Molowe Posted December 25, 2013 Posted December 25, 2013 https://lh6.googleusercontent.com/-5cQkaLH1qC4/UrSIlhK_6oI/AAAAAAABJNA/OtdoiNO_RzI/s640/IMG_2239.jpg https://lh5.googleusercontent.com/-7Tj8z0xre_8/UrSImGM0x9I/AAAAAAABJNE/P55Q7VUf-v8/s640/IMG_2246.jpg najpiękniejsze :loveu: Quote
yunona Posted December 25, 2013 Posted December 25, 2013 Dla Matrusi i jej TZ oraz polsko-szwedzkich lasencji Życzenia Świąteczne :) Quote
taxelina Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 (edited) Dziekujemy za zyczenia i milo ze sie zdjecia podobaly :loveu: Nastepne zdjecia to po Nowym Roku - nie chce teraz spuszczac psow jak strzelaja nawet jak sie nie boja. Nasze plany na 2014: 1. 2/1 zaczynamy kurs rally-o :loveu: 2. 5/1 jedziemy na trening rally-o w stajni 3. 11/1 jak uda nam sie dojechac to startujemy w zawodach rally-o 4. Na przelomie marca i kwietnia zavczynamy nastepny kurs rally-o 5. Mila umie trzymac rozne przedmioty to czas nauczyc ja trzymac kielbase albo parowke :diabloti: 6. Wiecej spacerow luzem - na tyle ile mi czas pozwoli 7. Wiecej roznych sztuczek 8. Tytul 2 klasy dla Mileczki i 1 klasy dla Sherry do konca maja pozniej tytul klasy 3 i ev 4 dla Mileczki do konca roku 2014 :loveu: 9. No i z mielonego BARF przechodzimy na zwykly BARF :loveu: Dziewczyny pozdrawiaja :loveu: Edited December 28, 2013 by deer_1987 Quote
Molowe Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 Oo to bardzo ambitne plany macie na Nowy Rok trzymamy kciuki żeby wszystko się udało :loveu: Quote
rashelek Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 Ale super zdjęcia! :D Widzę, że i u Was zaczęło się już planowanie nowego roku :cool3: Mam nadzieję, że uda Wam się osiągnąć wszystkie cele! :loveu: Quote
Sonka95 Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 Super plany życzymy wam żeby wszystko się udało :D Quote
taxelina Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 [quote name='Molowe']Oo to bardzo ambitne plany macie na Nowy Rok trzymamy kciuki żeby wszystko się udało :loveu:[/QUOTE] [quote name='rashelek']Ale super zdjęcia! :D Widzę, że i u Was zaczęło się już planowanie nowego roku :cool3: Mam nadzieję, że uda Wam się osiągnąć wszystkie cele! :loveu:[/QUOTE] [quote name='Sonka95']Super plany życzymy wam żeby wszystko się udało :D[/QUOTE] Dziekujemy :) Plany spawdze w polowie czerwca jak nam wyszlo np ilosc zawodow moze sie zmienic jak np bede musiala pracowac co drugi weekend wtedy trudniej zdobyc tytuly :( Dzis druga kolacja BARF [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-4kC3nbXp2EI/Ur8lgrlD_iI/AAAAAAABJQY/XIDKzq2wBFU/s640/1499479_782655501746635_732293449_n.jpg[/IMG] 60 gram schabu wieprzowego, jedno serce kurze, jeden kawalek watrobki z kurczaka i mix-owocowy z jagod, truskawek i malin Quote
Nutusia Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 Jagody, truskawki i maliny... mhmhmmmmm.... rozmarzyłam się :) Plany bardzo ambitne - trzymamy kciuki za 100% realizację! Quote
Korenia Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 deer_1987 napisał(a):mix-owocowy z jagod, truskawek i malin I one to ruszą :D? Moja w życiu by tego nie tknęła ;) Quote
taxelina Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 Błyskotka napisał(a):No to bardzo fajne plany :) Mam nadzieje ze sie uda zrealizowac :) Nutusia napisał(a):Jagody, truskawki i maliny... mhmhmmmmm.... rozmarzyłam się :) Plany bardzo ambitne - trzymamy kciuki za 100% realizację! Haha tylko to dla psa :diabloti: Dziekuje! Molowe napisał(a):Truskawki *_* Pycha wiem :loveu: Aleksandra95 napisał(a):hejoooo :) zaglądamy :) Czesc! Korenia napisał(a):I one to ruszą :D? Moja w życiu by tego nie tknęła ;) Tak miski dokladnie wylizane, obie juz dostawaly papki warzywno-owocowe czesto zmieszane z zmiksowana watrobka tutaj akurat watrobka w kawalku :) Wczoraj byla salata, pietruszka, starta marchewka i groszek :) Quote
Korenia Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 deer_1987 napisał(a):Tak miski dokladnie wylizane, obie juz dostawaly papki warzywno-owocowe czesto zmieszane z zmiksowana watrobka tutaj akurat watrobka w kawalku :) Wczoraj byla salata, pietruszka, starta marchewka i groszek :) Superowo :) Moja nawet jak dostanie np. kawałek bułki z serem i na niej są kiełki to tak namamla, że wszystkie kiełki wypluje. Ogólnie jest mistrzem w wybieraniu warzyw z jedzenia... Quote
taxelina Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Korenia napisał(a):Superowo :) Moja nawet jak dostanie np. kawałek bułki z serem i na niej są kiełki to tak namamla, że wszystkie kiełki wypluje. Ogólnie jest mistrzem w wybieraniu warzyw z jedzenia... ale wybrzydza :diabloti: Dzis na sniadanie byla rybka i owocowy mix :loveu: a zaraz wybieram sie jeszcze do jednego sklepu, potrzebne mi 3 zwierzatko mysle nad owca :) Quote
Buszki Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Super to jedzonko,myślę,że moje dziewczyny zjadły by je razem z miskami ;). Quote
taxelina Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Buszki napisał(a):Super to jedzonko,myślę,że moje dziewczyny zjadły by je razem z miskami ;). Ja od dawna polecam BARF tylko kupowalam gotowy mielony a teraz szukam kosci itd :diabloti: Suchego jedzenia to u mnie w domu nie ma dla psow od jakis 3 lat :evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Trzymam kciuki za udaną realizację planów :kciuki: Quote
Recommended Posts