karolciasz28 Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Fajnie, że Sońka wyszła na prostą. Chyba muszę ją trochę poogłaszać. Quote
Becia66 Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 karolciasz28 napisał(a):Fajnie, że Sońka wyszła na prostą. Chyba muszę ją trochę poogłaszać. Korolciu na razie z Sonią sie wstrzymaj :razz:, są pilniejsze psiaki jak Teri i Tobi, no i Figa ze Spritem.... Quote
Agula99 Posted April 23, 2012 Author Posted April 23, 2012 Dokładnie, Sonia ma jeszcze czas, teraz trzeba uderzyć z innymi psiakami, maluchami i tymi zasiedziałymi, Tobi!!! Pamiętajcie o nim!!! Quote
Agula99 Posted April 23, 2012 Author Posted April 23, 2012 Sonia na spacerku, czy to już nie jest inny pies??? :) Quote
Becia66 Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Nie widziałam Soni pewnie ze 3 tygodnie i powiem wam jestem pod wielkim wrażeniem. Na początek wylizała mi ręce,, wybitnie szukała kontaktu i dotknięcia. Jest radosna i szczęśliwa, zdecydowanie bardziej skoncentrowana na człowieku. Przychodzi do niej od 2 tygodni pewna młoda pani, którą Sonia zauroczyła i za każdym razem zabiera ją na długi spacer. Sonia jak tylko ją widzi tak strasznie się cieszy, ze aż miło patrzeć. Siada do zakładania smyczki, daje zapuścić kropelki bez mrugnięcia okiem i tak się do niej tuli że aż łezka w oku się kręci....Pani ma już jednego labka i to z problemami zdrowotnymi i mówi że gdyby nie to, zaraz by ją wzięła do siebie. Sonia nam rozkwita, z takiego niepewnego, zahukanego i zdezorientowanego psa, zrobiła się otwartą i ufną panienką z uśmiechniętym pysiem. Jeszcze raz napiszę, że jestem pod wielkim wrażeniem jej przemiany... Quote
Agula99 Posted April 24, 2012 Author Posted April 24, 2012 I takiej waśnie Pani nam potrzeba do Sonii!!! Ech szkoda, że Pani ma już psa, bardzo fajna i miła kobietka, przyszła kiedyś i chciała wyprowadzić Sonię, no i tak teraz wpada!! Wymarzona osoba dla Sonieczki, echhh :placz: ale ja już od pewnego czasu piszę, że Sonia fajna, kochana, miła, ale do niej trzeba odpowiedniego człowieka, do byle kogo nie pójdzie!!!! Quote
Agula99 Posted April 24, 2012 Author Posted April 24, 2012 Sońka wygląda cudownie!!!! Szkoda, że nie mam czasu żeby ją trochę bardziej porozpieszczać, bo przy tej ilości, każdy by chciał, no ale ma spacerki i to nieraz po dwa razy i zawsze się głaskamy, przytulamy na spacerku, to chyba nie jest źle??? :) A teraz każdy powinien popatrzeć na jej fotki na początku wątku i na obecne!!! nooo i jak??? :) Quote
barb Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 Sonia rzeczywiście coraz bardziej sympatyczna i taka... uśmiechnięta. Odnowiłam własnie jej tablicę. Quote
Dzika_Figa Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 Faktycznie, dziewczynka się bardzo zmieniła, widać, że jest szczęśliwa i czuje się bezpiecznie. Kawał dobrej roboty odwalonej przez wszystkich, którzy z nią mają do cyznienia od kiedy się pojawiłą w przytulisku.:loveu: Quote
karolciasz28 Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 Diametralna zmiana. Miziasta, radosna, ufna i bardzo ładna.:lol: Quote
Becia66 Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 Sońka już w nowym domu !!! :multi: Trzymajcie kciuki żeby wszystko było dobrze. Quote
Dzika_Figa Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 Beciu, a napiszesz coś więcej o Soniowym domku? Quote
Agula99 Posted April 28, 2012 Author Posted April 28, 2012 Jak na razie wszystko jest dobrze, ale to dopiero kilka godzin, trzymajmy kciuki, trzymajmy!!!!!! :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Becia66 Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 Dzika_Figa napisał(a):Beciu, a napiszesz coś więcej o Soniowym domku? Irka robiła wizytę przedadopcyjną i najlepiej niech ona się wypowie. Widziałam dzisiaj tych ludzi w przytulisku i jak dla mnie okay. Zobaczymy co czas przyniesie ale mam przeczucie że będzie dobrze. Quote
majuska Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 Wg mnie też jest wszystko super, przede wszystkim to mi sie podoba, że to koniecznie Sonię chcieli pomimo różnych przestróg i zniechęcania, że to trudny pies. Nie boją się i wierzą, że wszystko będzie w najlepszym porządku. Domek jest z ogrodem, w okolicach Łańcuta więc niedaleko, będzie dobrze :) Quote
Irka Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Witam - chwilę mnie nie było :) - tak, rodzina to nasz dawny uczeń z najwyższymi rekomendacjami :) od dawnej wychowawczyni i nie tylko. Byłam sprawdzić warunki - domek - jak będzie chciała to sobie będzie do niego wchodzić i mieszkać - z ogrodem sporym a w nim nowiutko zrobiona przez Pana dla niej buda super. Ogrodzone - choć już wiem, że próbowała się pod bramą w szczelinę 10 cm zmieścić, by za przejeżdżającym traktorem popędzić :) Państwo zostali przez wszystkie cioteczki uświadomieni na tysiąckroć sposobów - ale ją po prostu od razu do swej rodziny widzieli. Jak dzwoniłam wczoraj mówiliśmy o niej: "nasza nowa córeczka" :):):) dom jest niedaleko mojej najbliższej koleżanki - bywam tam często i do Soni mam otwarte zaproszenie na kawę :) - trzymam mocno kciuki :) Quote
karolciasz28 Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Jak mi wczoraj Agula napisała,że Sonia pojechała to myślałam, że padnę ;). Super, bardzo się cieszę i nieustannie trzymam kciuki za czarnulę.:lol::lol: Quote
majuska Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Dziewczyny macie może jakies wieści z dziś? Quote
Agula99 Posted April 29, 2012 Author Posted April 29, 2012 majuska napisał(a):Dziewczyny macie może jakies wieści z dziś? Macie!!!!! :) Quote
karolciasz28 Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Agula no gadaj, bo z Tobą to się wykończyć można.;);):evil_lol: Quote
Agula99 Posted April 29, 2012 Author Posted April 29, 2012 karolciasz28 napisał(a):Agula no gadaj, bo z Tobą to się wykończyć można.;);):evil_lol: A co Karolciu, co gadać??? :diabloti: Quote
karolciasz28 Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Nie ja nie mogę:evil_lol: no co u Sonii?:cool3: :D Quote
Agula99 Posted April 29, 2012 Author Posted April 29, 2012 karolciasz28 napisał(a):Nie ja nie mogę:evil_lol: no co u Sonii?:cool3: :D A u której?? Bo u nas było kilka Sonii!!! ;) :evil_lol: Quote
Recommended Posts