Istar19 Posted May 11, 2012 Author Posted May 11, 2012 ząbki i koniec odpoczynku ..na co czekasz? a tu całkowite oderwanie od kontekstu ...jak widzą świat gryzonie i inne małe stworzenia ;) kiedy zwykła piłką jest dla nich wielkim meteorem! pełna harmonia .. Quote
Istar19 Posted May 11, 2012 Author Posted May 11, 2012 a wracając do Maszki ...po kilku sekundach nawoływania przyszła do nas ..i poległa w trawie :) a potem chwilę się goniły ...wpadały na siebie ... i Masia czekała aż patyk poleci! Quote
Istar19 Posted May 11, 2012 Author Posted May 11, 2012 ^^ grunt że szczęśliwa :) ładnie jej na zielonym :) i portret Holusi :D A po chwili idyllę popsuła Masza naskakując na nadchodzącego Tajgera ... no i wróciliśmy do domu ...bo na spacer poszliśmy zaraz po mojej pracy i w sumie to byłam i zmęczona i głodna ;) a teraz psiaki po wieczornym spacerze na Ligotę i spowrotem (ponad 7 km) poszły drzemać :) też idę spać ...jutro szósty dzień w którym muszę wstawać o 5 rano ... Quote
Patik Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 [url]https://lh6.googleusercontent.com/-BFVLTlpRZlE/T60tLjjujxI/AAAAAAAAPko/uR76Ti0lmso/s640/IMG_0342.JPG[/url] świetne,jaka morda uśmiechnięta:D Quote
ewes Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 [quote name='Istar19']zanudzę was ..chcecie zdjęcia ?:)[/QUOTE] dawaj, dawaj :D Quote
Istar19 Posted May 15, 2012 Author Posted May 15, 2012 dobra ..zdjęcia ..z poślizgiem bo poszłam do mamy na obiad ^^' zacznę może od gości ...wpadli na chwilę, ale zorientowali się że dziś zamknięte i odpuścili ;) a teraz zasadniczo zdjęcia z przed wczoraj ..Masza na tropie a tu hmm ...Masza - żaba i Holi w nadprzestrzeni ^^ i Holi powrót - w zwolnionym tempie i rzecz ciągle niezwykła - Masza i patyk! Quote
Istar19 Posted May 15, 2012 Author Posted May 15, 2012 a teraz Holi i łapanie piłeczki ..wiem mnóstwo takich zdjęć było ..ale mnie one nigdy nie nudzą :D chwila przerwy :) Quote
Istar19 Posted May 15, 2012 Author Posted May 15, 2012 mistrzowski chwyt! a tu chciała złapać łapkami ..w zasadzie ona często wyciąga łapki jakby chciała w nie piłeczkę złapać^^ a tu patrzyła jak leeeci Quote
Istar19 Posted May 15, 2012 Author Posted May 15, 2012 tymczasem Masza wyłoniła się z mokrych traw.. i znów zajęła się patykiem :D dumna moja psina Quote
Istar19 Posted May 15, 2012 Author Posted May 15, 2012 my zajmujemy się Maszą o Holi czeka.. Za to Sol w domu w najlepsze sobie odpoczywa ewentualnie uprawia ..hmm...Jogę?^^ albo wykorzystuje chwilowe sytuacje :D Quote
Istar19 Posted May 15, 2012 Author Posted May 15, 2012 tymczasem wczoraj rano było pięknie ... I Holi zapatrzona władny widok źle oceniła trajektoria lotu a za drugim razem coś piłeczka pooooooleeeciaaałaaaa wysoko! ale w końcu spadła :) ah ta zieleń Quote
Istar19 Posted May 15, 2012 Author Posted May 15, 2012 a tu piękny stylowy chwyt piłeczki^^ I Masza przemykająca niczym leśny duch moja mordka :) i to przerażenie Maszy gdy Holi biegła w jej stronę^^ i Masza musiała się wycofać ..to zajęła się patykiem Quote
Istar19 Posted May 15, 2012 Author Posted May 15, 2012 I Holusia oczekująca na przylot piłeczki i gdzieś tam Masza rozpracowuje kolejny system mysich tuneli hmm ..mapet :D i znów ubłocona mordka tak ..gdzieś tam czają się potwory .. Quote
