Jump to content
Dogomania

Milka (d. Ondra) - droga z piekła, wprost do nieba bram - w Swoim Domu w Szwecji

Recommended Posts

Posted (edited)

[quote name='Nutusia']Ojej, jak pięknie! Jak... wiosną! :)[/QUOTE]
Najblizsze dwa tygodnie to tak miedzy 3-5 stopni w srodku dnia :diabloti:

Edited by deer_1987
Posted

[quote name='rashelek']Piękna pogoda u Was :loveu:
To Sherrutek tak marznie, że przy 5st już musi mieć kubrak? ;)[/QUOTE]
Dzis nie bylo +5 :cool3: Jakby bylo to by jeszcze szron nie lezal na ziemi :cool3: A dwa Sherry jest dopiero co po wypadnietym dysku i trzeba trzymac kregoslup w cieple :loveu:

Posted

[quote name='rashelek']Ależ ja Ci wierzę :P Pytam po prostu, czy taki z niej zmarźluch ;) Jak będzie już na -, to jej założysz dwie kurteczki :evil_lol:[/QUOTE]
Zmarzluch to raz, nie ma w koncu prawie futra :diabloti: no a dwa trzeba trzymac kregoslup w cieple ja dochodzi do zera tak zeby miesnie wokol kregoslupa byly nagrzane i miekkie.

Posted

[quote name='Nutusia']Miłość miewa różne oblicza :)
https://lh3.googleusercontent.com/-vCdQ2MdBJCE/UpyIULJ-q9I/AAAAAAABI8s/Hla7tZk7vtU/s640/IMG_2064.jpg
Dokladnie nie zawsze jest z gorki :diabloti:

[quote name='Błyskotka']A te zęby dlaczego pokazała ?
Bawia sie to wiadomo ze zabki sobie pokazuja ;)

[quote name='Aleksandrossa']https://lh3.googleusercontent.com/-vCdQ2MdBJCE/UpyIULJ-q9I/AAAAAAABI8s/Hla7tZk7vtU/s640/IMG_2064.jpg kocham to zdjęcie :loveu:
Ja tez, juz myslalam ze sie nie uda bo byly za blisko min granicy teleobiektywu zeby wyszlo ostre zdjecie ale jednak sie udalo! :jupi:

Posted

Widze ze Pepparek sie podobal :loveu:

Pierwszy snieg u nas spadl :D Mila cala szczesliwa :loveu: Jak sie do jutra utrzyma (bo nowy nie ma padac) to pojdziemy na dluzszy spacer top bedzie dluzszy filmik i moze zdjecia dla chetnych :diabloti:

[video=youtube_share;bpJXfu7we-c]http://youtu.be/bpJXfu7we-c[/video]

Posted

[quote name='Sonka95']Sonia jak Mila też się cieszyła ze śniegu :cool3: na dworze zaczęła mi biegać w tą i z powrotem :evil_lol: a na koniec musiała się wytarzać :diabloti:[/QUOTE]

Mila miala wieksza radosc jak wysiadla z pociagu bo tam gdzie nocowalysmy (w innym miescie z powody sztormu sie nie dalo do domu dojechac) nie bylo w ogole sniegu, ale zaraz na peronie jej nie moglam spuscic ;) jak sie utrzyma (ma byc deszcz i +6 jutro...) to pojdziemy do parku pobiegac

Posted

[quote name='Nutusia']Czyli z Milki jest psi... Yeti ;) Moje siedzą w domu i gdyby mogły, czubka nosa by na dwór nie wystawiły. Wracają z ogrodu szybciej niż wychodzą![/QUOTE]
Haha no mozna tak powiedziec :D

Sherry mowi ze idzie spac az do wiosny :diabloti:

[quote name='Aleksandra95']Fajnie, że i u was spadł śnieg ;)[/QUOTE]
a dzis pada deszcz :dialoti: tak wiec snieg juz poszedl sobie :D