taxelina Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Buszki napisał(a):Śliczne to białe :loveu:,Wasze czy zaprzyjaźnione :razz:. zaprzyjaznione z kursu rally :loveu: szykuje sie jej sesja w lesie mojego autorstwa a jeszcze potem pokaze w ruchu fotki Quote
taxelina Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 rashelek, tylko jedno takie mam - pogoda nie sprzyjala na zdjecia plus jak Sherry wyszla pocwiczyc to ktos inny przyjechal do psiego klubu pocwiczyc i musielismy im oddac miejsce Quote
Nutusia Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Martuś, ale wstyd... Mam zapisane w kalendarzu Twoje urodziny, ale problem polega na tym, że do niego nie zajrzałam :( Zdrowia, sukcesów, miłości i wszelkiej szczęśliwości życzę Tobie urodzinowo i całej Rodzinie noworocznie :) Quote
Sonka95 Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 deer_1987 napisał(a):zaprzyjaznione z kursu rally :loveu: szykuje sie jej sesja w lesie mojego autorstwa a jeszcze potem pokaze w ruchu fotki O to super sesja widzę , że się szykuje :cool3: Quote
taxelina Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 rashelek napisał(a):Ale Sherry ma fantastyczną figurę! :D :loveu: Nutusia napisał(a):Martuś, ale wstyd... Mam zapisane w kalendarzu Twoje urodziny, ale problem polega na tym, że do niego nie zajrzałam :( Zdrowia, sukcesów, miłości i wszelkiej szczęśliwości życzę Tobie urodzinowo i całej Rodzinie noworocznie :) Dziekuje! Sonka95 napisał(a):O to super sesja widzę , że się szykuje :cool3: Nutusia napisał(a):Przestępujemy już z nóżki na łapkę ;) Ale dopiero na wiosne/lato :) Quote
taxelina Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Coco i Pingla sa corkami Mira (tej ktora spotkalysmy w piatek). Mila uwielbia Mire a jej corki maja dopiero 10 miesiecy to jeszcze wiecej gonitw bylo :loveu: No i oczywiscie trening :) Quote
Nutusia Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Ale piękne białasy... W sam raz na naszą dzisiejszą paskudnie deszczową pogodę ;) Quote
taxelina Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Nutusia napisał(a):Ale piękne białasy... W sam raz na naszą dzisiejszą paskudnie deszczową pogodę ;) U nas strasznie buro :( Ale fajnie miec dostep do stajni (za oplata co prawda :diabloti:) to jak spadnie snieg to i tak mozna cwiczyc ;) Quote
Ty$ka Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Samki :loveu: Mam do nich slabość... tak jak do wszystkiego co szpicowate i kudłate :D Quote
Sonka95 Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Samojedy są piękne takie białe misie :loveu: :loveu: https://lh6.googleusercontent.com/-Gjzsy0E0cJ0/Usk67NVsssI/AAAAAAABJe4/QNw7v99jMAQ/s640/IMG_3045.jpg Quote
taxelina Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Milo ze sie Wam to zdjecie podobalo, mi tez :loveu: Bedzie wiecej bialaskow ale na razie wrocmy troche do Örtofty i 2 grudnia (ten weekend zawody jak sie nam uda wyjechac i w niedziele pracy, w nastepny pracuje 6:45-12:30 i wracam 16 do 20:30 a w niedziele 6:45-.16:45 tak wiec nie ma sie kiedy wybrac na fotki i psiakowe pobieganie bez smyczy :( ) Quote
rashelek Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Nareszcie fotki! Wszystkie cudowne :loveu: Quote
taxelina Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 rashelek napisał(a):Nareszcie fotki! Wszystkie cudowne :loveu: Wyjatkowo dzis jestem wolna - tylko jedna sprawe musze na miescie potem zalatwic - to byl czas zeby zmiejszyc jakies i wstawic ;) Musze tylko sprzatnac choinke :diabloti: ciekawe ile igielek na mnie spadnie - miliony :roll::roll::roll: Quote
Nutusia Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Choinkę mam już za sobą. Igiełki będą jeszcze "wyłazić" pewnie do Wielkanocy ;) Tak sobie myślę, że i Milka powinna mieć jakąś jaskrawą kamizeleczkę, bo na tej focie jakby się... nie załapała :) https://lh5.googleusercontent.com/-4TohtCcz0n0/UpzUpv42yRI/AAAAAAABI9o/2p3wYC0irKU/s640/IMG_1792.jpg Quote
taxelina Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Nutusia napisał(a):Choinkę mam już za sobą. Igiełki będą jeszcze "wyłazić" pewnie do Wielkanocy ;) Tak sobie myślę, że i Milka powinna mieć jakąś jaskrawą kamizeleczkę, bo na tej focie jakby się... nie załapała :) https://lh5.googleusercontent.com/-4TohtCcz0n0/UpzUpv42yRI/AAAAAAABI9o/2p3wYC0irKU/s640/IMG_1792.jpg Co powiesz na jaskrawy roz? :diabloti: Quote
Nutusia Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Eeee, chyba yelowbahama były lepszy - bardziej pasuje do brązu :) Quote
rashelek Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Uuu dzien wolny, szalejesz :evil_lol: Urok żywych choinek - igły wszęęęędzie. Quote
Recommended Posts