Aimez_moi Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 O Boze......to nie dla mnie wiadomosci...... juz mnie telepie..... Quote
Zosia123 Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Zaglądam i czekam na jakieś wieści... biedaczek..... Quote
puniaiwika Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 jeju straszne co ludzie potrafia zrobic zwierzęciu tylko dls tego że już go nie chca Quote
panbazyl Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 mialam nadzieję że coś pozytywnego poczytam, ale ten artykuł - oj sami macie to samo - koszmar! Az się wstydzę, ze jestem czlowiekiem Quote
beta ata Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Zagladam do psiska. Klaudia ma problemy, więc nie wiem, kiedy zrobi miśkowi jakies lepsze zdjęcia... Cięzka sprawa. Quote
Aimez_moi Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Odwiedzam Rino i caly czas zastanawiam sie jak Mu pomoc...... Quote
Klaudus__ Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 Niestety mam w domu psiaka umierającego na parwo - fotki dopiero po nowym roku - jak stan psiaka w którąś stronę się przechyli... Quote
Aimez_moi Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Jakis nieszczesliwy ten koniec roku jest.....:( Quote
mari23 Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 [quote name='Klaudus__']Niestety mam w domu psiaka umierającego na parwo - fotki dopiero po nowym roku - jak stan psiaka w którąś stronę się przechyli... u mnie wczoraj o 23.20 umarła maleńka Mimi :( życzę, aby Twój psiaczek przeżył i wyzdrowiał ! Quote
Klaudus__ Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 [quote name='mari23']u mnie wczoraj o 23.20 umarła maleńka Mimi :( życzę, aby Twój psiaczek przeżył i wyzdrowiał ! Dziękuję. To straszna choroba. Tak jak nosówka. Nie wiem dlaczego nikt nie wymyślił lekarstwa na to paskudztwo... A ile Mimi miała? Quote
Klaudus__ Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 [quote name='Aimez_moi']Jakis nieszczesliwy ten koniec roku jest.....:( Dla mnie nawet bardzo... Quote
mari23 Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 [quote name='Klaudus__']Dziękuję. To straszna choroba. Tak jak nosówka. Nie wiem dlaczego nikt nie wymyślił lekarstwa na to paskudztwo... A ile Mimi miała? Mimi była malutkim szczeniaczkiem, został u mnie jej braciszek i jeszcze kilka pojedynczo w DT - prawie wszystkie mają podobne objawy :( to ich wątek: ( może coś ktoś doradzi) http://www.dogomania.pl/threads/219903-7-szczylk%C3%B3w-prosi-o-wsparcie!-na-weta-fanty-bazarkowe-wszystko-si%C4%99-przyda!?p=18298749#post18298749 wczoraj dzień miałam straszny - wróciłam z pogrzebu cioci, a za parę godzin Mimi dostała nagłego ataku duszności i.... :( Quote
Aimez_moi Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Boziu....... splakalam sie czytajac......:( Quote
Zosia123 Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Dziewczyny a może ktoś tam mieszka niedaleko i pomógłby Rinusiowi? Quote
Aimez_moi Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Zosia123 napisał(a):Dziewczyny a może ktoś tam mieszka niedaleko i pomógłby Rinusiowi? Kurcze.....byloby super.... Quote
zuzlikowa Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 beta ata napisał(a):Fakt, po tych zdjęciach to trudno sie zorientowac, jak on naprawdę wygląda. Czy on jest czarno-szary, czy tylko tak wygląda w tych ciemnościach? Z tego, co tam mozna wypatrzec, to on mi bardziej na mieszańca jakiegos landsera wygląda, a nie benka... Wszystko jedno oczywiście, siedziec w tej koślawej klatce nie powinien !!! Faktycznie, Rino wyglada bardziej na landserra, niufka niz na benka. Ale to nie istotne. Natomiast piszę o tym dlatego, że warto dziewczynom od niufków podrzucić jego wątek... może będą miały jakieś miejsce dla niufiasto/ landserowatego psiaka. Potrzebne byłoby też kilka informacji odnośnie samego psiaka: wiek, zdrowie... co do charakteru - warto może kobiete zapytać jak zachowywał się psiak za życia jej męża, czy wychodził na spacery, jak kontaktowal się z innymi psiakami, obcymi ludźmi. Quote
mari23 Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 zuzlikowa napisał(a):Faktycznie, Rino wyglada bardziej na landserra, niufka niz na benka. Ale to nie istotne. Natomiast piszę o tym dlatego, że warto dziewczynom od niufków podrzucić jego wątek... może będą miały jakieś miejsce dla niufiasto/ landserowatego psiaka. Potrzebne byłoby też kilka informacji odnośnie samego psiaka: wiek, zdrowie... co do charakteru - warto może kobiete zapytać jak zachowywał się psiak za życia jej męża, czy wychodził na spacery, jak kontaktowal się z innymi psiakami, obcymi ludźmi. jak się cieszę, że jest tu kochana zuzlikowa :) Quote
zuzlikowa Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 zuzlikowa napisał(a):Faktycznie, Rino wyglada bardziej na landserra, niufka niz na benka. Ale to nie istotne. Natomiast piszę o tym dlatego, że warto dziewczynom od niufków podrzucić jego wątek... może będą miały jakieś miejsce dla niufiasto/ landserowatego psiaka. Potrzebne byłoby też kilka informacji odnośnie samego psiaka: wiek, zdrowie... co do charakteru - warto może kobiete zapytać jak zachowywał się psiak za życia jej męża, czy wychodził na spacery, jak kontaktowal się z innymi psiakami, obcymi ludźmi. Podrzucę nocką i przekleję, by nie umknęło... Czy dobrze pamiętam,że ktoś pytał Emiś o miejsce dla chłopaka? Wiadomo coś? Quote
zuzlikowa Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Aimez_moi napisał(a):Pokazujemy Sloneczko psie....... ... i znowu się pokażemy w oczekiwaniu na zdjecia konkretniejsze :) Quote
Recommended Posts