mshume Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 Kurcze, teraz na Swieta sporo ludzi podróżuje, trzebaby popytac... Wstawie go dzis na mikrusy Quote
Akrum Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 wątek transportowy założyłyście?? może akurat ktoś pojedzie na tej trasie, zobaczy wpis i zabierze chłopaka :) Quote
elik Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Przybyłam na zaproszenie Dogo07, ale widzę, że maluszek już ma DT :) Powodzenia. Quote
Onaa Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Trzeba szybko chyba coś postanowić, czy zbierać na podróż do tego dt ? Czy psiak będzie gotowy do drogi w sobotę ? Czy okładamy pomoc na po Świętach ? Quote
balbna R Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 [quote name='Akrum']wątek transportowy założyłyście?? może akurat ktoś pojedzie na tej trasie, zobaczy wpis i zabierze chłopaka :)[/QUOTE] a skąd dokąd trzeba go zawieść ? Quote
temikotka Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 [quote name='balbna R']a skąd dokąd trzeba go zawieść ?[/QUOTE] Z Wa-wy na pomorze środkowe(okolice Słupska) Quote
temikotka Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 [quote name='Dogo07']Trzeba szybko chyba coś postanowić, czy zbierać na podróż do tego dt ? Czy psiak będzie gotowy do drogi w sobotę ? Czy okładamy pomoc na po Świętach ?[/QUOTE] No właśnie, też myślę ze trzeba coś szybko postanowić, a na kiedy pomoc potrzebna to najlepiej jakby się wypowiedziała mshume, bo chyba najlepiej zna syt. psiaka. Słuchajcie, jezeli zaden tańszy transport się nie trafi to mogę do Wa-wy podjechać pociągiem, to by był koszt zdaje się ok. 100zł., więc jednak sporo taniej, lepiej ew. resztę pieniążkow wydać na weta niż na drogi transport.Tylko pytanie czy psiak byłby gotowy do odebrania w sobotę, no i czy znalazłaby się osoba, która by mi go mogła dostarczyć na dworzec.Jeśli bym miała po niego pojechać to byłabym na miejscu w sobotę rano albo wieczorem(raczej wieczorem). Super by było jakby go ktoś przed wyjazdem jeszcze pokazał wetowi, ale jak nie da rady to trudno. Dajcie znać co ustaliłyście, bo czasu już naprawdę niewiele, a kiedy miała być ta wywózka do niemiec? Quote
lika1771 Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 [quote name='temikotka']No właśnie, też myślę ze trzeba coś szybko postanowić, a na kiedy pomoc potrzebna to najlepiej jakby się wypowiedziała mshume, bo chyba najlepiej zna syt. psiaka. Słuchajcie, jezeli zaden tańszy transport się nie trafi to mogę do Wa-wy podjechać pociągiem, to by był koszt zdaje się ok. 100zł., więc jednak sporo taniej, lepiej ew. resztę pieniążkow wydać na weta niż na drogi transport.Tylko pytanie czy psiak byłby gotowy do odebrania w sobotę, no i czy znalazłaby się osoba, która by mi go mogła dostarczyć na dworzec.Jeśli bym miała po niego pojechać to byłabym na miejscu w sobotę rano albo wieczorem(raczej wieczorem). Super by było jakby go ktoś przed wyjazdem jeszcze pokazał wetowi, ale jak nie da rady to trudno. Dajcie znać co ustaliłyście, bo czasu już naprawdę niewiele, a kiedy miała być ta wywózka do niemiec?[/QUOTE] Cioteczki co o tym myslicie? Quote
Onaa Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Ja uważam że to super sprawa jeśli tylko będzie możliwa pomoc od strony psiaka, żeby można go było dostarczyć na dworzec. Quote
beta ata Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Nijak nie pomogę w transporcie, niestety. Myślę, że trzeba działac szybko, po świętach to moze byc za późno... Quote
mshume Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 Nie udało mi się skontaktować z dziewczynami, myślę,ze w tej sytuacji transport byłby mozliwy po świętach. Quote
beta ata Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Cóż, trudno... Czasem nie pozostaje nic innego jak cierpliwość. Powodzenia malutki! Wszystkim życzę wesołych swiąt! :-) Quote
beka Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Gajowa ma miejsce u siebie w hoteliku. To coprawda boks zewnętrzny ale jest w Konstancinie wiec blisko , jesli dobrze mysle gdzie psiak jest.. I wtedy zbierac na transport Quote
Onaa Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Teraz to już chyba nic się nie załatwi :(. Quote
ataK Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 [url]http://oplatek.seoplus.eu/index.php?name=ataK[/url] Quote
beta ata Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Odwiedzam wątek, niech inni zobacza i zajrzą :-) Quote
Bogusik Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Zapisuję i świątecznie pozdrawiam wszystkie cioteczki" Quote
Bogusik Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Taka cisza u małego?Może są jakieś wiadomości...? Quote
Anula Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Cioteczki!Spróbujcie pertraktować z transportem z koska - może pomoże.Jest z Gdańska. Quote
mshume Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 Temigotko, rozumiem, że twoja decyzja co do dania chłopakowi DT aktualne? :) Dziś rozmawiałam z dziewczynami i jeśli potwierdzasz to mały zostanie zabrany do kliniki na kastrację, czipowanie i badania krwi. [quote name='temikotka']No właśnie, też myślę ze trzeba coś szybko postanowić, a na kiedy pomoc potrzebna to najlepiej jakby się wypowiedziała mshume, bo chyba najlepiej zna syt. psiaka. Słuchajcie, jezeli zaden tańszy transport się nie trafi to mogę do Wa-wy podjechać pociągiem, to by był koszt zdaje się ok. 100zł., więc jednak sporo taniej, lepiej ew. resztę pieniążkow wydać na weta niż na drogi transport.Tylko pytanie czy psiak byłby gotowy do odebrania w sobotę, no i czy znalazłaby się osoba, która by mi go mogła dostarczyć na dworzec.Jeśli bym miała po niego pojechać to byłabym na miejscu w sobotę rano albo wieczorem(raczej wieczorem). Super by było jakby go ktoś przed wyjazdem jeszcze pokazał wetowi, ale jak nie da rady to trudno. Dajcie znać co ustaliłyście, bo czasu już naprawdę niewiele, a kiedy miała być ta wywózka do niemiec?[/QUOTE] Quote
Onaa Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Wysłałam pw do temikotki czy jej dt dla Odiego nadal aktualne. Czekamy więc na odp. I chyba trzeba jakieś pieniążki zbierać na małego. A co z fryzjerem ? Quote
Recommended Posts