Jump to content
Dogomania

Szarik odszedł 5 lipca 2012. Biegaj szczęśliwy za TM. Pamiętamy [']['][']['][']

Recommended Posts

• Replies 859
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szariczek trzyma sie bardzo człowieka jakby chciał wszystkiego sie od niego nauczyć i podążając za nim , pochylając głowę pokazuje szacunek :)
Martka a czemu uważasz, ze wyłysienia na grzbiecie mogą już nie zarosnąć?- jakie było ostateczne rozpoznanie zmian na skórze? czemu nie może być wykastrowany? nie jest jeszcze z niego taki dziadulek ;)
jak uszka, całkiem wyleczone?

Posted

[quote name='Secia']Szariczku ciotka cię odwiedza w słoneczną sobotę i przesyła miziaki zaa oceanu :-)[/QUOTE]

Czy będzie u nas słoneczna to się okaże ale napewno bardzo mroźna , a nie jak u Ciebie upalna ....

Posted

[quote name='joteska']Szariczek trzyma sie bardzo człowieka jakby chciał wszystkiego sie od niego nauczyć i podążając za nim , pochylając głowę pokazuje szacunek :)
Martka a czemu uważasz, ze wyłysienia na grzbiecie mogą już nie zarosnąć?- jakie było ostateczne rozpoznanie zmian na skórze? czemu nie może być wykastrowany? nie jest jeszcze z niego taki dziadulek ;)
jak uszka, całkiem wyleczone?[/QUOTE]

po plackach na karku już nie ma śladu (wet ocenił,że były od pcheł) a ten na zadku to od tarcia nim o kojec, w którym tkwił
myślałam,że to trwałe uszkodzenie mieszków włosowych, widać poprawę, tzn ten placek nie jest już tak duży, zmienia się również kolor łysej skóry...może kiedyś zarośnie:) ale nawet z tym plackiem wygląda pięknie!

i znowu nie widziałam go tydzień i znowu doszłam do wniosku,że mu się przytyło:)

nie było mowy o tym,że nie może być wykastrowany, po prostu napisałam,że szkoda byłoby podejmować to ryzyko tylko dla samego faktu wykastrowania, taka jest moja opinia ale jeśli pojawi się taka konieczność to będą myśleć w schronie jak zrobić aby było dobrze:)

uszka całkiem wyleczone, trwało to długawo ale już jest zdrowy, można go teraz trochę potarmosić i nie kończy się to piskiem z bólu:)

Posted

[quote name='martka1982']zaziębiłam się kosmicznie, ze schronu dzisiaj nici ale Szariczek będzie spacerował ze swoim opiekunem[/QUOTE]

To kuruj się i zdrowiej :)
A Szariczka pozdrawiam i ślę wirtualne mizianka
*
fajnie że jesteś bela :-)

Posted

Ile brakuje Szarikowi deklaracji? Mogę dołożyć 10 zł miesięcznie, ale zapłacę za kilka miesięcy z góry, bo potem zapomnę. Tymczasem zapraszam na bazarek m.in. ze spodniami narciarskimi: [url]http://www.dogomania.pl/threads/222869-Ciuszkowy-Bazarek-Cioci-Cantadory-%29-18.02.-godz.-22.00[/url]

Posted

[quote name='Cantadorra']Ile brakuje Szarikowi deklaracji? Mogę dołożyć 10 zł miesięcznie, ale zapłacę za kilka miesięcy z góry, bo potem zapomnę. Tymczasem zapraszam na bazarek m.in. ze spodniami narciarskimi: [url]http://www.dogomania.pl/threads/222869-Ciuszkowy-Bazarek-Cioci-Cantadory-%29-18.02.-godz.-22.00[/url][/QUOTE]

z dyszką od Ciebie Szarik ma 100zł deklaracji stałych
dzięki, że dołączasz do oneczka! :)
zaraz prześlę pw

Posted

[quote name='martka1982']czy uważacie,że powinniśmy dać Szarika gdzieś do gazety? dziennik zachodni raczej się nie sprawdzi, bardzo często dajemy tam psy i tych dużych ślązacy nie chcą
może metro?[/QUOTE]
z tablica.pl jest duży odzew na Śląsku.

Posted

[quote name='Lobaria']z tablica.pl jest duży odzew na Śląsku.[/QUOTE]

na Wielkopolskę też, Szarik dotychczas miał tablicę na wlkp i łódzkie, ale łódzkie mi usunęli, bo tekst był ten sam
właśnie zrobiłam mu na śląsk-katowice z innym tekstem, więc chyba się nie czepną
z tamtego na wlkp nr telefonu był sprawdzany pięciokrotnie ale tel nigdy nie zadzwonił:(

a uważasz,że warto wyróżnić?

Posted

[quote name='martka1982']na Wielkopolskę też, Szarik dotychczas miał tablicę na wlkp i łódzkie, ale łódzkie mi usunęli, bo tekst był ten sam
właśnie zrobiłam mu na śląsk-katowice z innym tekstem, więc chyba się nie czepną
z tamtego na wlkp nr telefonu był sprawdzany pięciokrotnie ale tel nigdy nie zadzwonił:(

a uważasz,że warto wyróżnić?[/QUOTE]

Wyróżnione znacznie wpływa na ilość odsłon - ostatnio robiłam wyróżnioną tablicę dla mojego ulubieńca
[url]http://www.dogomania.pl/threads/215836-Czarnuszek-Pepe.-Pilnie-szuka-cz%C5%82owieka-kt%C3%B3ry-pokocha-Go-ca%C5%82ym-sercem...?highlight=Pepuniu[/url]

W ciągu tygodnia było 400 odsłon ogłoszenia, a telefonu 16. I cisza... nikt nie zadzwonił.
Wczoraj zrobiłam na Wielkopolskę i liczę na cud...

Posted

oj, a psiak młody i ładny, jedyne co mogę doradzić, to zdjęcia - jak pies czarny, dajcie go na kolorowy albo czerwony kocyk i zróbcie sesję porządna - to bardzo pomaga

to może wyróżnimy tablicę Szarika, ciotki co Wy na to?

Secia, wiem,że mnie zabijesz ale u nas kolejna masakra - bieda z pękniętym kręgosłupem, wesprzyjcie tego psa dobrym słowem, bo i tak na razie możemy tylko czekać

[url]http://www.dogomania.pl/threads/222971-Norton-ze-z%C5%82amanym-kr%C4%99gos%C5%82upem....kolejne-nieszcz%C4%99%C5%9Bcie!-Teraz-wszystko-zale%C5%BCy-od-losu?p=18616794#post18616794[/url]