Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo dziękuję Bodziulce, Deszczowej i jej TZ za pomoc przy psiakach.
Ja siedziałam na działce z Oskarkiem a oni najpierw poszli na długi spacer z Karo, Frugo i Misiem a potem zrobili drugą rubdę z Gapcią, Fredkiem i Dinusiem-CZarusiem.
Były zdjęcia, czesanka, mizianka wszytko czego potrzebują psiaki.
Zapraszam kolejnych chętnych na przyszłą sobotę.
Psiaki naprawdę tego potrzebują. Frugo nie ma kto uczyć manier i jest rozbrykanym młodzieńcem a TZ Deszczowej dziś uczył go chodzenia na smyczy, komend, wyczesał go.
Naprawdę serdecznie Wam dziękuję.:loveu: U Grażyny jest wraz z Oskarkiem 8 psów pod moją opieką i ja sama nie dam rady poświęcić im swojej uwagi.

• Replies 668
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie, nie był smutny na spacerku, był bardzo ciekawy otoczenia, tzn niuchał i niuchał... Potem próbowałam go na ogródku piłką zainteresować, niestety do końca nie wie, co się z nią robi - jak rzucałam, to jakby chciał złapać, ale zaraz o niej zapominał - oczywiście najszczęśliwszy był, jak były ciasteczka :diabloti:

Posted

Karuś nie jest typowym bokserem, który był rozpieszczany i tulony, widać, że nie do końca wie, do czego służą zabawki :shake:

Fotki ze spacerku

z Misiem

i z Frugo

Napadam na aparat :evil_lol:

Posted

piekny psiak, pamietam jak panowie przywiezli go do lecznicy, byl taki zalekniony a teraz chlopak bardzo odżył - tylko czemu on jest taki chudzieńki?

Posted

Lulka napisał(a):
aaa to nie wiedzialam, ze boksie tak maja ;)
dobrze wiedziec, zebym na ulicy kiedys kogos nie opitolila, ze psa glodzi :evil_lol:

:lol: jeszcze byś kogoś zboksowała :evil_lol:

Posted

[quote name='deszczowa']dziewczyny,

pomózcie ogłaszać Karo. Może ktoś ma albo wymyśli jakiś łądny tekst (ja bym wtedy go poprosiła - dam Karo na allegro)

Karo jest na allegro ale jakiś ładny tekst by się przydał.
Ciotka gdzie masz zdjęcia:mad:

Posted

deszczowa napisał(a):
TZ mi cyrka co rusz jakiś ochłap :mad:i tak powoli wklejam w wątki:roll:

A czy Twój TZ będzie z nami w następną sobotę?

Posted

deszczowa napisał(a):
jak będzie w wawie to tak - poczuł misję:cool3:

A myslałam, że już się załamał i nie będzie chciał nam pomagać:evil_lol:

Na razie jadę ja i ty bo ani Ania Sonia, ani Bodziulka nie moga w tym tygodniu

Posted

deszczowa napisał(a):
jak będzie w wawie to tak - poczuł misję:cool3:

może popracuje nad Karo - żeby nie był taki nieboksersko zamknięty w sobie, może troszke by się otworzył ;) no i te 2-3 kg też mogłoby mu przybyć, więc mógłby pogadać z Karem, żeby chciał przytyć :evil_lol: (moja wypowiedź nie ma sensu ;)) a jak Karo przytyje, to wynajmę go (po cenie promocyjnej) do Boxa, ale to już będzie cięższy przypadek ;)