kasia.gie Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 [quote name='iza']Pozwoliłam sobie zadzwonic do Powiatowego Lekarza Wet. Pana J. Leszczyńskiego, który poinformował mnie, że dla psów które posiadają [U]paszporty[/U] swiadectwo [U]nie jest[/U] wymagane![/quote] Tak, ale zapewne musi byc wypelniona rubryczka na stronie 20-21. Quote
Agasia Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 [quote name='iza']Pozwoliłam sobie zadzwonic do Powiatowego Lekarza Wet. Pana J. Leszczyńskiego, który poinformował mnie, że dla psów które posiadają [U]paszporty[/U] swiadectwo [U]nie jest[/U] wymagane![/quote] I mi tez tak sie wydaje.. przynajmniej ja od czasu gdy moje psy maja paszporty nie wyposazam sie w zaswiadczenia i inne kwitki Quote
karolayna Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 [quote name='flashka-g']w sobote;)[/quote] dzięki :) bedziesz z "Merlotami"?? dzisiaj nam przyszło potwierdzenie :cool3: Quote
flashka-g Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 [quote name='karolayna']dzięki :) bedziesz z "Merlotami"?? dzisiaj nam przyszło potwierdzenie :cool3:[/quote] Nie nie;) ale pewnie na shih tzu jak tylko bede miala chwilke wolna to podskocze;) Quote
pingwinek=] Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 a ja mam jeszcze pytanie do tych ktorzy juz w Legionowie byli, mianowicie sa tam trybuny?? i ile kosztuje bilet wstepu?? Quote
Agappe Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 [quote name='kasia.gie']Tak, ale zapewne musi byc wypelniona rubryczka na stronie 20-21.[/QUOTE] ja mam wypełnioną ją ostatni raz 17.02.2007... to co to wystarczy czy nie?? :roll: Quote
Gonia Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 [quote='pingwinek=];4403732']a ja mam jeszcze pytanie do tych ktorzy juz w Legionowie byli, mianowicie sa tam trybuny?? i ile kosztuje bilet wstepu??[/quote]Nie ma trybuny,na czas wystawy jest usunięta,żeby było więcej miejsca dla wystawców.Dawno temu zostało to na tym forum uzgodnione;) Bilet normalny-10zł. Quote
Marihuana Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 My jestesmy w sobote z 2 bokserkami : Marihuana i Calvadosem. Startujemy także w konkurencji [B]Najlepsza Para Hodowlana [/B] :) Quote
Dominika i Porto Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 [quote name='sylwekw']No ja się tak całkiem nie zgodzę - w przychodni do której ja chodze po świadectwo przed wystawą (nie wiem czy mogę reklamować która to przychodnia :-) to weterynarz i skórę poogląda u Shojo i do uszu zagląda ....[/quote] Pewnie mowa o dr.Garwackim.Ale czy on bierze jakieś pieniądze za wystawienie tego świstka ??? Quote
sylwekw Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 [quote name='Dominika i Porto']Pewnie mowa o dr.Garwackim.Ale czy on bierze jakieś pieniądze za wystawienie tego świstka ???[/quote] Szczerze powiem, że nie znam nazwiska weta ale w tej przychodni juz różni nam wystawiali świadectwo i zawsze podejście było takie same a od chwili wyratowania Shojo z babeszjozy w tej włąśnie przychodni i ze względu na stusnek do psa i do mnie jaki tam mają wolę pojechac z różnymi sprawami tam i zapłacić niż jechać gdzies gdzie jest taniej albo za darmo ale być niezadowolonym z weta. Tak płacę za świadectwo a przychodnia jest na Tarchominie, na Sniedeckich - własnie pomyślałem, że czemu nie reklamować dobrej przychodni. Quote
Dominika i Porto Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Też jesteśmy z Nieporętu :) a czasem chodzimy do lokalnego weta :).Hmmm Bebeszja to zmora naszego rejonu... No i dobrze wiedzieć że na śniadeckich niedaleko jest dobra lecznica :) Quote
