Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 643
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy pamiętacie Tego Pana? Niedawno był pisklakiem.Dobrze że ludzkie dzieci nie rosną tak szybko to można się nimi nacieszyć

a to rozhahana mordka niedawnego uciekiniera, obiecał że to było ostatni raz i póki co słowa dotrzymuje

• 2 weeks later...
Posted

Lolka dorwał szalony fryzjer w mojej skromnej osobie.Maszynka poszła w ruch, jak na pierwszy raz, no cóż wyszło całkiem całkiem.Niunio był przegrzeczny, stał na stoliku i cierpliwie znosił moją naukę strzyżenia.Efekt...hmmm.... może to nie jest efekt sznaucerka o jaki nam chodziło ;-), ale przynajmniej chłodniej i te paskudne kleszcze łatwiej zlokalizować.Potem była kąpiel.Jutro zakładamy obrożę przeciw kleszczom, dodatkowo kropelki i już tak łatwo się nie damy babeszjozie.Pozwólcie, że fotkę wstawię po kilku dniach jak wyrównają się wszelkie niedoskonałości ;-) te pierwsze razy to zazwyczaj takie małoudane ;-)

Posted

U Dropka obroże sprawdzały się dobrze, ale krótko. Po zgubieniu trzeciej (wszystkie wsiorbało w trakcie zabaw z psimi znajomymi) przeszliśmy na Fiprex, bo kropelek tak łatwo zgubić się nie da :)

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Lolutku i Lolutkowa Rodzinko! :)

Właśnie macie pierwszą wspólną rocznicę ,a dla Lolka to chyba też rocznica drugich (szczęśliwych niezwykle!) Urodzin....
Stworzyliście razem naprawdę fantastyczne trio i -mam nadzieję- w kwartecie też będzie Wam bosko!

Rocznicowe STO LAT -zawsze razem i zawsze -jak dotychczas-tak samo cieplutkich!

:bday:

:new-bday::BIG::tort::laola::cunao::tort::BIG: