ewes Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 Magda dzięki wielkie za zdjęcia... :) a ja pozwolę sobie wrzucić zdjęcia, autorstwa chyba saphiry :) wybieg... zakładanie szelek a tu już z wywalonym jęzorem :) tarzanko :p żeby tradycji stało się zadość ;) i uszko już nie krwawi :lol: Quote
ewes Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 odpoczynek z Szarakiem :smile: Kumpel :eviltong: Quote
saphira18 Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Kumpelos gdzie twój dom? miałam dodać zdjęcia ale goście są:) ale widzę że ewes sobie poradziłaś:) Quote
miudzioszka Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 jak nie Kumpel :D https://lh5.googleusercontent.com/-JeaECxzulKo/T2S-Kx8p0aI/AAAAAAAByNo/K2NgvEGcawQ/s640/IMG_0098.JPG - taki stonowany i wyprostowany :D świetne zdjęcia ;) Quote
madzia.uje93 Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Coś jest w tym zdjęciu https://lh6.googleusercontent.com/-n-Y7SX2xmPY/T2S9-RecmpI/AAAAAAAByNA/5TSOKurLo9E/s640/IMG_0079.JPG bardzo mi się podoba;) Quote
Romina_74 Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Ja to w ogóle mam zdanie o kumplu takie, że to bardzo mądry, zrównoważony i grzeczny pies :) Quote
ewes Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 Romina_74 napisał(a):Ja to w ogóle mam zdanie o kumplu takie, że to bardzo mądry, zrównoważony i grzeczny pies :) a to nowość :evil_lol: choć pozory faktycznie mogą myslić :) Quote
Romina_74 Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Każdy może mieć swoje zdanie Kochana ;) Moje doświadczenia w kontaktach z Kumplem (prawda - jest ich niewiele ...) pozwalają mi tak właśnie sądzić :) Podtrzymuję :) Quote
ewes Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 Właśnie sobie to przemyślałam, i stwierdzam, że Kumpel jest zrównoważonym psem.... na swój sposób :evil_lol: ale faktycznie coś w tym jest ;) Quote
soboz4 Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Kumpel był u weterynarza, ma ranę na boku, brzydką ranę, dostaje antybiotyk! Quote
ewes Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 Dziękuję za informację, mam nadzieję, że będzie się goić, a Kumpel nie będzie sobie tego wygryzał Quote
Istar19 Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Kumpel i pastwienie się nad jadalnym butem z czegoś tam ..prasowanych kości?^^ a tu wzrok szczeniaka nr 4 - mamo nie zabieraj :D Quote
rudynpm Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Prześliczny pies. Po raz kolejny szczęka mi opada, że taki uroczy Kumpel nie ma domu. Quote
Romina_74 Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 soboz4 napisał(a):Kumpel był u weterynarza, ma ranę na boku, brzydką ranę, dostaje antybiotyk! A cóż to za rana? Od dawna ją ma? No i oczywiście, czy są jakieś przypuszczenia skąd też się ona na boku Kumplowym wzięła? Quote
ewes Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 Romina_74 napisał(a):A cóż to za rana? Od dawna ją ma? No i oczywiście, czy są jakieś przypuszczenia skąd też się ona na boku Kumplowym wzięła? On już miał tą ranę w sobotę, ale była bardzo malutka... myślałam, że jeszcze z Szarką się w boksie o coś "pokłócił", a jak w czwartek ją zobaczyłam to była o wiele większa... podejrzewam, że go swędziało i sobie wygryzał. Od czego się dokładnie wzięło nie wiem... Quote
