Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 514
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trzeba szybko chyba coś postanowić, czy zbierać na podróż do tego dt ?
Czy psiak będzie gotowy do drogi w sobotę ?
Czy okładamy pomoc na po Świętach ?

Posted

[quote name='Akrum']wątek transportowy założyłyście??
może akurat ktoś pojedzie na tej trasie, zobaczy wpis i zabierze chłopaka :)[/QUOTE]
a skąd dokąd trzeba go zawieść ?

Posted

[quote name='Dogo07']Trzeba szybko chyba coś postanowić, czy zbierać na podróż do tego dt ?
Czy psiak będzie gotowy do drogi w sobotę ?
Czy okładamy pomoc na po Świętach ?[/QUOTE]

No właśnie, też myślę ze trzeba coś szybko postanowić, a na kiedy pomoc potrzebna to najlepiej jakby się wypowiedziała mshume, bo chyba najlepiej zna syt. psiaka.
Słuchajcie, jezeli zaden tańszy transport się nie trafi to mogę do Wa-wy podjechać pociągiem, to by był koszt zdaje się ok. 100zł., więc jednak sporo taniej, lepiej ew. resztę pieniążkow wydać na weta niż na drogi transport.Tylko pytanie czy psiak byłby gotowy do odebrania w sobotę, no i czy znalazłaby się osoba, która by mi go mogła dostarczyć na dworzec.Jeśli bym miała po niego pojechać to byłabym na miejscu w sobotę rano albo wieczorem(raczej wieczorem).
Super by było jakby go ktoś przed wyjazdem jeszcze pokazał wetowi, ale jak nie da rady to trudno.

Dajcie znać co ustaliłyście, bo czasu już naprawdę niewiele, a kiedy miała być ta wywózka do niemiec?

Posted

[quote name='temikotka']No właśnie, też myślę ze trzeba coś szybko postanowić, a na kiedy pomoc potrzebna to najlepiej jakby się wypowiedziała mshume, bo chyba najlepiej zna syt. psiaka.
Słuchajcie, jezeli zaden tańszy transport się nie trafi to mogę do Wa-wy podjechać pociągiem, to by był koszt zdaje się ok. 100zł., więc jednak sporo taniej, lepiej ew. resztę pieniążkow wydać na weta niż na drogi transport.Tylko pytanie czy psiak byłby gotowy do odebrania w sobotę, no i czy znalazłaby się osoba, która by mi go mogła dostarczyć na dworzec.Jeśli bym miała po niego pojechać to byłabym na miejscu w sobotę rano albo wieczorem(raczej wieczorem).
Super by było jakby go ktoś przed wyjazdem jeszcze pokazał wetowi, ale jak nie da rady to trudno.

Dajcie znać co ustaliłyście, bo czasu już naprawdę niewiele, a kiedy miała być ta wywózka do niemiec?[/QUOTE]
Cioteczki co o tym myslicie?

Posted

Gajowa ma miejsce u siebie w hoteliku. To coprawda boks zewnętrzny ale jest w Konstancinie wiec blisko , jesli dobrze mysle gdzie psiak jest..
I wtedy zbierac na transport

Posted

Temigotko, rozumiem, że twoja decyzja co do dania chłopakowi DT aktualne? :) Dziś rozmawiałam z dziewczynami i jeśli potwierdzasz to mały zostanie zabrany do kliniki na kastrację, czipowanie i badania krwi. [quote name='temikotka']No właśnie, też myślę ze trzeba coś szybko postanowić, a na kiedy pomoc potrzebna to najlepiej jakby się wypowiedziała mshume, bo chyba najlepiej zna syt. psiaka.

Dajcie znać co ustaliłyście, bo czasu już naprawdę niewiele, a kiedy miała być ta wywózka do niemiec?[/QUOTE]

Posted

Wysłałam pw do temikotki czy jej dt dla Odiego nadal aktualne.
Czekamy więc na odp.
I chyba trzeba jakieś pieniążki zbierać na małego.
A co z fryzjerem ?