Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 643
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam na wątku, przyszłam z banerka wiosenki ;). Widziałam kilka znajomych nicków- Dogo07 od Oczki chociażby, to może tylko przypomnę, że wcześniej (przed zmianą nicka) byłam arielka186 ;).

Jeżeli mogłybyście wkleić link do Facebooka, to bym go trochę porozzsyłała. Mam wśród znajomych sporo osób od psiaków (część z Dogo, ale nie wszyscy).

Na razie zaznaczam chłopaczka, dokładnie przeczytam sobie jutro w pracy...:diabloti:

Posted

[quote name='wiosenka']Jola tu nawet nie zagląda :(.[/QUOTE]

Zaglądam ,Wiosenko,zaglądam....To "mój" psiak i mój wątek przecież..Wakacje się zaczęły,zatem Lolek już będzie "mój" w całej kudłatej rozciągłości..!

Arabiansaneto,pójdziesz ze mną i z Lolkiem do SPA.?

Posted

[quote name='jostel5']Zaglądam ,Wiosenko,zaglądam....To "mój" psiak i mój wątek przecież..Wakacje się zaczęły,zatem Lolek już będzie "mój" w całej kudłatej rozciągłości..!

Arabiansaneto,pójdziesz ze mną i z Lolkiem do SPA.?[/QUOTE]
Z przyjemnością, tylko powiedz, kiedy to ma być. To SPA na Orzechowej czy jakieś inne?

Posted

Już chyba "wyszło"....Wszystko wskazuje na to,że Lolek ma DOM!:)

W Lublinie ,mieszkanie w bloku z bardzo fajną Pańcią (Pańciem pewnie też...;) ),którzy już tu na wątku byli ,wzruszyli się i powiedzieli o Lolku :"Nasz ci jest!":)

Jutro psiak zostanie cudnie przerobiony na 100% sznaucera ;) ,a potem zawiozę go do domu...
Wyjazd będzie połączony z wizytą p/a...Jeśli wszystko okaże się oki ( a powinno! ),Niunio zostanie.Trzymajcie kciuki,żebym nie była zanadto upierdliwa,bo wiecie-sprawdzam domy trzy pokolenia wstecz!:)

Myślę,że pani Aneta nam się tu odezwie..;)

Posted (edited)

Zaraz będą...!:) Śmieszny jest teraz strasznie!:)

Edit.Mam!:)

Metamorfoza Lolka ,czyli od czarno -srebrnej bidy po prawie- sznaucera...:)

Przyjechaliśmy na miejsce...Lolkowy uśmiech....

"Arabiansaneto,ratuuuunku! Co one tu ze mną zrobią???!!!"

"I co z tego ,że mam dredy i śmierdzę jak skunks??? Świat jest przecież tak piękny !!!!!"

"Tu czekałem,kiedy już udało mi się przetrwać to ich całe SPA!"

"Szelki mi nakłada! CZERWONE!"

Edited by jostel5
Posted (edited)

"Nałożyła!!!"

"Ale się uparła!No....!

"A potem wzięła mnie na ręce.I powiedziała,że jestem CHUCHRO!!!!"

"Ale co? Chyba nie wyglądam obciachowo? A mój ogon??? "

"Powiedziała,że jestem śliczny! Delikatny ,drobniutki,zamszowy....Co to właściwie znaczy?"

Edited by jostel5