Ania-Sonia Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Bodziulka, gdzieś mi się o uszy obiło, że wybierasz się z wizytą do Kara? :lol: Quote
Aganiok Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 cudny boksio, uśmiechnięty pycholek. A zdjęcia Oli - pierwsza klasa!!!! Quote
Bodziulka Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Ania-Sonia napisał(a):Bodziulka, gdzieś mi się o uszy obiło, że wybierasz się z wizytą do Kara? :lol: bardzo dobrze Ci się obiło :diabloti: o ile mnie grypa do końca nie rozłoży :placz: na razie tylko tracę głos :razz: chcesz jechać z nami :cool3: Quote
Ania-Sonia Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='Bodziulka']bardzo dobrze Ci się obiło :diabloti: o ile mnie grypa do końca nie rozłoży :placz: na razie tylko tracę głos :razz: chcesz jechać z nami :cool3: To nie będzie słynnego pisku??? :cool3: :eviltong: [quote name='Bodziulka'] o ile mnie grypa do końca nie rozłoży :placz: na razie tylko tracę głos :razz: chcesz jechać z nami :cool3: Oj, biedna jesteś, nawet nie wiem, co Ci doradzić, może spróbuj jednak ten spirytusik z cytryną i miodem. Ktoś mi radził też zaparzyć majeranek, dodać miód i to pić, ale to chyba jakieś gusła ;) Z wyjazdem to nie wiem, nie mam jeszcze sprecyzowanych planów na weekend. Quote
Bodziulka Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 to plany czas sprecyzować, im nas więcej, tym weselej :razz: obercnie stosuję terapię czosnkowo-herbatomalinową ;) głos podleczę na tyle, żeby pisnąć i go stracić do reszty :evil_lol: Quote
olenka_f Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 spirytusik jest ok:drinka: :drinka: :drinka: Quote
Ania-Sonia Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Bodziulka napisał(a): głos podleczę na tyle, żeby pisnąć i go stracić do reszty :evil_lol: To widzę, że bez zatyczek do uszu się nie obejdzie :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 :cool3: :cool3: :cool3: ale tylko na krótką chwilkę będą potrzebne ;) Quote
Ania-Sonia Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 olenka_f napisał(a):spirytusik jest ok:drinka: :drinka: :drinka: Proszę, wystarczy tylko o spirytusiku wspomnieć, już się ciotki zlatują :eviltong: Mniam, mniam :evil_lol: Quote
Ania-Sonia Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Bodziulka napisał(a)::cool3: :cool3: :cool3: ale tylko na krótką chwilkę będą potrzebne ;) Ale i tak zostaną zużyte ;) Quote
Bodziulka Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 spirytus się znajdzie, ale miodek pitny przecież też JESZCZE mam :diabloti: obecnie testuję wersje chałka+sos czosnkowy :cool3: Quote
olenka_f Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Bodziulka to o czosneczek chodzi a nie jego namiastkę, czosneczek rozgnieść 3 ząbki sok z pół cytrynki i łycha miodu naturalnego nie pitnego wymerdać i po 2 godzinach......smacznego i na zdrówko Quote
Bodziulka Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 czosnek jest w sosie w sumie w postaci (w) :evil_lol: praktycznie 100% - tzn sos się składa z czosnku i soli i jakiejść niewielkiej ilości jogurtu :razz: miodku zwykłego ni mam - ale cytryna się znajdzie ;) Quote
Ania-Sonia Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Słyszałam o tej mieszance - czosnek, miód (nie pitny :evil_lol: ) i cytryna. Ponoć super! Bodziulka, a masz jutro jakieś zajęcia, bo martwię się o Twoich kolegów :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 mam zajęcia i ja jakoś się o nich nie martwię, bo większość i tak już jest chora ;) Quote
olenka_f Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 chodziło o to czy ich oddechem nie powalisz ale ja tam bym na kolegów nie zwracała uwagi lepiej niech 100 wącha niż jeden ma chorować:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 myślę, że mają tak pozatykane nosy, że nie poczują ;) Quote
Ania-Sonia Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Przede wszystkim, do łóżka marsz, bo rzeczywiście się rozłożysz i Karusiowi będzie smutno, jak go nie odwiedzisz! Quote
Bodziulka Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Ania, łóżko jest moim marzeniem, ale mam od **** roboty :shake: Quote
Bodziulka Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Karusui, już zamówiłam pierwsze COŚ z Twoimi fotkami :cool3: Quote
Bodziulka Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 A ja dzisiaj poznałam Karusia :cool3: Byliśmy na spacerku (ależ ona lubi niuchać!!), Karuś na smyczy chodzić umie. Na psy w ogóle nie reaguje - choć były praktycznie za każdym płotem - tylko czasami patrzył na nie przez chwile i szedł dalej. Nawet gdy Frugo chciał go zmolestować, nie zreagował agresją. Karo uwielbia smakołyki i tak fajnie się wierci, jak je widzi :evil_lol: A te dziamgające fafelki :loveu: Bardzo mu się nie spodobało, jak go odprowadziłam do jego legowiska i tak smutno patrzył i chciał też iść :( aaa - wodę z miski rozchlapuje jak każdy boksio :lol: Quote
Bodziulka Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Aaaa! Najważniejsze!! Takie spacery z Karem sa bardzio lecznicze :cool3: przeziębienie znika, tylko mi katar został... ale cóż, Karo się ślini z pyska, to ja mogę... z nosa :evil_lol: Quote
Ania-Sonia Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Oj, Bodziulka, te Twoje porównania :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale na spacerku Karo nie był taki smutny, mam nadzieję? Quote
Recommended Posts