filonek_bezogonek Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 [QUOTE] wolę pojechac z różnymi sprawami tam i zapłacić niż jechać gdzies gdzie jest taniej albo za darmo ale być niezadowolonym z weta. [/QUOTE] no to tylko ja chyba sie moge pochwalic ;) ze mam weta u ktorego kazdy pacjent i jego wlasciciel jest traktowany po krolewsku (profesjonalnie przyjacielsko i serdeczenie) i do tego ceny sa chyba najnizsze w rejonie a za swistki papieru typu zaswiadczenie na wystawe nic nie płace a pies przepatrzony jest niemalze od srodka do zewnatrz od ogona po czubek nosa. Poza tym mozna zawsze zamowic ronomowane karmy i specyfiki w cenach chyba producenta ( bo nigdzie nie widze tak tanich rzeczy jak u mojej Pani wet - a jak nie ma to sprowadzi w ciagu jednego dnia ) Quote
kasia.gie Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 [quote name='filonek_bezogonek']no to tylko ja chyba sie moge pochwalic ;) ze mam weta u ktorego kazdy pacjent i jego wlasciciel jest traktowany po krolewsku (profesjonalnie przyjacielsko i serdeczenie) i do tego ceny sa chyba najnizsze w rejonie a za swistki papieru typu zaswiadczenie na wystawe nic nie płace a pies przepatrzony jest niemalze od srodka do zewnatrz od ogona po czubek nosa. Poza tym mozna zawsze zamowic ronomowane karmy i specyfiki w cenach chyba producenta ( bo nigdzie nie widze tak tanich rzeczy jak u mojej Pani wet - a jak nie ma to sprowadzi w ciagu jednego dnia )[/quote] A co to za wet? Tez jestem z Lodzi i zastanawiam sie czy nie chodzimy do jednego:lol: Moze zeby nie robic reklamy odpisz na PW Quote
Diana14 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 filonek napisz mi na PW cóż to za wspaniały wet i w jakiej lecznicy pracuje. Będę wdzięczna;) Quote
AnnaM Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 słuchajcie... czy ja musze byc o 10 aby przyjeli mi psa? czy moge pozniej? bo wydaje mi sie ze pozniej chyba mozna... po to chyba podali godziny sedziowania danych ras na potwierdzeniu... coo? :oops: Quote
Gosiak Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 Godziny sędziowania są właśnie po to podane, by wszyscy na raz nie przyjechali i nie zatkali dojazdu i parkingu :) Możesz przyjechać o której chcesz byle zdążyć przed swoją oceną, musisz też odebrać numer startowy w sekretariacie (jeśli nie przysłali Ci w kopercie z potwierdzeniem). Quote
Elitesse Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 ja zaraz zabieram sie za szykowanie swoich burkow :) Quote
AnnaM Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 [quote name='Gosiak']Godziny sędziowania są właśnie po to podane, by wszyscy na raz nie przyjechali i nie zatkali dojazdu i parkingu :) Możesz przyjechać o której chcesz byle zdążyć przed swoją oceną, musisz też odebrać numer startowy w sekretariacie (jeśli nie przysłali Ci w kopercie z potwierdzeniem).[/quote] nie no... numer mam, kupon na katalog i potwierdzenie... czyli super... nie bede musiałam tam stać i sie stresowac... dzieki za odpowiedz... no dzis sie szukujemy :D Quote
Gazuś Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 Życze Wszystkim jutro wielu wygranych :cool3: Mam nadzeje,ze sie z Wami spotkam:lol: Pozdrwaiam FLorka i Psy (Pisze od Gazusia ) Quote
attache Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Czy w zwiazku z piekna pogoda przeniesli ringi na zewnatrz? Quote
Frytela Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Ja mam taką nadzieje ;) Moja Frytka w halach tak sie stresuje że szkoda gadać, a na dworku pełen luz ;) Quote
kesslee Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 A myśmy byli czysto zwiedzająco-towarzysko :) Ale zdjęć porobiliśmy całe mnóstwo, chyba jakąś galerię z nich stworzymy :D Quote
zakla Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Ja z shar piekiem bezkonkurencyjnie Najlepsze Szczenie w Rasie :lol: Niestety na BISach nic. Jutro poczwarki:loveu: Quote
Florka_xyz Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 My z moja Bokserka II/2 ocena:doskonała. Quote
Recommended Posts