wolf122 Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 I ja się bardzo,bardzo cieszę:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:Oby adopcja wypaliła i sunia miała dobry,dożywotni dom:loveu: Quote
Tola Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 (edited) [quote name='Havanka']Propozycja godna uwagi. Gdyby nie była potrzebna, mam sunię w podobnym stanie: ... Biedna sunieczka:(:( Jutro postaram się napisac do pani i zapytac, czy rozwazy przyjęcie innego psa. Podeslę jej sunię i naszego zamojskiego Baja - wciąz w hotelu i do tego zadłuzony http://www.dogomania.pl/threads/201325-Najprzystojniejszy-pies-na-Dogo-1520-zł-długu-w-hotelu-błagam-o-pomoc!!! Myslę, ze o Toskę będą jeszcze zapytania - może skorzysta inna sunia w potrzebie... Edited January 12, 2012 by Tola Quote
Havanka Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 [quote name='Tola']Biedna sunieczka:(:( Jutro postaram się napisac do pani i zapytac, czy rozwazy przyjęcie innego psa. Podeslę jej sunię i naszego zamojskiego Baja - wciąz w hotelu i do tego zadłuzony http://www.dogomania.pl/threads/2013...omoc!!!/page39 Myslę, ze o Toskę będą jeszcze zapytania - może skorzysta inna sunia w potrzebie... Dziękuję Tolu. Grzechem byłoby nie spróbować. Link do Baja nie działa. Quote
joteska Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 ale sie cieszę:multi::multi::multi: bądź szczęśliwa sunieczko:loveu:, wierzę, że tak cudowna sunia na pewno nie sprawi kłopotów i Państwo sie od razu w Tosce zakochają :) Quote
Tola Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='Havanka']Dziękuję Tolu. Grzechem byłoby nie spróbować. Link do Baja nie działa.[/QUOTE] Dzięki; juz poprawiłam:). Zadra rozmawiała z przyszłym domem Toski - pan przyjedzie po suczkę w następną sobotę - trzeba tylko podrzucic sunie do Biłgoraja (50 km od Zamościa) Quote
DONnka Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 I ja się cieszę ogromnie, że Toska znalazła domek :multi: To była szybka akcja :) Nawet Hitoshi nie zdążyła tych wszystkich 130 ogłoszeń zrobić :shake: Już do Niej napisałam z dobrą nowiną. Prosiłam, żeby tu zajrzała No cóż, mam nadzieję, że jeszcze inna bidula skorzysta :) Quote
Hitoshi Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Hej, ogłoszenia dla Tosi zostały opłacone, tylko nie doczekały realizacji. Można podesłać innego psiaka do nich. PS. wszystkiego najlepszego Tosi w nowym domu życzę :) Quote
Tola Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 (edited) [quote name='Hitoshi']Hej, ogłoszenia dla Tosi zostały opłacone, tylko nie doczekały realizacji. Można podesłać innego psiaka do nich. PS. wszystkiego najlepszego Tosi w nowym domu życzę :)[/QUOTE] Cioteczki, które zamawiały pakiet dla Toski - macie innego psiaka w potrzebie:cool3: Sunia aczeka na wyjazd - to jeszcze tgydzień; mam nadzieje, ze wszytsko bedzie dobrze. Edited January 14, 2012 by Tola Quote
Tola Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 [quote name='Iljova']To już niedługo :-) Nie mogę sie doczekać! Mam jeszcze prosbę - mysle, ze Toska mi wybaczy... Szukamy domu lub DT dla 2 szczeniaków dziewczynek z wątku o zagłodzonych psach Jakby któras Cioteczka słyszała o takim - proszę o kontakt Tu jedna z dziewczynek; druga jest b. podobna Quote
Wessi Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 SUPERR bardzo się cieszę oby więcej takich dobrych wiadomości!!:) Quote
Luna83 Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Podczytywałam wątek od początku. Bardzo się cieszę, że sunia ma dom! Quote
beka Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Gdybyscie miały chetnych na młoda onke to w Nowodworze sa 2 i w Szczebrzeszynie błąka sie młodziutka ok roczna, a moze i młodsza. Bardzo ładne i miłe Quote
Havanka Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 zadra napisał(a):W sobotę Toska jedzie do DS!!!! To już jutro! Oby była tam szczęśliwa i kochana ! Quote
Iljova Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Wow !jutro wielki dzień dla niej :-) Jestem ciekawa wieści z Ds. To czekamy. Quote
zadra Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 Wieczorem Pan ma zadzwonić w celu ustalenia miejsca spotkania. Quote
DONnka Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Tola napisał(a):Cioteczki, które zamawiały pakiet dla Toski - macie innego psiaka w potrzebie:cool3: Sunia aczeka na wyjazd - to jeszcze tgydzień; mam nadzieje, ze wszytsko bedzie dobrze. Pewnie, że mamy, i to nie jednego :shake: Ogłoszenia już wykorzystane :):):) Czy to dzisiaj jest wielki dzień Toski ??? TRZYMAM MOCNO KCIUKI :):):):) Quote
Tola Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 :multi: Tosca juz w drodze; zadra zabrała ją do siebie ze schronu ok 13 . Przekazanie suczki w Biłgoraju ok 16. Jak zadra wróci z Biłgoraja napisze więcej. Mam nadzieje, ze wszystko przebiegnie bez problemów. Dziękujemy wszystkim za pomoc, wsparcie, obecność na wątku i za trzymanie kciuków. Quote
wolf122 Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Super wieści,czekamy i trzymamy dalej kciuki za udaną adopcję i miłość od pierwszego wejrzenia!!! Quote
Recommended Posts