arabiansaneta Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Może teraz, kiedy będzie miała wakacje... Quote
Vesper Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Witam na wątku, przyszłam z banerka wiosenki ;). Widziałam kilka znajomych nicków- Dogo07 od Oczki chociażby, to może tylko przypomnę, że wcześniej (przed zmianą nicka) byłam arielka186 ;). Jeżeli mogłybyście wkleić link do Facebooka, to bym go trochę porozzsyłała. Mam wśród znajomych sporo osób od psiaków (część z Dogo, ale nie wszyscy). Na razie zaznaczam chłopaczka, dokładnie przeczytam sobie jutro w pracy...:diabloti: Quote
jostel5 Posted July 4, 2012 Author Posted July 4, 2012 [quote name='wiosenka']Jola tu nawet nie zagląda :(.[/QUOTE] Zaglądam ,Wiosenko,zaglądam....To "mój" psiak i mój wątek przecież..Wakacje się zaczęły,zatem Lolek już będzie "mój" w całej kudłatej rozciągłości..! Arabiansaneto,pójdziesz ze mną i z Lolkiem do SPA.? Quote
wiosenka Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 To super, że jesteś ;). To może i tego FB się uda, bo ja noga jestem... Quote
arabiansaneta Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 [quote name='jostel5']Zaglądam ,Wiosenko,zaglądam....To "mój" psiak i mój wątek przecież..Wakacje się zaczęły,zatem Lolek już będzie "mój" w całej kudłatej rozciągłości..! Arabiansaneto,pójdziesz ze mną i z Lolkiem do SPA.?[/QUOTE] Z przyjemnością, tylko powiedz, kiedy to ma być. To SPA na Orzechowej czy jakieś inne? Quote
jostel5 Posted July 4, 2012 Author Posted July 4, 2012 Na Orzechowej...:) Pójdźmy tam na początku przyszłego tygodnia,bo w piątek i sobotę mam sądowe szkolenie... Quote
arabiansaneta Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Chętnie, o ile mi coś nagłego nie wyskoczy. Quote
arabiansaneta Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Mam nadzieje, że pójdziemy wreszcie zrobić Lolka na bóstwo. Quote
jostel5 Posted July 10, 2012 Author Posted July 10, 2012 Lolkowe SPA w najbliższy czwartek ok.16-tej... No i może jeszcze coś,ale o tym na razie sza....Żeby nie zapeszyć!;) Quote
jostel5 Posted July 11, 2012 Author Posted July 11, 2012 Hmmm...."Coś" zaczyna powolutku realnieć...!:) Trzymajcie kciuki ze wszystkich sił! Quote
wiosenka Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Ja nie trzymam, bo jak za mocno zaciskam, nic nie wychodzi ;). Quote
jostel5 Posted July 11, 2012 Author Posted July 11, 2012 Już chyba "wyszło"....Wszystko wskazuje na to,że Lolek ma DOM!:) W Lublinie ,mieszkanie w bloku z bardzo fajną Pańcią (Pańciem pewnie też...;) ),którzy już tu na wątku byli ,wzruszyli się i powiedzieli o Lolku :"Nasz ci jest!":) Jutro psiak zostanie cudnie przerobiony na 100% sznaucera ;) ,a potem zawiozę go do domu... Wyjazd będzie połączony z wizytą p/a...Jeśli wszystko okaże się oki ( a powinno! ),Niunio zostanie.Trzymajcie kciuki,żebym nie była zanadto upierdliwa,bo wiecie-sprawdzam domy trzy pokolenia wstecz!:) Myślę,że pani Aneta nam się tu odezwie..;) Quote
jostel5 Posted July 11, 2012 Author Posted July 11, 2012 Tylko trzy ,za to wnikliwie!:) Patrzę nawet na to,w którą stronę pies jest głaskany-broń Boże "pod włos",bo NIE ZOSTANIE! ;) Quote
arabiansaneta Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 A Inka będzie płakać, jak sama zostanie! Quote
jostel5 Posted July 11, 2012 Author Posted July 11, 2012 No...Martwię się o nią bardzo ,ale trzeba będzie stanąć na głowie i ją też wyekspediować do lepszego świata! Quote
Bejotka Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Super! Trzymam mocno kciuki, by te pokolenia okazały się godne Lolusia :) Quote
jostel5 Posted July 12, 2012 Author Posted July 12, 2012 (edited) Zaraz będą...!:) Śmieszny jest teraz strasznie!:) Edit.Mam!:) Metamorfoza Lolka ,czyli od czarno -srebrnej bidy po prawie- sznaucera...:) Przyjechaliśmy na miejsce...Lolkowy uśmiech.... "Arabiansaneto,ratuuuunku! Co one tu ze mną zrobią???!!!" "I co z tego ,że mam dredy i śmierdzę jak skunks??? Świat jest przecież tak piękny !!!!!" "Tu czekałem,kiedy już udało mi się przetrwać to ich całe SPA!" "Szelki mi nakłada! CZERWONE!" Edited July 12, 2012 by jostel5 Quote
jostel5 Posted July 12, 2012 Author Posted July 12, 2012 (edited) "Nałożyła!!!" "Ale się uparła!No....! "A potem wzięła mnie na ręce.I powiedziała,że jestem CHUCHRO!!!!" "Ale co? Chyba nie wyglądam obciachowo? A mój ogon??? " "Powiedziała,że jestem śliczny! Delikatny ,drobniutki,zamszowy....Co to właściwie znaczy?" Edited July 12, 2012 by jostel5 Quote
Recommended Posts