asiaf1 Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 Bardzo dziękuję Bodziulce, Deszczowej i jej TZ za pomoc przy psiakach. Ja siedziałam na działce z Oskarkiem a oni najpierw poszli na długi spacer z Karo, Frugo i Misiem a potem zrobili drugą rubdę z Gapcią, Fredkiem i Dinusiem-CZarusiem. Były zdjęcia, czesanka, mizianka wszytko czego potrzebują psiaki. Zapraszam kolejnych chętnych na przyszłą sobotę. Psiaki naprawdę tego potrzebują. Frugo nie ma kto uczyć manier i jest rozbrykanym młodzieńcem a TZ Deszczowej dziś uczył go chodzenia na smyczy, komend, wyczesał go. Naprawdę serdecznie Wam dziękuję.:loveu: U Grażyny jest wraz z Oskarkiem 8 psów pod moją opieką i ja sama nie dam rady poświęcić im swojej uwagi. Quote
Bodziulka Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Nie, nie był smutny na spacerku, był bardzo ciekawy otoczenia, tzn niuchał i niuchał... Potem próbowałam go na ogródku piłką zainteresować, niestety do końca nie wie, co się z nią robi - jak rzucałam, to jakby chciał złapać, ale zaraz o niej zapominał - oczywiście najszczęśliwszy był, jak były ciasteczka :diabloti: Quote
Bodziulka Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Karuś nie jest typowym bokserem, który był rozpieszczany i tulony, widać, że nie do końca wie, do czego służą zabawki :shake: Fotki ze spacerku z Misiem i z Frugo Napadam na aparat :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Po spacerku trochę go suszyło :razz: trochę bardzo go suszyło... bardzo bardzo suszyło? :evil_lol: FILMIK: http://www.youtube.com/watch?v=nMWY7p4iR0w tu dokładnie widać, że Karo zupełnie nie reaguje negatywnie na inne psy, nawet przy misce ;) Quote
Bodziulka Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 wczoraj była cudna pogoda do robienia fotek ;) a tu była próba zabawy piłeczką Piłeczko, a po co Ty jesteś? Potem jeszcze będzie filmik i foty ;) Quote
Lulka Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 piekny psiak, pamietam jak panowie przywiezli go do lecznicy, byl taki zalekniony a teraz chlopak bardzo odżył - tylko czemu on jest taki chudzieńki? Quote
Bodziulka Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 już podobno wygląda lepiej, niż wcześniej ;) co prawda widać żeberka, ale u Bokserów to normalne, chociaż jeszcze odbrobinkę mu kości biodrowe wystają, ale myślę, że w nowym domu znacznie szybciej nadrobi zaległości to jeszcze jeden filmik pijacego Karo ;) http://www.youtube.com/watch?v=XUciFtlxFbw Quote
Lulka Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 aaa to nie wiedzialam, ze boksie tak maja ;) dobrze wiedziec, zebym na ulicy kiedys kogos nie opitolila, ze psa glodzi :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Lulka napisał(a):aaa to nie wiedzialam, ze boksie tak maja ;) dobrze wiedziec, zebym na ulicy kiedys kogos nie opitolila, ze psa glodzi :evil_lol: :lol: jeszcze byś kogoś zboksowała :evil_lol: Quote
Lulka Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 o wlasnie....hi hi .....super okreslenie :evil_lol: Quote
deszczowa Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 dziewczyny, pomózcie ogłaszać Karo. Może ktoś ma albo wymyśli jakiś łądny tekst (ja bym wtedy go poprosiła - dam Karo na allegro) Quote
asiaf1 Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='deszczowa']dziewczyny, pomózcie ogłaszać Karo. Może ktoś ma albo wymyśli jakiś łądny tekst (ja bym wtedy go poprosiła - dam Karo na allegro) Karo jest na allegro ale jakiś ładny tekst by się przydał. Ciotka gdzie masz zdjęcia:mad: Quote
deszczowa Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 TZ mi cyrka co rusz jakiś ochłap :mad:i tak powoli wklejam w wątki:roll: Quote
asiaf1 Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 deszczowa napisał(a):TZ mi cyrka co rusz jakiś ochłap :mad:i tak powoli wklejam w wątki:roll: A czy Twój TZ będzie z nami w następną sobotę? Quote
deszczowa Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 jak będzie w wawie to tak - poczuł misję:cool3: Quote
asiaf1 Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 deszczowa napisał(a):jak będzie w wawie to tak - poczuł misję:cool3: A myslałam, że już się załamał i nie będzie chciał nam pomagać:evil_lol: Na razie jadę ja i ty bo ani Ania Sonia, ani Bodziulka nie moga w tym tygodniu Quote
Bodziulka Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 deszczowa napisał(a):jak będzie w wawie to tak - poczuł misję:cool3: może popracuje nad Karo - żeby nie był taki nieboksersko zamknięty w sobie, może troszke by się otworzył ;) no i te 2-3 kg też mogłoby mu przybyć, więc mógłby pogadać z Karem, żeby chciał przytyć :evil_lol: (moja wypowiedź nie ma sensu ;)) a jak Karo przytyje, to wynajmę go (po cenie promocyjnej) do Boxa, ale to już będzie cięższy przypadek ;) Quote
deszczowa Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 zobaczę co da się zrobić w sprawie pogadanki z Karo :cool3: ps. czy ktoś mi da ładny tekst do ogłoszeń? [email protected] Quote
Bodziulka Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='deszczowa'] ps. czy ktoś mi da ładny tekst do ogłoszeń? [email protected] ja niestety ładnie nie umiem pisać :shake: Quote
olenka_f Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 po domek biegniemy :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: Quote
Bodziulka Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Karusiu, to coś, co zamówiłam z Tobą dla siebie, już jest w drodze, a to coś, co pojedzie na wystawę do Łodzi, też już zamówione :cool3: Quote
Recommended Posts