Klaudus__ Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 [FONT="Comic Sans MS"][SIZE="4"]Rino to bernardynowaty pies - Jego pani powiedziala,że jest mieszanką bernardyna z mieszanką bernardynki.Maż Pani zmarl w lipcu. Od tego czasu Rino stał się 'podobno agresywny. Pani opowiadała historie o tym jak pies gdy ucieka terroryzuje całą wieś - dzieci nie idą do szkoły, policja jest bezsilna - no potwór... Ja natomiast zastałam... Kojec: z psem błagającym o wyjście i kontakt z człowiekiem... Jakbym mieszkala w tym kojcu - też bylabym agresywna... WIADRO brudnej wody, z kojca śmierdzi tak niemiłosiernie,że chyba od tego lipca nie miał sprzątane - no dramat. Pani się psa przeraźliwie boi. Opowiadała o tym,że przez psa ma arytmie. Nie pozwoliła Go z kojca wyciągnąć. Głaskaliśmy Go przez kraty. Nie wykazywał agresji... Widziałam tysiące agresywnych psów - nie przypominały Rino... Może brakuje Mu Pana? A może czuje niechęć Pani?? Nie wiem,ale dzieci kobiety powiedziały,ze jak sobie z Nim nie radzi - ma się Go pozbyć... Bardzo proszę o pomoc. Kontakt: tel: 785 549 189 mail: [email protected] [/FONT] Quote
paulinken Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Ciocia, a dałoby radę lepsze zdjęcia? Na benka to on nie wygląda. Quote
Aga-ta Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 rzeczywiscie na pierwszy rzut oka widac, ze czlowieka chce pozrec:shake: Ten psiak przypomina mi mojego Ciapula [*] z Zywca, tyle, ze Rino to wersja XXL. Oprocz zabrania go do hotelu na dzien dzisiejszy nie przychodzi mi nic innego do glowy... Quote
Klaudus__ Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 [quote name='Aga-ta']Oprocz zabrania go do hotelu na dzien dzisiejszy nie przychodzi mi nic innego do glowy... To jedyne wyjście na obecną chwilkę. Chłopaka postaram się odwiedzić i zabrać na spacer - ale Pani na myśl o tym dostaje ataków serca... :roll: Quote
majqa Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Klaudus_, czy dziewczyny od benków wiedzą o nim? Jeśli nie, daj znać do zuzlikowa. I... odetkaj skrzynkę PW. ;-) Quote
Klaudus__ Posted December 18, 2011 Author Posted December 18, 2011 [quote name='majqa']Klaudus_, czy dziewczyny od benków wiedzą o nim? Jeśli nie, daj znać do zuzlikowa. I... odetkaj skrzynkę PW. ;-) Dzisiaj się postaram dać znać Benkowatym. Niestety nie wyrabiam - jakiś ciężki czas mam... Quote
Nadziejka Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 odwiedzam sliczne psie serce ech .....:shake::-(:-(:-( Quote
Zosia123 Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Zjawiam się na zaproszenie Ewci... Trzeba go ratować, bo wreszcie jacyś idioci zrobią mu krzywdę... na przykład podpalą... Spamujcie i szukajcie hotelu! Jeśli właścicielka go nie chce, to trzeba zabierać! Ja niestety za bardzo finansowo nie pomogę, ale zobaczę co da się zrobić chociaż na rozpęd. Quote
Nadziejka Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 :modla::modla::iloveyou:Zosienko jestes , dziekuje sercem , matko jedyna .....:shake::shake:bazaruski porobimy , ale gdzie zabierac niunia ....rozsylam kochani rozsylam gdzie tylko moge ..... Quote
ANETTTA Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 pan zmarła aczemu pani nie moze sie nim zająć co on jest agresywny ..jakmucieka a dlaczego ucieka jak ucieka ???dziura w tym małym kojcu ..jaki powód zagladam ...szukajcie na miejscu jakiegos dt ja wiem ze wszedzie cięzko ??? Quote
andegawenka Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 ewa gonzales napisał(a)::modla::modla::iloveyou:Zosienko jestes , dziekuje sercem , matko jedyna .....:shake::shake:bazaruski porobimy , ale gdzie zabierac niunia ....rozsylam kochani rozsylam gdzie tylko moge ..... matko jedyna.... Quote
Roszpunka Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Melduję się u chłopaka, ale na razie nie jestem w stanie pomóc :( Quote
Martika&Aischa Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Jestem na zaproszenie Ewci .......nie mam zupełnie pomysłu jak biedakowi pomóc :( Będę zaglądała....... Quote
Zosia123 Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Klaudus: Gdzie on właściwie jest - koło jakiego najbliższego miasta? Quote
Aimez_moi Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Cudny .....cudny jest.....:) Moze uda sie jakos pieniazki zebrac i hotel zalatwic?.........marzycielka jestem.... Quote
Nadziejka Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 kochane jestescieeeee, zrobimy bazarenki , mysle i mysle .....cioteczki onci jest napewno gdzies w poblizu cioci Klaudusowej piesku piesku .... jak w te swieta ...sam , w tym blocie strasznym :shake::-(:-(:-( .... kto ma telefon do cioci Klaudus , zeby czegos sie dowiedziec.....on jest w koszmarze ... serce psie w obozie zaglady ..... Quote
Aimez_moi Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Ja mam kilka rzeczy na bazarek ale wyslac bym mogla dopiero po 15 stycznia....... Quote
Nadziejka Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Ja mam tr rzezb jeszcze , mam zegarek fajny , caly z cyrkoni sztucznych , tylko nie mam jak narazie zrobic bazarenku , bo ja sama nie umiem , Dianka79 mi pomaga z tymi zdjeciami ...... ale damy rade , byle tylko wiedziec wiecej , wczoraj wyslam 30 prosb o pomoc , malo nas malo nas , ale musimy cosik zrobic kochana ciociu Aimez ....:shake:mnie sie snil ten oboz zaglady w nocy ..... a i tak malo spie ....bo moja kocia ..ma isc do ds .....wyslalm wateczek do cioteczki , ktora prowadzi hotelik w Sarnowie , do Emis , Quote
panbazyl Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 jestem, na beniastego to on nie wygląda, na misiastego to i owszem. Śliczny psiak :) dajcie jakies lepsze fotki. u mnie z kasą cienko koszmarnie, więc nie pomogę w tym punkcie, ale moze inaczej? Tylko nie wiem jak.... Quote
Recommended Posts