keyti Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 To w takim razie przełożymy to na inny dzień - może jutro? Dziś w takim razie odwiedzimy Błonia. W piątek mam dentystę po pracy, więc nie dam rady... :( Peter - szkoda, bo Bari z Lunką się przecież uwielbiają najbardziej ;) Pozdrowionka :) Quote
sugarr Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Lepszy byłby piątek, ale jutro też mogę :) Tylko wolałabym 16;30. Może być? Quote
keyti Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 A dziś? Napiszę Ci na gg mój nr tel. - daj znać - ja moge być w Parku AWFu przed 17 :) na 100% tylko potwierdź. :) Quote
BORA Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Będę dzisiaj na błoniach od 15 do 17 :lol: Jak ktoś może to niech przyjdzie ;) W końcu mam wolny weekend :multi: Zbieramy większą grupę? Kto może? Quote
BORA Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='Anashar']Ja mogę :lol:[/quote] Super :lol: Kto jeszcze? Mam nadzieję, że będzie trochę cieplej ;) W końcu wiosna :evil_lol: edit: Właśnie zobaczyłam: [URL]http://fakty.interia.pl/fakty_dnia/news/ciepla-sloneczna-wiosna-zacznie-sie-juz-w-sobote,885578,2943[/URL] To kto idzie na spacerek w sobotę? :lol: Quote
efra-husky Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 ja tam nie mogę uwierzyć, że w sobotę będzie pięknie, słonecznie i sucho. Jak ten śnieg stopnieje to znowu psiaki będą miały błotne kąpiele :shake: Weekend mamy wolny więc na pewno na jakiś dłuższy spacerek się wybierzemy ale prędzej do parku AWFu niż na Błonia :roll: Quote
sugarr Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 efra-husky, my też prędzej do parku awf głównie dlatego, że jak będzie ciapa, a zakładam, że będzie, to ja przynajmniej idę po chodniku, pies się sam kąpie w błocie :) A z Błoń w brzydką pogodę mam same złe wspomnienia... BORA może pamiętasz jak cała w błocie szłam sobie przez miasto, nie mówiąc o wpakowaniu Ci się tak do samochodu :D Poza tym szybciej się tam dostane ;) efra-husky daj znać około której idziesz to może się spotkamy? Może inni też jednak do parku? "Już za kilka dni powraca ciepła i bardzo słoneczna wiosna, czytamy w "Super Expressie". Czego to ja już w tej gazecie nie czytałam... Quote
efra-husky Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 ja tam ubrudzić się nie boję, ale po tym jak moja pannica pogoniła na Błoniach bo zobaczyła koniki to mam dość :shake: Myślałam, że na zawał wtedy padnę bo ulice wokoło Błoń do mało uczęszczanych nie należą. My w sobotę możemy być o każdej godzinie ;) tylko potrzebujemy jakiś 40 minut na dojście ;) Quote
BORA Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Może być AWF. Jeszcze tam nie byłam :lol: Będzie tam gdzie zaparkować? Musze jechać samochodem, na piechotę to by mi chyba z 2 godziny zeszło :shake: Podajcie tylko jakiś punkt spotkania :evil_lol: żeby się nie rozminąć :eviltong: ale w sumie jasno będzie, więc się zobaczymy :lol: Quote
Patikujek Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [B][COLOR=darkorange]Szkoda że ja mam tak daleko do Krakowa bo bym tez sobie z wami na spacerek poszła:([/COLOR][/B] Quote
BORA Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='Patikujek_Zabrze'][B][COLOR=darkorange]Szkoda że ja mam tak daleko do Krakowa bo bym tez sobie z wami na spacerek poszła:([/COLOR][/B][/quote] Wsiadasz rano do pociągu, na 12 jesteś :lol: Quote
efra-husky Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 BORA z zaparkowaniem nie będziesz miała problemu ;) Ewentualnie zawsze można zaparkować pod Plazą i przejść przez działki ;) Pati w końcu tak daleko Kraków nie jest od Ciebie ;) Zapraszamy na spacerek :) Quote
cavallo Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 A ja bardzo proszę o zrobienie zdjęć z Waszego spacerku! Życzę pięknej pogody i miłego spotkania. ;) Quote
sugarr Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Ja bym była za spotkaniem się na tym takim "placyku" z czymś w stylu (jak mnie ostatnio uświadomiono :D) niedziałającej fontanny, tam zaraz obok są miejsca parkingowe, jak jeździłam do parku samochodem to nigdy ich nie brakowało :) Ja oczywiście zawsze zakładam, że na spacerze z psem się ubrudzę (jak nie mój to inne psiska, które zawsze chcę przywitać), ale kiedyś na błoniach "uciekałam" od psa będąc do niego przodem, idąc do tyłu, wołając "do mnie" i wlazłam w błoto po kostki. Jakoś się zraziłam :D A przede wszystkim mam dalej :) Quote
BORA Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 O Perfi w końcu będzie :multi: A czy ten AWF to park lotników polskich? :oops: Na mapie patrzę :evil_lol:A mógłby ktoś na mnie poczekać przed bramą czy gdzieś? Nigdy tam nie byłam i nie wykluczone, że polazłabym nie tam gdzie trzeba :diabloti: Quote
sugarr Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Ja moge poczekać na parkingu :) Tylko trzeba ustalić gdzie będziesz parkowała :D Można koło akademików, placu manewrowego, albo zaraz przy głównej ulicy. BORA a ty będziesz jechała na AWF w kierunku huty czy starego miasta? Quote
Irviers Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 kochani a mozecie mi podac orientacyjne wielkosci Waszych psów ;) wiem jakie ma Efra :evil_lol: ale reszty nie znam :) ja na spacerek wybiorę sie z sznaucerką mini którą zapomnialam zsocjalizowac z duzymi psami i teraz mamy male problemy :diabloti::evil_lol::evil_lol: Jakie z charakteru są Wasze psiaki? Quote
efra-husky Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Marta popracujemy nad socjalizacją twojej panienki ;) Na pewno dobrze będzie się bawiła z większymi od siebie :razz: Quote
noemik Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 a o której? może ja też wpadnę z ELisiem. :) Quote
Irviers Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 No wlasnie- czas sie za nią zabrac hihi ;) zawalilam sprawe bo jako mlodziak spotykala sie tylko z psami jej wielkosci (nie bylo w poblizu innych ) i teraz mamy to co mamy :) o ktorej sie spotykacie w sobote i od której strony? blizej m1 czy AWF? :) Quote
efra-husky Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 to może ustalmy jako punkt zborny - fontannę :cool3: a później jak coś to przejdziemy na którąś polankę. Godzina spotkania - napiszcie o której możecie; może o 13-tej Quote
Irviers Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 a fontanna od ktorej strony jest? ;) mi kazda godzina pasuje... no chyba ze bedzie padało to wtedy zadna :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts