogomania.pl/threads/219751-CZEKAM-NA-RESZTE-WPLAT!!kalendarz-dogomanii-rozliczamy?p=18442076#post18442076 btw, morisowa kalendarz dotarl? jednoczesnie pozwole sobie na maly off...tych ktorzy jeszcze nie glosowali bardzo ale to bardzo prosze o glosy na Klembow... http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=14699 Niestety napisane, ze tamat zamkniety ??? Quote
Szarotka Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Udalo mi sie zaglosowac, ale najpierw musialam napisac jeden post ..... Quote
chita Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Szarotka napisał(a):Udalo mi sie zaglosowac, ale najpierw musialam napisac jeden post ..... tak, faktycznie to nowy punkt regulaminu by wyelimonowac maszynowo nabijane glosy, bardzo serdecznie dziekuje w imieniu tych 350ciu glodnych psow... pamietajcie o koncie to zrobie przelew;) Quote
KWL Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Kalendarz dotarł i został już zainstalowany :-) Konto pewnie jeszcze dziś. Na Klembów zagłosowałem. Quote
basia Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 morisowa napisał(a): Ktoś by mu zrobił wydarzenie na fb? Ja akurat fb omijam szerokim łukiem ;) Ja FB mam, ale nie do końca kumam te wszystkie funkcje i nie chciałabym czegoś zmaścić ;) Quote
xidna Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Zapytałam na podhalanach, może ktoś się zgłosi :-) Ja też mam konto na FB, ale od niedawna i jeszcze się nie orientuję zbyt dobrze. Quote
Szarotka Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 xidna napisał(a):Zapytałam na podhalanach, może ktoś się zgłosi :-) Ja też mam konto na FB, ale od niedawna i jeszcze się nie orientuję zbyt dobrze. Pomysle, ktora to ciotka jest biegla na f.b. Ogolnie nie jest to taka wielka sztuka ;);) Quote
schroniskowiec Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 (edited) chita napisał(a): pamietajcie o koncie to zrobie przelew;) Chita, dziękujemy za wsparcie Abiego:multi: Nr rachunku do wpłat już wysłałam na pw. Morisowa, jeszcze 30 złotych od Szarotki nie zostało doliczone do wpłat (łącznie od Szarotki wpłynęło 70 złotych), dopisz proszę:) oraz 20 zł od morisowej i 200 zł od Izabeli, mojej znajomej spoza forum (wpłaty z 23.01.) Abi dziękuje cioteczkom za wsparcie:) Edited January 23, 2012 by schroniskowiec Quote
mc_mother Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Napisałam do paros z prośbą o wydarzenie na FB dla Abiego- podobno ona się na tym dobrze zna. Quote
paros Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 mc_mother napisał(a):Napisałam do paros z prośbą o wydarzenie na FB dla Abiego- podobno ona się na tym dobrze zna. jestem i zrobię mu wydarzenie na FB, ale potrzebuję tekst zdjęcia kontakt konto i może kogoś (można kilka osób) kto ma konto na FB do pomocy do uaktualnianania wydarzenia. To już nie jest trudne :lol: Ja będę pomagać w uaktualnieniu na razie nie wiem czy dam rade ciągle zaglądać ........... :-(:-( w weekend mój Paros odszedł za TM :cry: był z nami od urodzenia, prawie 12 lat Quote
Szarotka Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Paros wspolczuje.:(:( Ja jestem na f.b., moge pomoc rozsylac. Jak chodzi o tekst i zdjecia, to raczej schroniskowiec lub morisowa, bo one znaja psa osobiscie. Tu jest moje konto, nie wiem czy dogo mi pozwoli wstawic: http://www.facebook.com/MagdaLuchter?ref=tn_tnmn Quote
paros Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 [quote name='Szarotka']Paros wspolczuje.:(:( Ja jestem na f.b., moge pomoc rozsylac. Jak chodzi o tekst i zdjecia, to raczej schroniskowiec lub morisowa, bo one znaja psa osobiscie. Tu jest moje konto, nie wiem czy dogo mi pozwoli wstawic: http://www.facebook.com/MagdaLuchter?ref=tn_tnmn taka pustka została ...:-( Jak tylko będę miała tekst i zdjęcia to zrobię wydarzenie, koniecznie potrzebny jest nr konta na zbiórkę na operację, konto dla wpłat krajowych i dla wpłat zagranicznych. Quote
Szarotka Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 To czekamy na ciotki prowadzace watek. Quote
schroniskowiec Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 Najpierw wyrazy współczucia dla paros.I serdeczne dzięki za to, że w tak ciężkim dla Ciebie czasie zgodziłaś się pomagać Abiemu. Ja mam filmy z udziałem Abiego, najwięcej zdjęć ma morisowa (te na wątku są b. ładne, można by było któreś z nich wybrać).W ten weekend jedziemy z mężem odwiedzić Abiego, więc pewnie dojdzie kolejny materiał filmowo-zdjęciowy.Opis-najlepiej morisowa.Zna go od lata w ubiegłym roku.Ja z nim byłam 2-3 razy na spacerze.Najwyżej morisowa napisze, a ja coś dodam od siebie. Wpłynęły dziś pieniążki od Chity z bazarku kalendarzowego-217 zł i od winter7-20 zł.Bardzo, bardzo dziękujemy:multi: Idę teraz podziękować za pieniążki na wątek kalendarzowy i mam nadzieję, że morisowa do nas zawita, jeśli ma dziś dostęp do netu. Quote
paros Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 schroniskowiec napisał(a):Najpierw wyrazy współczucia dla paros.I serdeczne dzięki za to, że w tak ciężkim dla Ciebie czasie zgodziłaś się pomagać Abiemu. Ja mam filmy z udziałem Abiego, najwięcej zdjęć ma morisowa (te na wątku są b. ładne, można by było któreś z nich wybrać).W ten weekend jedziemy z mężem odwiedzić Abiego, więc pewnie dojdzie kolejny materiał filmowo-zdjęciowy.Opis-najlepiej morisowa.Zna go od lata w ubiegłym roku.Ja z nim byłam 2-3 razy na spacerze.Najwyżej morisowa napisze, a ja coś dodam od siebie. Wpłynęły dziś pieniążki od Chity z bazarku kalendarzowego-217 zł i od winter7-20 zł.Bardzo, bardzo dziękujemy:multi: Idę teraz podziękować za pieniążki na wątek kalendarzowy i mam nadzieję, że morisowa do nas zawita, jeśli ma dziś dostęp do netu. Oprócz opisu potrzebny namiar (nr tel. i mail) oraz koniecznie nr konta, skoro Abakan zbiera na operację. w trakcie wydarzenia bedzie można (a nawet trzeba) uaktualniać treść, dodawać zdjęcia, pisać co u psiaka ..... kogo oprócz Szarotki dodać jako administratora? Administrator ma dostęp do treści wydarzenia, zdjecia może wklejać każdy w "napisz coś..." kiedy będzie namiar i nr konta to już będę mogła zrobić wydarzenie Quote
schroniskowiec Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 (edited) Morisowa, jak się jutro pojawisz-wstępnie zaproponowałam paros umieszczenie swojego adresu e mail i nr tel. na wydarzeniu Abiego na fb..W kwestii treści ogłoszenia- myślę, że warto wspólnie coś wymyślić.W weekend u niego będziemy, wetki też pewnie parę słów od siebie dodadzą-jak wygląda zapoznanie z nowymi osobami, opiekunami w tej chwili.Na razie wiem, że jest odrobaczony, oprócz pobytów na wybiegu chodzi na regularne spacery i jest ok. Edited March 15, 2012 by schroniskowiec Quote
KWL Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 (edited) Bardzo mi przykro Jolu z powodu Parosa, i tym większe dla Ciebie podziękowania za pomoc dla Abiego. Nad opisem i treścią zastanowimy się dziś - morisowa odezwie się wieczorem. Aktualizacja wpłat: deklaracje stałe: 20 - morisowa 30 - schroniskowiec 30 - Szarotka 50 - xidna 30 - gudzik 10 - megii1 50 - Basia 20 - winter7 30 - Akrim _______ 270 zł WPŁATY DLA ABIEGO STYCZEŃ 2012: 300-xidna 50-basia 30-gudzik 40-Szarotka 30-Szarotka 20-morisowa 200-Izabella(spoza forum) 217-Chita (bazarek kalendarzowy) 20-Winter7 567,76-pieniążki od Owieczki dla Abiego ________ 1474,76 Wydatki: 200-zaliczka 100-paliwo 248,00-rtg _______ 548,00 Stan konta na 25.01.2012: 926,76 zł (70 zł trzeba dopłacić za styczeń) Dziękujemy bardzo wszystkim za pomoc ! Edited March 15, 2012 by KWL Quote
gudzik Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Ciesze sie że los Abiego leży na sercu aż tylu osobom :) Wrzuce go na FB fundacyjnego ;) Quote
mc_mother Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Paros- bardzo Ci współczuję:( Nie zawracałabym Ci głowy, gdybym wiedziała... Tym bardziej z całego serca dziękuję, ze zgodziłaś się pomóc! Mariamc mówiła, ze złota z Ciebie dziewczyna:) Ja podczytuję wieści o Abim na forum OP, bo na dogo mi czasu nie starcza, ale jak będzie wydarzenie na FB to porozsyłam komu się da. Quote
paros Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 mc_mother napisał(a):Paros- bardzo Ci współczuję:( Nie zawracałabym Ci głowy, gdybym wiedziała... Tym bardziej z całego serca dziękuję, ze zgodziłaś się pomóc! Mariamc mówiła, ze złota z Ciebie dziewczyna:) Ja podczytuję wieści o Abim na forum OP, bo na dogo mi czasu nie starcza, ale jak będzie wydarzenie na FB to porozsyłam komu się da. mc_mother nie zawracasz głowy bo psiakom w potrzebie trzeba nadal pomagać Quote
morisowa Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 schroniskowiec planuje odwiedzić Abiego, ciekawe jak się chłopak czuje - może da się w ten weekend ustalić co dalej z łapkami robimy Quote
sceptiques Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Jejku, jaka pięknota!! Mogę pomóc w tworzeniu wydarzenia na FB. Jak już wydarzenie będzie stworzone, zareklamuję je na swoim fanpage'u. Quote
schroniskowiec Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 (edited) Słuchajcie, może wstrzymajmy akcję wątkową do czasu naszych odwiedzin.Będziemy mieli więcej informacji.W schronisku pies żył w dużym stresie, teraz jest w dobrych warunkach i pewnie panie wetki będą nam mogły dużo opowiedzieć-jak przebiegał proces adaptacji do nowych warunków, jak się zachowywał w stosunku do nowo poznanych osób.Będzie też wiadomo, na kiedy można planować operację i jak efekty rehabilitacji (odbudowa mięśni). Telefonicznie nie sposób tego wszystkiego ustalić, bo panie wetki mają sporo roboty i wymieniamy tylko krótkie smsy na zasadzie-odrobaczony, wychodzi na wybieg i na spacery:) Zdam relację po powrocie.Bardzo chętnie skorzystamy z pomocy paros i dogomaniaczkii:) Edited March 15, 2012 by schroniskowiec Quote
Recommended Posts