Istar19 Posted May 15, 2012 Author Posted May 15, 2012 Masza i dmuchawiec - w scenie "Dmuchawce, latawce wiatr..." bawisz się? ja się bawię! Quote
Istar19 Posted May 15, 2012 Author Posted May 15, 2012 pff skacz sobie, ja mam swój badylek! Masza ma badylek, Holi piłeczkę, a świat jest piękny - czego więcej chcieć? Quote
Istar19 Posted May 15, 2012 Author Posted May 15, 2012 wystarczy miłe słowo by się humor poprawił ;) -(Masza, masz...) i z Holusią :D tylko Masza coś zasłonięta ^^ i Holusia sama na ławce i ze mną ..moje szkraby:) Quote
Istar19 Posted May 15, 2012 Author Posted May 15, 2012 Masza - pies myśliwy KONIEC :) nie było tak źle co?^^ nie wiem kiedy następne zdjęcia ...ale to dobrze chyba ..nie będę was nudzić :) PS nie orientuje się ktoś ile teraz kosztuje czipowanie psów ? bo ja tak myślę żeby całą trójce zaczipować (w sensie razem z Sol...) tylko wiadomo nie wszystkie na raz bo nas nie stać ..ale może się uda co miesiąc jeden zwierz ...ale nie wiem ile mam nazbierać, a do weta idę dopiero za dwa tygodnie :D znaczy z Holi na szczepienia ;) Quote
maciaszek Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 Melduję, że oglądnęłam całość! Dzielna jestem, prawda? :eviltong: Quote
Istar19 Posted May 15, 2012 Author Posted May 15, 2012 hehe, dzielna, dzielna bo e tych zdjęciach to się już zgubić można ;) Quote
maciaszek Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 Oj tam, zgubić od razu. Jak się człowiek skupi, to nie ma szans na zgubienie ;). A powiedz mi jak Ty podpisujesz te zdjęcia? W jakim programie? Tak każde z osobna czy jest na to jakiś patent, żeby tak hurtem (hehe)? Quote
Ty$ka Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 [url]https://lh3.googleusercontent.com/-NsWJ6IUnsr8/T7DE8otgiII/AAAAAAAAPsQ/3NyeRHpTDgY/s512/IMG_0465.JPG[/url] - genialne! Holi jest najlepszym lekko atletykiem na świecie :loveu: [url]https://lh6.googleusercontent.com/-AY_1OHR-CEU/T7DFQxfimTI/AAAAAAAAPus/uSDyaExefVQ/s512/IMG_0489.JPG[/url] - czy to oczy mogą kłamać? I jeszcze ta ubłocona bródka :D Super :loveu: U mnie chipowanie różnie kosztuje. Waha się pomiędzy 50 i 90zł. Dlatego najlepiej się popytać i wybrać tam, gdzie najtaniej :P Quote
Istar19 Posted May 15, 2012 Author Posted May 15, 2012 maciaszku ja korzystam z programy picassa (od razu przesyła mi zdjęcia do mojego albumu z google tam wchodzi się w "narzędzia" ->"opcje"->"albumy internetowe" -> i jest okienko dodaj znak wodny do wszystkich przesyłanych zdjęć ->i pisze się co się chce :) ja dopiero to niedawno odkryłam ^^' Ty$ka Holi jest po prostu tak nakręcona na piłeczki :D a ja nie mam serca jej nie dawać tej frajdy (według niektórych nie powinnam się z nią tyle bawić i pozwalać jej tak szaleć - bo potem szczeka ...) ale jak jej na to nie pozwalać ...i niech sobie szczeka :D a Masia to robi zawsze taką minkę jak je każę na chwilę się zatrzymać i nie pozwalam jej wracać do kopania dołków :) co do chipowania ..będę musiała popytać , dzięki :) Quote
Istar19 Posted May 19, 2012 Author Posted May 19, 2012 Masia ostatnio chciała się z NAMI bawić!! po raz pierwszy tak długo (jakieś 10 minut^^) ale zachowywała się jak normalny pies :D powiedzmy^^ a Holi biegała za frisbee :) torpeda! ale powróćmy do Maszy ...chodzenie na dwóch łapkach w celu dostania patyka:D Quote
Istar19 Posted May 19, 2012 Author Posted May 19, 2012 :D już prawie mam! a taaaakaa jestem duża! Quote
Recommended Posts