Jump to content
Dogomania

Milka (d. Ondra) - droga z piekła, wprost do nieba bram - w Swoim Domu w Szwecji

Recommended Posts

Posted (edited)

Dziekujemy za zyczenia i milo ze sie zdjecia podobaly :loveu:

Nastepne zdjecia to po Nowym Roku - nie chce teraz spuszczac psow jak strzelaja nawet jak sie nie boja. Nasze plany na 2014:

1. 2/1 zaczynamy kurs rally-o :loveu:

2. 5/1 jedziemy na trening rally-o w stajni

3. 11/1 jak uda nam sie dojechac to startujemy w zawodach rally-o

4. Na przelomie marca i kwietnia zavczynamy nastepny kurs rally-o

5. Mila umie trzymac rozne przedmioty to czas nauczyc ja trzymac kielbase albo parowke :diabloti:

6. Wiecej spacerow luzem - na tyle ile mi czas pozwoli

7. Wiecej roznych sztuczek

8. Tytul 2 klasy dla Mileczki i 1 klasy dla Sherry do konca maja pozniej tytul klasy 3 i ev 4 dla Mileczki do konca roku 2014 :loveu:

9. No i z mielonego BARF przechodzimy na zwykly BARF :loveu:

Dziewczyny pozdrawiaja :loveu:

Edited by deer_1987
Posted

[quote name='Molowe']Oo to bardzo ambitne plany macie na Nowy Rok trzymamy kciuki żeby wszystko się udało :loveu:[/QUOTE]
[quote name='rashelek']Ale super zdjęcia! :D
Widzę, że i u Was zaczęło się już planowanie nowego roku :cool3: Mam nadzieję, że uda Wam się osiągnąć wszystkie cele! :loveu:[/QUOTE]
[quote name='Sonka95']Super plany życzymy wam żeby wszystko się udało :D[/QUOTE]
Dziekujemy :) Plany spawdze w polowie czerwca jak nam wyszlo np ilosc zawodow moze sie zmienic jak np bede musiala pracowac co drugi weekend wtedy trudniej zdobyc tytuly :( Dzis druga kolacja BARF

[IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-4kC3nbXp2EI/Ur8lgrlD_iI/AAAAAAABJQY/XIDKzq2wBFU/s640/1499479_782655501746635_732293449_n.jpg[/IMG]

60 gram schabu wieprzowego, jedno serce kurze, jeden kawalek watrobki z kurczaka i mix-owocowy z jagod, truskawek i malin

Posted

Błyskotka napisał(a):
No to bardzo fajne plany :)

Mam nadzieje ze sie uda zrealizowac :)

Nutusia napisał(a):
Jagody, truskawki i maliny... mhmhmmmmm.... rozmarzyłam się :)

Plany bardzo ambitne - trzymamy kciuki za 100% realizację!

Haha tylko to dla psa :diabloti:

Dziekuje!

Molowe napisał(a):
Truskawki *_*

Pycha wiem :loveu:

Aleksandra95 napisał(a):
hejoooo :) zaglądamy :)

Czesc!

Korenia napisał(a):
I one to ruszą :D? Moja w życiu by tego nie tknęła ;)

Tak miski dokladnie wylizane, obie juz dostawaly papki warzywno-owocowe czesto zmieszane z zmiksowana watrobka tutaj akurat watrobka w kawalku :) Wczoraj byla salata, pietruszka, starta marchewka i groszek :)

Posted

deer_1987 napisał(a):
Tak miski dokladnie wylizane, obie juz dostawaly papki warzywno-owocowe czesto zmieszane z zmiksowana watrobka tutaj akurat watrobka w kawalku :) Wczoraj byla salata, pietruszka, starta marchewka i groszek :)

Superowo :) Moja nawet jak dostanie np. kawałek bułki z serem i na niej są kiełki to tak namamla, że wszystkie kiełki wypluje. Ogólnie jest mistrzem w wybieraniu warzyw z jedzenia...

Posted

Korenia napisał(a):
Superowo :) Moja nawet jak dostanie np. kawałek bułki z serem i na niej są kiełki to tak namamla, że wszystkie kiełki wypluje. Ogólnie jest mistrzem w wybieraniu warzyw z jedzenia...

ale wybrzydza :diabloti:

Dzis na sniadanie byla rybka i owocowy mix :loveu: a zaraz wybieram sie jeszcze do jednego sklepu, potrzebne mi 3 zwierzatko mysle nad owca :)

Posted

Buszki napisał(a):
Super to jedzonko,myślę,że moje dziewczyny zjadły by je razem z miskami ;).

Ja od dawna polecam BARF tylko kupowalam gotowy mielony a teraz szukam kosci itd :diabloti:

Suchego jedzenia to u mnie w domu nie ma dla psow od jakis 3 lat :evil_lol: