Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 668
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania-Sonia napisał(a):
Wieczorem wstawię fotki Karulka. Energiczny, ale bardzo łagodny z niego pan :lol:

Dopiero wieczorem fotki :placz:
Tak, Karuś jest energiczny, ale nie przejawia tej energii tak jak typowe boksery ;)

Posted

To widać ja się odzwyczaiłam od dużych psów, bo wydawał mi się nieomal wulkanem energii. Karuś jest bardzo przyjacielski do innych psów, poza tym, dość zamknięty w sobie, ale jestem na 100% pewna, że w ciepłym, kochającym domku dojdzie do bokserzej normy :lol:

Fotki niestety nie najpiękniejsze, ale i fotograf kiepski i model bardzo ciężki do uchwycenia :evil_lol:

Posted

[quote name='Ania-Sonia']Bodziulka, nie płakaj ;) i tak się nieźle nagimnastykowałam, żeby tyle cyknać. Na pociechę, jeszcze 2 :lol:

to jest 2 razy, oszukujesz :mad: i to wcale nie jest trudne (tzn robienie mu fotek) - masz 2 rączki? :cool3: to w jedną trzeba było wsadzić aparat a w drugą ciasteczko :p

Posted

[quote name='Ania-Sonia']Bodziulka, jesteś nieznośna :eviltong:

Jakaś muszę być :diabloti:

I jaka niecierpliwa :evil_lol:

ano - lubię mieć wszystko na wczoraj :lol: zwłaszcza wypłatę ;)

Posted

Cały czas szukam tego tymczasu dla Karusia. Ludzie są dziwni - wszyscy dziwią się, że bokser tyle czasu nie może znaleźć domu, a nie chcą go nawet na kilka dni do siebie przyjąć :shake: :-( :-( :-(

Posted

Bodziulka napisał(a):
Karuśku, w sobotę się zobaczymy :cool3:

A ja niestety nie mogę jechać w tym tygodniu :-(
Musisz wymiziać ode mnie Kara i inne psiaki, nawet tą małą cholerę Gapcię (miałaś co do niej rację :evil_lol: )

Posted

Ania-Sonia napisał(a):
nawet tą małą cholerę Gapcię (miałaś co do niej rację :evil_lol: )

"A nie mówiłam" :evil_lol:
Karuśku, już kupiłam troszkę ciasteczek na jutro, zrobię dla Ciebie oddzioelną porcję, bo jak I Łakomczuch RP znowu się do niej dorwie, to Ty tylko powąchasz resztki ;) :evil_lol:

Posted

Mam już butony z Karem - jadą na wystawę do Łodzi ;)

miałam też dostać koszulkę Karusiową, ale coś im się zamówienia popie*** :angryy: i przyszła jakaś inna, z kangurem :diabloti:

Posted

[quote name='Bodziulka']
Karuśku, już kupiłam troszkę ciasteczek na jutro, zrobię dla Ciebie oddzioelną porcję, bo jak I Łakomczuch RP znowu się do niej dorwie, to Ty tylko powąchasz resztki ;) :evil_lol:

Bodziulka, widzę, że Tobie też już dni tygodnia się mylą :eviltong: Ja myślałam, że wczoraj był wtorek, a spotkanie z promotorem pracy miało być w zeszłą sobotę a nie w tą!!!! :crazyeye:
W związu z tym, może też bym się z Wami w sobotę zabrała???