Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 360
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sunia już w dalszej drodze do nowego DS.Pan Dominik jak tylko zobaczyl Toskę natychmiast obcałował ją po pysiaku.Sunia bez namysłu wskoczyła do jego samochodu.Wnioskując po jej zachowaniu musiała kiedyś podróżować samochodem.Widać,że to lubi.Zreszta Toska to bardzo mądry psiak.Błyskawicznie się uczy i odnajduje w nowej sytuacji,a przy tym jest bardzo spokojna i opanowana.
Juto zadzwonię do Państwa i wypytam o Toskę.

Posted

Patrząc na zdjęcia Toski, trudno uwierzyć, ze to ta sama sunia z pierwszych postów ! Dziewczyny naprawdę, jesteście niesamowite !!! Jeżeli pan wycałował ją już na wejściu, to myślę, że będzie dobrze ! Chętnie jednak usłyszę jak sie miewa w nowym domu.

Posted

Az lezka kreci sie w oku ze wzruszenia i radosci :loveu:.Toska ma domek i ludzia do cmokania .;).Takie historie ze szczesliwym zakonczeniem powinny byc na kazdym watku ...czekamy wiec na wiesci juz z domku .Niech pancio i piekna odespia podroz ...:cool3:

Posted

zadra napisał(a):
W nocy dostalam takiego sms-a od Pana "Dojechaliśmy szcęśliwie.Tosia grzeczna,apetyt ma -dziękuję Dominik"

Fajny ten Pan Dominik. Czuję ze będzie dobrze !

Posted

Pomyślał że są osoby które bardzo obchodzi jej los i dlatego napisał choć smsa to super z jego strony. :-)
To teraz czekamy na wiesci z pierwszych chwil jakie spędziła Tosca w swoim domku.
Na tych zdjęciach wygląda wspaniale, a jak będzie wyglądają teraz :-)
Tak.. Tosca należy już do szczęśliwych psiaków..

Posted

Pan Dominik napisał "Psiaki zaaklimatyzowaly się bardzo dobrze.od 11 buszują u siebie na działce ganiając wiewiórki.... Apetyt wilczy! "
A oto przysłane fotki:

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Na zdjęciu widnieje Państwa posesja,oczywiście ogrodzona.

Posted

Cantadorra napisał(a):
Widzę, że piękna miewa się świetnie. Wstyd mi, ale ich nie odróżniam.........:)

Nie wstydź się ! Ja w ogóle mam wątpliwości, czy to nasza Tosca!:diabloti:
Dom jak z bajki !!!