Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam nadzieję, ze rodzina będzie pracowała nad Szarikiem i jego zachowaniem w domu. Do tej pory mieszkał poza domem i nie miał go kto nauczyć manier. Być może nawet nie wie, ze nie wolno zabierac rzeczy, w tym jedzenia ze stołu, szafek itp. Co do załatwiania, to jest to do opanowania, do wyuczenia. Jeśli tylko pies załapie o co chodzi, to jest w stanie się podporzadkować, nauczyć.

Co do wyprawki - bardzo dobry pomysł. Jeśli Marta ma jakiś kontakt Szarikową rodziną, to najlepiej zapytać co im potrzeba dla Szarika. Może jakiś kocyk, poduszka, miski, i dobra karma.

Będę zaglądała na wątek i sprawdzała co u Szarika.

• Replies 859
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam dziewczynkę z kojca. Na dzień dobry zjadła pół kostki masła, które znalazła na szafce. Od tamtej pory kładę je wyżej. Firanki pościągała, kwiatki zrzuciła z parapetów, itd. Trzeba dać czas Szarikowi. Z wstępnych opisów wynika, że ludzie są psiolubni, skoro biegunkowa koopa na dywanie ich nie przeraziła :). Nieustannie trzymam kciuki i czekam na nowe wieści o Waszym (teraz już z mojego województwa ;)) uroczym piesiu.

Posted

Martka zgadzam się z Malwą Szariczkowi potrzebne jest dobre wyposażenie w nowym domku. W skarbonce ma sporo kaski, więc należy to wykorzystać.

Posted

Martka, to są pieniądze Szariczka, więc na leki i wyprawkę nikt nie będzie mu żałował. Czekamy na dalsze wieści i nieustająco trzymamy kciuki, aby wszystko się ułożyło jak najlepiej.

Posted

super, że Szarik ma dom :multi : :multi: :multi:
ja swoim swego czasu kupowałam brita,a teraz udoskonalili go. Więcej mięsa a cena tylko trochę wzrosła. nie wiem, można byłoby się za nią też oglądnąć...

Posted

To czekamy na relacje z nowego domku, i może jakieś fotki się pojawią.

Dziewczyny, mogę prosić o wstąpienie na wątek Saby - link w mojej sygnaturce - straszna bida oddana po 10 latach przez tzw. "właścicielkę", dlugi za hotel, mało deklarcji, i mało odwiedzających.

Posted

przykro mi bardzo ale dostałam tylko dwie fotki
zadzwonie do pani jak bede wysylac arthrovet i puszki, bo tak się umówiłyśmy, więc wtedy będą wieści
chyba jednak kupię tę animondę, bo ten zestaw cenowo wychodzi najkorzystniej