Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 668
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AgaiTheta']Rocki już jest na allegro: LINK
Jak pasuje aukcja to moge i koleżkę wystawić.

To jest link do nowej aukcji Karo. Bardzo Cię przepraszam, ale zapomniałam, że deklarowałaś się zrobic dla niego aukcję:oops: . Za dużo na głowie.
Aukcja Rockiego jest super.
Czy możemy umówić się tak, że jak zrobisz aukcję dla Karo to ja tą zakończę?

http://www.allegro.pl/item179991211_bokser_karo_czy_ktos_go_pokocha_.html

Posted

Ciociu Bodziulko, nie chcę Cię martwić ale Karo nie za bardzo lubi zabaweczki:shake:

Martwi mnie to, że on siedzi taki smutny w kojcu. :-(
Mimo, że ma dobry apetyt nie przybiera na wadze, wydaje mi się nawey, że chudnie.
Boję się o niego.
Czy on doczeka jeszcze nowego domku?

Proszę Was pomóżcie szukać domu dla niego. Tyle czasu już minęło a o niego nikt nie pyta.
A on marnieje w oczach:-(:-(:-(

Posted

Śliczny piękny Karo chyba tylko bydle może tak pieska urządzić a te debile z allegro napewno nie dadzą rady go zabrać bo to przecież pewna śmierć dla faflunka?

Posted

[quote name='Ania-Sonia']Ciotka, Ty jesteś wielka kombinatorka! :cool3: :loveu: Na pewno coś wymyślisz! :lol:

tak - ale moje kombinacje na nic się zdają, jak mój komp nie działa i nie mam swoich programów - wyobraźcie sobie, że od soboty jestem bez mojego kompa, programów, poczty, gg itp - majsakra - i jak tu cokolwiek robić, zwłaszcza, że dogo nawala :angryy: ale komputerek dzisiaj wraca :p oby tylko dogo nie muliło

a wiecie, ze powstało forum Bokserów w Potrzebie? :razz: zaraz tam przeniosę historię Karusia http://www.bokserywpotrzebie.fora.pl