Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 859
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zamówiłam jednak tę karmę bo jest dla seniorów

http://www.zooplus.pl/shop/psy/karma_dla_psa_mokra/animonda/animonda_pies/207413

po rabacie zapłaciłam 222,48zł

a więc tak:
Szarik nie chce jeść karmy ani smakołyków - chce jeść to co oni...... te puszki co kupiłam mają 95% mięsa, może to go skusi i jednak zacznie jeść psie żarcie
jest już wykąpany - nie bał się wody, więc kąpiel poszła gładko
zostaje na godzinkę sam w domu(pani nie pracuje ale czasem wychodzi na zakupy). sprawdzali czy piszczy - nie piszczy, demolki też nie było, więc państwo są szczęśliwi, bo wiedzą,że jest grzeczny gdy zostaje sam
Szarik upodobał sobie panią - zresztą z nią spędza większość czasu, a pana na razie olewa
ostatnio jak pan wrócił po pracy w nocy do domu to zgadnijcie gdzie Szarik spał? ależ tak! na jego miejscu, tuż obok żonki na wyrku:)))

trochę się z tego pośmialiśmy:)

uffff, jest dobrze dziewczyny!

Posted

[quote name='martka1982']zamówiłam jednak tę karmę bo jest dla seniorów

http://www.zooplus.pl/shop/psy/karma_dla_psa_mokra/animonda/animonda_pies/207413

po rabacie zapłaciłam 222,48zł

a więc tak:
Szarik nie chce jeść karmy ani smakołyków - chce jeść to co oni...... te puszki co kupiłam mają 95% mięsa, może to go skusi i jednak zacznie jeść psie żarcie
jest już wykąpany - nie bał się wody, więc kąpiel poszła gładko
zostaje na godzinkę sam w domu(pani nie pracuje ale czasem wychodzi na zakupy). sprawdzali czy piszczy - nie piszczy, demolki też nie było, więc państwo są szczęśliwi, bo wiedzą,że jest grzeczny gdy zostaje sam
Szarik upodobał sobie panią - zresztą z nią spędza większość czasu, a pana na razie olewa
ostatnio jak pan wrócił po pracy w nocy do domu to zgadnijcie gdzie Szarik spał? ależ tak! na jego miejscu, tuż obok żonki na wyrku:)))

trochę się z tego pośmialiśmy:)

uffff, jest dobrze dziewczyny!

Kurcze, jak dobrze, że wszystko się układa.

Wcześniej, kiedy czytałam wypowiedzi pełne obaw, sama nie wiedziałam czy Szarik dobrze trafi, ale teraz to widzę, ze Państwo są psiolubni i chyba Szarik naprawdę dobrze trafił, do dobrej rodziny.

Posted

Ciotki kochane nie obrazicie się jak zaproszę na bazarek dla DENISA ?
Link bezpośredni w mojej sygnaturze. Jak któraś znajdzie chwilę i chęć - zapraszam.

Posted

wklejam paragon za arthrovet

panstwo mówią,że puszki jeszcze nie doszły...może jutro

Szarik przytył! mam nadzieję,że już więcej nie utyje, bo on już i tak nieźle wyglądał odjeżdżając
kupa już prawie dobra
państwo zadowoleni, a Szarik chodzi za panią krok w krok

Posted

[quote name='martka1982']wklejam paragon za arthrovet

panstwo mówią,że puszki jeszcze nie doszły...może jutro

Szarik przytył! mam nadzieję,że już więcej nie utyje, bo on już i tak nieźle wyglądał odjeżdżając
kupa już prawie dobra
państwo zadowoleni, a Szarik chodzi za panią krok w krok

Skoro Pani jest w domu, to wcale mnie nie dziwi, ze Szarik wybrał właśnie Ją, bo to jednak
z Panią spędza cały dzień.

Posted

No z tym cieszeniem się wiosną na śląsku .... hmmm raczej jest to ograniczone w takich miastach jak Zabrze itp ;-), bo mniejsze możliwości jej zauważenia niż na wsi czy miastach mniejszych położonych dalej od okręgu katowickiego
Wierzę że wszystko jest dobrze i Szariczek szczęśliwy :-)

Posted

Fajnie by było mieć nowe wiadomości ale ludzie wyglądają na poważnych i myślę ,że by zadzwonili jakby coś było nie tak. Trochę głupio ich tak nękać telefonami co chwilę bo mogliby to odebrać jako brak zaufania...

Posted

caryca26 napisał(a):
Fajnie by było mieć nowe wiadomości ale ludzie wyglądają na poważnych i myślę ,że by zadzwonili jakby coś było nie tak. Trochę głupio ich tak nękać telefonami co chwilę bo mogliby to odebrać jako brak zaufania...

Z jednej strony rozumiem, a z drugiej strony już nie przejmuję się takimi rzeczami, bo jesteśmy tutaj dla psiaków i nie ma sensu dbać o dobre samopoczucie ludzi, żeby się nie poczuli urażeni. Ja osobiście zawsze się ucieszyłam jak kontaktowała się ze mną Pani Krystyna z Emira w sprawie mojego piaka wziętego z Emira. Nie odbierałam tego jako brak zaufnia a jako zainteresowanie.