luka1 Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 no ciekawa jestem jak będzie wyglądało spotkanie psiaków. Mam nadzieję, że będzie dobrze. Quote
zadra Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 Kilka fotek Toski zrobione przed wyjazdem: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Energy Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Tola napisał(a):Ależ ona piękna Cudna sunieczka:loveu: Quote
zadra Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 Sunia już w dalszej drodze do nowego DS.Pan Dominik jak tylko zobaczyl Toskę natychmiast obcałował ją po pysiaku.Sunia bez namysłu wskoczyła do jego samochodu.Wnioskując po jej zachowaniu musiała kiedyś podróżować samochodem.Widać,że to lubi.Zreszta Toska to bardzo mądry psiak.Błyskawicznie się uczy i odnajduje w nowej sytuacji,a przy tym jest bardzo spokojna i opanowana. Juto zadzwonię do Państwa i wypytam o Toskę. Quote
Havanka Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Patrząc na zdjęcia Toski, trudno uwierzyć, ze to ta sama sunia z pierwszych postów ! Dziewczyny naprawdę, jesteście niesamowite !!! Jeżeli pan wycałował ją już na wejściu, to myślę, że będzie dobrze ! Chętnie jednak usłyszę jak sie miewa w nowym domu. Quote
Cantadorra Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 No szok, taka ładna, prezentuje się jak primadonna i jeszcze podróżniczka. Fantastycznie, że już u swojego ludzia. Bądź szczęśliwa malutka :) Quote
zadra Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 baster i lusi napisał(a):dopiero jutro:placz:? Pan dojedzie do domu dopiero pózno w nocy.Nie śmiem dzwonić. Quote
Havanka Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Tola napisał(a):Havanka - pełna skrzyneczka No tak, a ja czekam na info... już odgruzowuję ! Quote
unixena Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Az lezka kreci sie w oku ze wzruszenia i radosci :loveu:.Toska ma domek i ludzia do cmokania .;).Takie historie ze szczesliwym zakonczeniem powinny byc na kazdym watku ...czekamy wiec na wiesci juz z domku .Niech pancio i piekna odespia podroz ...:cool3: Quote
zadra Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 W nocy dostalam takiego sms-a od Pana "Dojechaliśmy szcęśliwie.Tosia grzeczna,apetyt ma -dziękuję Dominik" Quote
Havanka Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 zadra napisał(a):W nocy dostalam takiego sms-a od Pana "Dojechaliśmy szcęśliwie.Tosia grzeczna,apetyt ma -dziękuję Dominik" Fajny ten Pan Dominik. Czuję ze będzie dobrze ! Quote
Iljova Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Pomyślał że są osoby które bardzo obchodzi jej los i dlatego napisał choć smsa to super z jego strony. :-) To teraz czekamy na wiesci z pierwszych chwil jakie spędziła Tosca w swoim domku. Na tych zdjęciach wygląda wspaniale, a jak będzie wyglądają teraz :-) Tak.. Tosca należy już do szczęśliwych psiaków.. Quote
wolf122 Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Super:loveu: dobrze,że podróż szczęśliwie zakończona,teraz czekamy tylko na dobre wieści i może jakieś fotki?:razz: Quote
funia Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 zadra napisał(a):Kilka fotek Toski zrobione przed wyjazdem: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Ale piekna !!!Przypomina mi moja kochaną Dorcie ,która odeszła .......Łza się w oku kręci .Ostatnie zdjęcie to kopia mojej ... Quote
zadra Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 Pan Dominik napisał "Psiaki zaaklimatyzowaly się bardzo dobrze.od 11 buszują u siebie na działce ganiając wiewiórki.... Apetyt wilczy! " A oto przysłane fotki: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Na zdjęciu widnieje Państwa posesja,oczywiście ogrodzona. Quote
Tola Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Cudne:loveu: A dom z marzeń każdego dogomaniaka:) Quote
Cantadorra Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Widzę, że piękna miewa się świetnie. Wstyd mi, ale ich nie odróżniam.........:) Quote
Havanka Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Cantadorra napisał(a):Widzę, że piękna miewa się świetnie. Wstyd mi, ale ich nie odróżniam.........:) Nie wstydź się ! Ja w ogóle mam wątpliwości, czy to nasza Tosca!:diabloti: Dom jak z bajki !!! Quote
unixena Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Sliczne sa obie ksiezniczki .I widac ,ze sie akceptuja a to bardzo wazne . Quote
Tola Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 unixena napisał(a):Sliczne sa obie ksiezniczki .I widac ,ze sie akceptuja a to bardzo wazne . To książe i księzniczka:cool3: Quote
Recommended Posts