Ania W Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Trzymam kciuki! Wyrazy uznania dla Umki! Quote
filabrasileiro Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 I ja trzymam kciuki za Majmonka z całych sił! I wysyłam na konto Fundacji Emir drobny datek na jego leczenie. To o czym tu czytam - to po prostu przekracza moje zdolności pojmowania :shake: Tutaj link do wątku Majmona na molosach. http://www.forum.molosy.pl/showthread.php?p=257245#post257245 Quote
emir Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 20.40 - operacja rozpoczęła się. Dr Trębacki podjął decyzj o resekcji całego prącia!! EMIR Quote
GoniaP Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='emir']20.40 - operacja rozpoczęła się. Dr Trębacki podjął decyzj o resekcji całego prącia!! EMIR:placz::placz::placz: Quote
emir Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 GoniaP napisał(a)::placz::placz::placz: Oznacza to, że jeśli Majo przeżyje - będzie kaleką do końca swego życia! i nie mówcie mi o tym, żeby kochać ludzi!! EMIR Quote
emir Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 21.15 - wiadomość z kliniki - operacja może potrwać kilka godzin; możemy się tylkio modlić... i przeklinć! eMIR Quote
invictus hilaritas Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 zerkam tu caly czas, jestem calym sercem z majmonkiem i z wami.. Quote
blue.berry Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 modlę się trzymam kciuki myślę ciepło płaczę i wstyd mi że jestem człowiekiem Quote
Diegula Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Boże jaki on biedny:placz::placz::placz::placz: Quote
Kemal Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Jak mozna zrobic cos takiego. Rowniez czekam na informacje, co dzieje sie dalej. Quote
Ania W Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Straszne...Jak musiał cierpieć...:-( Naprawdę nie wiem jak to się dzieje, że jedni ludzie potrafią całe życie poświecić na ratowanie zwierząt, a inni robią takie rzeczy...Nie potrafę tego zrozumieć... Quote
Folen Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 Majmonku też trzymam za Ciebie kciuki z całych sił, uznanie dla wszystkich za szybką akcję. I proszę dziewczyny napiszcie mi co z nim, bo ja będę miała dostep do kompa dopiero jutro koło 23.. Majmonek 3maj się.. Quote
emir Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 23.25 - operacja zakończona; Majo żyje! usunięto mu całe prącie i jadra; ma zrobione ujście cewki moczowej poniżej odbytu i zalożony cewnik; dokonano także nacięcia i oczyszczenia ropnia nad prawym okiem; lekarze przypuszczają złamanie kości udowej ( to wersja gorsza) albo wywichnięcie stawu biodrowego; decyzję o ew. operacji tego stawu lub o leczeniu zachowawczym podejmą w poniedziałek po wykonaniu dodatkowych badań będzie mial robiony rtg, usg i o pozostałych badaniach diagnostycznych zadecydują w trakcie badań pies jest wyniszczony i b. zapchlony stan ogólny określają jako zły TO BYŁ OSTATNI MOMENT,ŻEBY URATOWAĆ MU ŻYCIE! EMIR P.s kolejne wiadomości od jutra na str. fundacji w "Aktualnościach" Quote
Fifek_Miśki Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Trzymam kciuki za Majo...zdrowiej maleńki... A te bachory... :angryy::angryy::angryy: Quote
Recommended Posts