Medorowa Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Napiszę na BF, może tam się ktoś znajdzie ... Quote
Ania-Sonia Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Tymczas dla boksia pilnie poszukiwany!!!! Wieczorem wstawię fotki Karulka. Energiczny, ale bardzo łagodny z niego pan :lol: Quote
Bodziulka Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Ania-Sonia napisał(a):Wieczorem wstawię fotki Karulka. Energiczny, ale bardzo łagodny z niego pan :lol: Dopiero wieczorem fotki :placz: Tak, Karuś jest energiczny, ale nie przejawia tej energii tak jak typowe boksery ;) Quote
Ania-Sonia Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 To widać ja się odzwyczaiłam od dużych psów, bo wydawał mi się nieomal wulkanem energii. Karuś jest bardzo przyjacielski do innych psów, poza tym, dość zamknięty w sobie, ale jestem na 100% pewna, że w ciepłym, kochającym domku dojdzie do bokserzej normy :lol: Fotki niestety nie najpiękniejsze, ale i fotograf kiepski i model bardzo ciężki do uchwycenia :evil_lol: Quote
Ania-Sonia Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 I kolejne: :lol: :lol: :lol: Ogólnie, Karo jest pięknym psem, nie wygląda już teraz na zabiedzonego. Quote
Ania-Sonia Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Bodziulka, nie płakaj ;) i tak się nieźle nagimnastykowałam, żeby tyle cyknać. Na pociechę, jeszcze 2 :lol: Quote
Bodziulka Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='Ania-Sonia']Bodziulka, nie płakaj ;) i tak się nieźle nagimnastykowałam, żeby tyle cyknać. Na pociechę, jeszcze 2 :lol: to jest 2 razy, oszukujesz :mad: i to wcale nie jest trudne (tzn robienie mu fotek) - masz 2 rączki? :cool3: to w jedną trzeba było wsadzić aparat a w drugą ciasteczko :p Quote
Bodziulka Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 no - poprawiłaś się z tą fotą ;) a ja sobie właśnie rękę oparzyłam :placz: Quote
Ania-Sonia Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Bodziulka, jesteś nieznośna :eviltong: I jaka niecierpliwa :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='Ania-Sonia']Bodziulka, jesteś nieznośna :eviltong: Jakaś muszę być :diabloti: I jaka niecierpliwa :evil_lol: ano - lubię mieć wszystko na wczoraj :lol: zwłaszcza wypłatę ;) Quote
Irkowa Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 kto wezmie psiaka na kilka dni ? sprawa piiiiiilna Quote
Ania-Sonia Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Cały czas szukam tego tymczasu dla Karusia. Ludzie są dziwni - wszyscy dziwią się, że bokser tyle czasu nie może znaleźć domu, a nie chcą go nawet na kilka dni do siebie przyjąć :shake: :-( :-( :-( Quote
Ania-Sonia Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Bodziulka napisał(a):Karuśku, w sobotę się zobaczymy :cool3: A ja niestety nie mogę jechać w tym tygodniu :-( Musisz wymiziać ode mnie Kara i inne psiaki, nawet tą małą cholerę Gapcię (miałaś co do niej rację :evil_lol: ) Quote
Bodziulka Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Ania-Sonia napisał(a):nawet tą małą cholerę Gapcię (miałaś co do niej rację :evil_lol: ) "A nie mówiłam" :evil_lol: Karuśku, już kupiłam troszkę ciasteczek na jutro, zrobię dla Ciebie oddzioelną porcję, bo jak I Łakomczuch RP znowu się do niej dorwie, to Ty tylko powąchasz resztki ;) :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Mam już butony z Karem - jadą na wystawę do Łodzi ;) miałam też dostać koszulkę Karusiową, ale coś im się zamówienia popie*** :angryy: i przyszła jakaś inna, z kangurem :diabloti: Quote
Ania-Sonia Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 [quote name='Bodziulka'] Karuśku, już kupiłam troszkę ciasteczek na jutro, zrobię dla Ciebie oddzioelną porcję, bo jak I Łakomczuch RP znowu się do niej dorwie, to Ty tylko powąchasz resztki ;) :evil_lol: Bodziulka, widzę, że Tobie też już dni tygodnia się mylą :eviltong: Ja myślałam, że wczoraj był wtorek, a spotkanie z promotorem pracy miało być w zeszłą sobotę a nie w tą!!!! :crazyeye: W związu z tym, może też bym się z Wami w sobotę zabrała??? Quote
Ania-Sonia Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 A te plakietki z Karusiem super, tylko zupełnie nie wiem, co to są butony :oops: Quote
Bodziulka Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Ania, to takie plakietki, które mają z tyłu coś w stylu agrafki i się je przypina do ciuchów itp ;) Quote
Recommended Posts