BORA Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Widziałam ten park :multi: Kilka razy tamtędy przejeżdżałam, bo mieszkamy niedaleko (ale za daleko, żeby codziennie tam chodzić :placz: ) Fajnie to wygląda. Może kiedyś się wybiorę jak będę w Krakowie i zrobię zdjęcia :p Mam tylko nadzieję, że właściciele będą sprzątać tam po swoich psach i nikt tego nie zniszczy. Może wtedy zacznie powstawać więcej takich miejsc ;) Quote
karenina Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Krakusy drogie wybaczcie offtopic ale jestem w potrzebie: Poszukuje weekendowego petsittera dla mojej gromadki - na 1-2 weekendy w miesiacu, włącznie u mnie w domu. Moze znacie kogos kto ma ochote dorobic i na drogie imie ma Psimaniak?:lol: Z góry dziekuje. Quote
Perfi Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 karenina napisał(a):Krakusy drogie wybaczcie offtopic ale jestem w potrzebie: Poszukuje weekendowego petsittera dla mojej gromadki - na 1-2 weekendy w miesiacu, włącznie u mnie w domu. Moze znacie kogos kto ma ochote dorobic i na drogie imie ma Psimaniak?:lol: Z góry dziekuje. moi rodzice na czas remontu przeprowadzili sie na ul nuszkiewicza i mama ostatnio opowiadala mi ze widziala takiego pana na spacerze z chyba 8 chartami ;) Quote
sugarr Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 A skoro już ten temat podniesiony. Może jakiś spacerek? Mój pies szaleje jak widzi tyle śniegu, a jakby jeszcze mógł w nim pobiegać z innymi psami to w ogóle byłby w siódmym niebie. Quote
Irviers Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 ja jestem ZA! może w sobotę jakos kolo 12-13 na AWF?? :)) o ile snieg nie stopnieje bo jak bedzie bloto to my odpadamy :evil_lol: ja mozliwe ze wezmę dwa psiaki chociaz.. wolałabym nie :evil_lol: Quote
karenina Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Perfi napisał(a):moi rodzice na czas remontu przeprowadzili sie na ul nuszkiewicza i mama ostatnio opowiadala mi ze widziala takiego pana na spacerze z chyba 8 chartami ;) Hihihi, no chyba nas widziała :loveu: Quote
monita Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 karenina 8 psów, to dopiero wyzwanie dla opiekuna ;) Quote
Yorija Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 karenina napisał(a):Hihihi, no chyba nas widziała :loveu: 8 chartów? Po cztery w jednej ręce? Taaaaakie duże charty?:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Yorija Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 monita napisał(a):Chyba te małe - włoskie :p Chyba? Na moim osidlu są państwo, którzy mają 3 do 5 chartów. Dużych, włochatych rosyjskich chyba ( nie zabijajcie mnie za niewiedzę) - ale afgańskie to one nie są. Napewno. No i oni wychodzą z nimi tak max po 3 sztuki. To niby dlaczego ktoś nie może mieć 8? :diabloti: Quote
karenina Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Opiekun ma sprawee ułatwiona, psiakow bez nas zostaje tylko czesc, resztę w składzie zmiennym zabieramy na wystawy. A na spacer wychodził maz z max 7 - 6 dorosłych + 1 malucha czasem sie naprasza do zabrania ze starymi. Całe stado prowadzi sie w 1 rece :cool3: Quote
agamika Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Dużych, włochatych rosyjskich chyba ( nie zabijajcie mnie za niewiedzę) - ale afgańskie to one nie są. Yorija, wiem o kogo chodzi, to są Saluki :razz: , piękne nawiasem mówiąć i mają niesamoiwicie jedwabistą sierść :loveu: ( jak były młode to jeszcze pozwalano im czasem kontaktować sie z psami innymiu :roll:) Quote
Irviers Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Krakowianki to jak? Nikt nie jest chętny na zimowy spacerek w parku AWF?? taka śliczna pogoda że aż żal zmarnowac :) Ja się w każdym razie wybieram z jednym albo dwoma sznaucerami- bede koło 12 wiec jesli ktos sie wybiera to do zobaczenia :) Quote
Perfi Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 karenina napisał(a):Opiekun ma sprawee ułatwiona, psiakow bez nas zostaje tylko czesc, resztę w składzie zmiennym zabieramy na wystawy. A na spacer wychodził maz z max 7 - 6 dorosłych + 1 malucha czasem sie naprasza do zabrania ze starymi. Całe stado prowadzi sie w 1 rece :cool3: a ile macie tak wlasciwie? :cool3: jak one spia w domu? maja swoje pokoje? :) Quote
karenina Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Mamy ich 9, a spia.. W nocy z nami w łózku a raczej my z nimi bo to jest ciągła walka o przestrzen :loveu: którą ja zazwyczaj przegrywam :evil_lol:( 2 sa wygodne i lubią miec duzo miejsca więc spią w koszykach w sypialni) Quote
monita Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 No a jak z tym wychodzeniem, zanalazłaś już kogoś :razz: Quote
Bewarka Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Szykujecie się na jakiś spacerek? Może uda mi się namówić brata, żeby ze mną pojechał :cool3: chciałabym co 2 tyg, bo na studia jeździ, ale niestety ma bardzo długo a co ja bym tyle czasu robiła...:evil_lol: Quote
monita Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Pogoda się poprawia - więc coś może będzie :p Quote
Bewarka Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Weźcie mi brata namówcie, żeby mnie zabierał ze sobą do Krk...:placz: w niektóre weekendy ma studia i ja sobie wymyśliłam, żeby z nim jeździć, ale on nie, bo co ja będę od rana do wieczora robić, bo ja niepełnoletnia jestem a u kuzynki nie będę, bo ona w weekendy jest w Miechowie u rodzinki :roll: i jak tu być zdrowym? :cool3: chyba nici mi wyjdzie z tych spotkań... Quote
Zambi Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 moze ktos dolaczy do seterkowych spacerkow :loveu: Quote
Bewarka Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 monita napisał(a):Namówisz go jakoś ;) Mam nadzieję...:) Quote
sugarr Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Szkoda, że nie mam setera, bo muszą się świetnie bawić w takiej licznej gromadzie:) Quote
Recommended Posts