ewes Posted March 24, 2012 Author Posted March 24, 2012 (edited) A dziś Kumpel był baaaaardzo grzeczny :cool3: Na początku, trochę poszalał z Szarakiem i April na wybiegu. A najlepsze było jak "kąpał" gumowe frisbee, wrzucał je do miski z wodą, a później pacał w nie łapą :). Po wybiegu był króciutki spacer do lasu, a następnie szkolenie, gdzie Kumpel zdobył certyfikat z programu "Fajny pies, ale bezdomny" :multi:. A kiedy inne psiaki pokazywały, co potrafią Kumpel grzecznie wylegiwał się na słońcu :crazyeye: i prosił o drapanie po brzuszku :crazyeye::crazyeye:, nie piszczał, jak to ma w zwyczaju, tylko grzecznie sobie leżał. Później znów poszliśmy na wybieg, tym razem ten mały i znów były szaleństwa z Szarakiem i April, oni tworzą zgraną paczkę, szczególnie jeśli chodzi i dzielenie się zabawkami :cool3:. Co do Kumplowej rany... dziś Magda, powiedziała mi, że kiedy oddawała Szarkę do boksu (2 tygodnie temu), to Szarka chciała zdominować Kumpla i prawdopodobnie złapała go za ten bok właśnie... no i ten chyba to sobie zaczął wygryzać i rana się powiększyła, ale to są tylko przypuszczenia... Edited March 24, 2012 by ewes Quote
saphira18 Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 trzej muszkieterowie z nich;) fakt, są bardzo tolerancyjni jeśli chodzi o zabawki... obdzielają się, nawet Kumpel ustępuje;) cały Kumpel umyka z ulubioną zabawką Szaraka:evil_lol: dowód zbrodni --> miska woda i frisbee :lol: Quote
soboz4 Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Kumpel powinien teraz do kamy ciągnąć, w końcu oboje mają kropki! Quote
Romina_74 Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 1. Bo kumpel jest grzeczny i zrównoważony ;) 2. Gratulujemy z Lutkiem Certyfikatu :) Może i my się kiedyś dochrapiemy ... 3. Z Szarką dać sobie radę może tylko Istar ... 4. To gdzie ten domek Kumplowy do jasnej anieli? Quote
ewes Posted March 24, 2012 Author Posted March 24, 2012 Romina_74 napisał(a):1. Bo kumpel jest grzeczny i zrównoważony ;) 2. Gratulujemy z Lutkiem Certyfikatu :) Może i my się kiedyś dochrapiemy ... 3. Z Szarką dać sobie radę może tylko Istar ... 4. To gdzie ten domek Kumplowy do jasnej anieli? Certyfikat na pewno dostaniecie ;) Magda miała gotowy, tylko Was nie było ;) Quote
ewes Posted March 31, 2012 Author Posted March 31, 2012 Dziś Kumpel był nawet grzeczny :cool3: wybieg -> zabawa z April i Szarakiem, jak zawsze świetnie :D spacer do lasu -> wąchanie, wąchanie i jeszcze raz wąchanie + oczywiście ciągnięcie na smyczy powtórka z komend -> siad, waruj, podaj łapę, zostań, ósemka- wszytko pięknie spacer do parku -> szliśmy pomalutku bo z Kidą, ale Kumplowi zdecydowanie to tempo nie odpowiada :roll: wybieg -> zabawa z April łapanie frisbee, on próbuje je złapać łapami zamiast chwycić w paszcze :roll:, zdecydowanie lepiej radzi sobie z frisbee April to by było na tyle- zdjęcia: Quote
saphira18 Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 te pierwsze to wyglądają jak stare małżeństwo;) Kumpel gdzie twój domek? Quote
soboz4 Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 saphira18 napisał(a):te pierwsze to wyglądają jak stare małżeństwo;) tylko powinni się patrzeć każde w innym kierunku... Razem w tym samym to chyba jeszcze narzeczeństwo... Quote
ewes Posted March 31, 2012 Author Posted March 31, 2012 [quote name='soboz4']tylko powinni się patrzeć każde w innym kierunku... Razem w tym samym to chyba jeszcze narzeczeństwo... :cool3::cool3::cool3: Quote
Recommended Posts