Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 136
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Klaudus__']Niestety mam w domu psiaka umierającego na parwo - fotki dopiero po nowym roku - jak stan psiaka w którąś stronę się przechyli...

u mnie wczoraj o 23.20 umarła maleńka Mimi :(

życzę, aby Twój psiaczek przeżył i wyzdrowiał !

Posted

[quote name='mari23']u mnie wczoraj o 23.20 umarła maleńka Mimi :(

życzę, aby Twój psiaczek przeżył i wyzdrowiał !
Dziękuję.
To straszna choroba.
Tak jak nosówka.
Nie wiem dlaczego nikt nie wymyślił lekarstwa na to paskudztwo...

A ile Mimi miała?

Posted

[quote name='Klaudus__']Dziękuję.
To straszna choroba.
Tak jak nosówka.
Nie wiem dlaczego nikt nie wymyślił lekarstwa na to paskudztwo...

A ile Mimi miała?

Mimi była malutkim szczeniaczkiem, został u mnie jej braciszek i jeszcze kilka pojedynczo w DT - prawie wszystkie mają podobne objawy :(
to ich wątek: ( może coś ktoś doradzi)

http://www.dogomania.pl/threads/219903-7-szczylk%C3%B3w-prosi-o-wsparcie!-na-weta-fanty-bazarkowe-wszystko-si%C4%99-przyda!?p=18298749#post18298749

wczoraj dzień miałam straszny - wróciłam z pogrzebu cioci, a za parę godzin Mimi dostała nagłego ataku duszności i.... :(

Posted

beta ata napisał(a):
Fakt, po tych zdjęciach to trudno sie zorientowac, jak on naprawdę wygląda. Czy on jest czarno-szary, czy tylko tak wygląda w tych ciemnościach? Z tego, co tam mozna wypatrzec, to on mi bardziej na mieszańca jakiegos landsera wygląda, a nie benka... Wszystko jedno oczywiście, siedziec w tej koślawej klatce nie powinien !!!

Faktycznie, Rino wyglada bardziej na landserra, niufka niz na benka. Ale to nie istotne. Natomiast piszę o tym dlatego, że warto dziewczynom od niufków podrzucić jego wątek... może będą miały jakieś miejsce dla niufiasto/ landserowatego psiaka.

Potrzebne byłoby też kilka informacji odnośnie samego psiaka: wiek, zdrowie... co do charakteru - warto może kobiete zapytać jak zachowywał się psiak za życia jej męża, czy wychodził na spacery, jak kontaktowal się z innymi psiakami, obcymi ludźmi.

Posted

zuzlikowa napisał(a):
Faktycznie, Rino wyglada bardziej na landserra, niufka niz na benka. Ale to nie istotne. Natomiast piszę o tym dlatego, że warto dziewczynom od niufków podrzucić jego wątek... może będą miały jakieś miejsce dla niufiasto/ landserowatego psiaka.

Potrzebne byłoby też kilka informacji odnośnie samego psiaka: wiek, zdrowie... co do charakteru - warto może kobiete zapytać jak zachowywał się psiak za życia jej męża, czy wychodził na spacery, jak kontaktowal się z innymi psiakami, obcymi ludźmi.

jak się cieszę, że jest tu kochana zuzlikowa :)

Posted

zuzlikowa napisał(a):

Podrzucę nocką i przekleję, by nie umknęło...
Czy dobrze pamiętam,że ktoś pytał Emiś o miejsce dla chłopaka? Wiadomo coś?