Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Niektóre ogłoszenia są zrobione na Kraków.

barzdo dziękujemy Karolciu, może coś ruszy bo zastój straszny. Dobrze że chociaż Benio opuszcza w poniedziałek przytulisko. Mam nadzieję, że nic się nie zmieni....

Posted

barb napisał(a):
Reaktywowalam Soni przed chwila ogloszenie na tarnowiaku. Ponad 1400 wejść. Na tablicy podobnie.

ja też reaktywuję jeśli mam powiadomienie. I co z tego.....kompletna cisza.

Posted

dzisiaj w parku widziałam kilka takich Sonio podobnych psiaków , na smyczkach , po kąpieli w stawach , spokojnych i zrelaksowanych
a nasza Sonia ...ech..:-(

Posted

figa33 napisał(a):
dzisiaj w parku widziałam kilka takich Sonio podobnych psiaków , na smyczkach , po kąpieli w stawach , spokojnych i zrelaksowanych
a nasza Sonia ...ech..:-(

Wieczorny obchod wątkow - widzę ;)

Posted

Zrobilam Soni ogloszenie na dogomanii na małopolskie i nowe na [url]www.adopcje.org[/url] (w poprzednim zniknęły zdjęcia) w labradorach :lol:

Posted

[quote name='barb']Zrobilam Soni ogloszenie na dogomanii na małopolskie i nowe na [URL="http://www.adopcje.org"]www.adopcje.org[/URL] (w poprzednim zniknęły zdjęcia) w labradorach :lol:[/QUOTE]

dzięki barb że trzymasz rękę na pulsie. Ja co chwilę coś aktywuję, ponawiam, bo dostaję informacje że się kończy. Niestety nie przekłada sie to na ilość zapytań.

Posted

[quote name='figa33']wygląda jakby w ogóle ludzi nie interesowały adopcje[/QUOTE]

patrząc po innych wątkach to nawet się kręci, tylko u nas coś stoi w tym roku wyjątkowo. Inna sprawa że mamy dużo psów ,,mniej adopcyjnych'' jak Dingo, Ślepek Muki, Kaja, Sonia, a nawet szalony i niewychowany Rudi, który dodatkowo ma problemy zdrowotne. Każda z tych adopcji to krok milowy do przodu.
Dziwi natomiast fakt, że Tobi i Terry też siedzą w ,,tym doborowym towarzystwie'' niezauważeni. :shake:

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...