Jump to content
Dogomania

Wyjątkowy KUMPEL w ciapki ma pecha... po 1,5 roku znów w schronisku..

Recommended Posts

• Replies 354
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Istar19']dzisiaj to już chyba każdy wysiada :D[/QUOTE]
dokładnie... a nie wiem czy jutro dam radę bo będę Deli pilnować :eviltong:

Posted

[quote name='saphira18']wyjątkowy pies i nasz gwiazda podstawówki:lol: wczoraj był rozpoznawany przez dzieciaki ;)[/QUOTE]
a może taki tytuł ogłoszeń :D- Kumpel- gwiazda podstawówki :eviltong:

Posted

Kumpel bratku gdzie ten Twój dom?

z nadzieją na każdego zerkasz ..ale nikt nie patrzy na Ciebie ..

Do każdego mówisz ..ale nikt nie słyszy

Nie rozumiesz dlaczego

i dlatego czasem jesteś smutny ...

Tyle w życiu przeszedłeś ...tyle zdołałeś zrobić, choć jesteś zamknięty ...zarażasz dobrym humorem, wywołujesz uśmiech ..jesteś bohaterem dzieci z podstawówki ... JESTEŚ prawdziwym PRZYJACIELEM ... tylko czyim? skoro człowieka nie ma koło Ciebie ...Kumpel ..Przyjaciel świata ...bezpańska dusza ... niechciane serce ... A mimo to najlepszy kumpel, jakiego człowiek sobie może zamarzyć ...

Posted

ułożyłam tekst dla Kumpla, zapoznaj się czy może być taki:

Trzyletni, raczej duży pies (54 cm, 25 kg).

Kumpel to radosny i wesoły pies, który kocha cały świat. Jest energiczny i bardzo lubi ruch i długie spacery, bawić się może wszystkim, piłeczką, pluszakiem, patyczkiem, z psim kumplem czy też z opiekunem w przeciąganie sznurka!

To przyjazne psisko, które ma w sobie niesamowite pokłady cierpliwości, nawet do dzieci i nachalnego tarmoszenia futerka. Można mu zajrzeć w zęby, dotknąć ogona, łapek, brzuszka, obejrzeć uszy i popatrzeć w oczy, czego większość psów nie lubi, co najwyżej trochę się odsunie ale nie zdarzyło się żeby zareagował agresywnie.

Kumpel służył jako pies na pokazie w szkole i spisał się na 5+. Do większości psów nastawiony jest pozytywnie, zachęca je do zabawy, a psie ósemki bardzo lubi. Kumpel potrafi pięknie siadać i warować. Obecnie ćwiczy komendę "na miejsce".

Kumpel niestety bardzo ciągnie na smyczy, szelki i regularne spacery oraz odrobina nauki pozwoli to szybko opanować.

Kumpel ma bardzo ładne futerko w oryginalnym ubarwieniu, jego znakiem rozpoznawczym są krzywe łapki, które jednak dodają mu uroku. Gdy spojrzy się na Kumpla w naturze nie sposób się nie uśmiechnąć do niego!

Przyjdź i poznaj Kumpla a zobaczysz, że to prawda!

Kontakt w sprawie adopcji: tel. 608 231 275, ,mail: [email protected]

Posted

pralinka94 napisał(a):
moze do ogłoszeń dodać zdjęcie z przedszkola? ;) wiem, ze nie wyraźne, ale może zachęcające :)

dobry pomysł ;)

jeszcze jakiś tytuł muszę wymyślić...
hmmm.... może ktoś pomoże?

Posted

ewes napisał(a):
Kumpel jest wodnym psem :p
czekamy na zdjęcia ;)
a potem może napiszę więcej :D

nie może tylko na pewno;)
zdjęcia jak tylko wrócę do domu, ale już widziałam filmiki:D

Posted

widzę że ciocia ewes czekała aż się wyspałam;)
więc byliśymy dzisiaj nad jeziorem, Kumpel to prawdziwy pies wodny, gdyby mógł to bym z wody nie wychodził:)

dowody zbrodni:

no rzucaj!

motorówka mnie nie dogoni!:evil_lol:

zmęczyłaś się? dopiero zaczynam się rozkręcać:D

Posted (edited)

dziękujemy za zdjęcia.. i to by było na tyle :evil_lol:

Gdy doszliśmy nad wodę to nie umiałam Kumpla utrzymać, tak ciągnął w stronę wody... ledwo zdążyłam go zapiąć na linkę, a on już był w wodzie... i jak napisała Ania, najchętniej by z niej nie wychodził... coraz bardziej lubię tego psa...

gdy już mieliśmy wracać, to myślałam sobie, że on już się zmęczył i nie będzie ciągnął na smyczy... ale troszkę źle myślałam :roll:... choć pod koniec troszkę się poprawił...

i co by tutaj dodać jeszcze? Kumpel idź Ty w końcu do domu!

koniec....

edit... zaraz będą filmiki

Kumpel i atak Szaraka :diabloti:
[video=youtube_share;apTrWj2_ptM]http://youtu.be/apTrWj2_ptM[/video]

i jeszcze takie jeśli ktoś ma ochotę ;)
http://youtu.be/_gWseIRg-Ys
http://youtu.be/C2xFQW4_sCs

Edited by ewes