Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Widziałam ten park :multi: Kilka razy tamtędy przejeżdżałam, bo mieszkamy niedaleko (ale za daleko, żeby codziennie tam chodzić :placz: )

Fajnie to wygląda. Może kiedyś się wybiorę jak będę w Krakowie i zrobię zdjęcia :p

Mam tylko nadzieję, że właściciele będą sprzątać tam po swoich psach i nikt tego nie zniszczy. Może wtedy zacznie powstawać więcej takich miejsc ;)

• 2 months later...
  • Replies 316
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Krakusy drogie wybaczcie offtopic ale jestem w potrzebie:
Poszukuje weekendowego petsittera dla mojej gromadki - na 1-2 weekendy w miesiacu, włącznie u mnie w domu. Moze znacie kogos kto ma ochote dorobic i na drogie imie ma Psimaniak?:lol:
Z góry dziekuje.

Posted

karenina napisał(a):
Krakusy drogie wybaczcie offtopic ale jestem w potrzebie:
Poszukuje weekendowego petsittera dla mojej gromadki - na 1-2 weekendy w miesiacu, włącznie u mnie w domu. Moze znacie kogos kto ma ochote dorobic i na drogie imie ma Psimaniak?:lol:
Z góry dziekuje.

moi rodzice na czas remontu przeprowadzili sie na ul nuszkiewicza i mama ostatnio opowiadala mi ze widziala takiego pana na spacerze z chyba 8 chartami ;)

Posted

A skoro już ten temat podniesiony.
Może jakiś spacerek? Mój pies szaleje jak widzi tyle śniegu, a jakby jeszcze mógł w nim pobiegać z innymi psami to w ogóle byłby w siódmym niebie.

Posted

ja jestem ZA! może w sobotę jakos kolo 12-13 na AWF?? :)) o ile snieg nie stopnieje bo jak bedzie bloto to my odpadamy :evil_lol: ja mozliwe ze wezmę dwa psiaki chociaz.. wolałabym nie :evil_lol:

Posted

Perfi napisał(a):
moi rodzice na czas remontu przeprowadzili sie na ul nuszkiewicza i mama ostatnio opowiadala mi ze widziala takiego pana na spacerze z chyba 8 chartami ;)

Hihihi, no chyba nas widziała :loveu:

Posted

monita napisał(a):
Chyba te małe - włoskie :p

Chyba? Na moim osidlu są państwo, którzy mają 3 do 5 chartów. Dużych, włochatych rosyjskich chyba ( nie zabijajcie mnie za niewiedzę) - ale afgańskie to one nie są. Napewno. No i oni wychodzą z nimi tak max po 3 sztuki. To niby dlaczego ktoś nie może mieć 8? :diabloti:

Posted

Opiekun ma sprawee ułatwiona, psiakow bez nas zostaje tylko czesc, resztę w składzie zmiennym zabieramy na wystawy. A na spacer wychodził maz z max 7 - 6 dorosłych + 1 malucha czasem sie naprasza do zabrania ze starymi. Całe stado prowadzi sie w 1 rece :cool3:

Posted

Dużych, włochatych rosyjskich chyba ( nie zabijajcie mnie za niewiedzę) - ale afgańskie to one nie są.

Yorija, wiem o kogo chodzi, to są Saluki :razz: , piękne nawiasem mówiąć i mają niesamoiwicie jedwabistą sierść :loveu: ( jak były młode to jeszcze pozwalano im czasem kontaktować sie z psami innymiu :roll:)

Posted

Krakowianki to jak? Nikt nie jest chętny na zimowy spacerek w parku AWF?? taka śliczna pogoda że aż żal zmarnowac :)

Ja się w każdym razie wybieram z jednym albo dwoma sznaucerami- bede koło 12 wiec jesli ktos sie wybiera to do zobaczenia :)

Posted

karenina napisał(a):
Opiekun ma sprawee ułatwiona, psiakow bez nas zostaje tylko czesc, resztę w składzie zmiennym zabieramy na wystawy. A na spacer wychodził maz z max 7 - 6 dorosłych + 1 malucha czasem sie naprasza do zabrania ze starymi. Całe stado prowadzi sie w 1 rece :cool3:

a ile macie tak wlasciwie? :cool3: jak one spia w domu? maja swoje pokoje? :)

Posted

Mamy ich 9, a spia.. W nocy z nami w łózku a raczej my z nimi bo to jest ciągła walka o przestrzen :loveu: którą ja zazwyczaj przegrywam :evil_lol:( 2 sa wygodne i lubią miec duzo miejsca więc spią w koszykach w sypialni)

Posted

Szykujecie się na jakiś spacerek? Może uda mi się namówić brata, żeby ze mną pojechał :cool3: chciałabym co 2 tyg, bo na studia jeździ, ale niestety ma bardzo długo a co ja bym tyle czasu robiła...:evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

Weźcie mi brata namówcie, żeby mnie zabierał ze sobą do Krk...:placz: w niektóre weekendy ma studia i ja sobie wymyśliłam, żeby z nim jeździć, ale on nie, bo co ja będę od rana do wieczora robić, bo ja niepełnoletnia jestem a u kuzynki nie będę, bo ona w weekendy jest w Miechowie u rodzinki :roll: i jak tu być zdrowym? :cool3: chyba nici mi wyjdzie z tych spotkań...