Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest Mrzewinska
Posted

Szkoda, ze Poznan tak daleko, Azir, moja propozycja nadal aktualna:-)))

Zofia

• Replies 385
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B]Zofio[/B]! Dzięki, dzięki :loveu: , ale jestem uwiązana w tym Poznaniu :shake:
Może kiedyś to się zmieni. :cool3:

PS. ostatnio Azir galopem mi przyniósł metal :multi: Dobrze, że nie ma mrozu... ;)

Posted

No to jeśli mogę to ja też przyjdę do Was w przyszłą sobotę z Bobolem. On trochę niereformowalny jest, no ale spróbujemy...:roll: (wciąż się wścieka na inne psy, czy to panienki czy chłopaki - jemu wszystko jedno:placz:)

Posted

[quote name='la_pegaza']Nefre , Ty będziesz z Bostonkiem??[/quote]
Tak,bardziej zależy mi teraz na cwiczeniach z maluchem, miało być agility ale niestety problem z dojazdami się pojawia :( A chciałabym czegoś z nim spróbować bo zapał to pracy chłopak ma to czemu nie wykorzystać tego?

Posted

[quote name='Paskuda_Bandzior']Kurcze musiałabym komunikacją przez calutki Poznań jechać, bo my z Dębca :placz: [/quote]

Nie taki znowu calutki, na Rataje masz dalej... Faktem jest, że pod Lasem Marceliński chyba bezpośrednio komunikacją miejską podjechać się nie da, trzeba podejść kawałek. My z Wiką codziennie drepczemy spory kawał (bo mieszkam przy Grochowskiej) :-)

Posted

Można wysiąść z tramwaju przy stadionie Lecha przy Bułgarskiej i się przespacerować, albo złapać autobus przy Bałtyku (zdaje się nr 48 lub 77) i dojechać w okolice Leśnych Skrzatów i Brzechwy i też się przespacerować :)
[IMG]http://mapapoznania.wlkp.com.pl/kom/1007.gif[/IMG]

Posted

Myślę, że tak będzie najbardziej obrazowo :). Na rysunku zaznaczyłam pierwszy parking leśny niedaleko kortów tenisowych. Jadąc od strony Leśnych Skrzatów - ostatni (trzeci, zdaje się, taki parking)

[URL=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=dfadfa7d939cf392][IMG]http://images14.fotosik.pl/10/dfadfa7d939cf392m.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[B]Nefre[/B], nie jeżdżę autobusami, ale spojrzałam na [URL="http://www.mpk.poznan.pl/wg_linii.html"]rozkład jazdy[/URL] i mi wyszło, że ul. Leśnych Skrzatów od Bałtyku jadą 2 numery: 77 i 48. Trzeba wysiąść gdy autobus skręci z Bukowskiej w lewo i zatrzyma się gdzieś w okolicy skrzyżowania Leśnych Skrzatów i Brzechwy (to może być drugi przystanek po skręcie - musisz przetestować, albo znaleźć w necie :) ). Stamtąd będzie najbliżej dojść do Strzegomskiej. A resztę już masz na mapce, którą dołączyłam.

Posted

[quote name='Azir']Myślę, że tak będzie najbardziej obrazowo :). Na rysunku zaznaczyłam pierwszy parking leśny niedaleko kortów tenisowych.
[/quote]

Przy tym pierwszym parkingu leśnicy od dwóch dni robią tzw. czyszczenie, droga jest zagrodzona, zakaz wstępu, warczą piły, walą się drzewa itp. Nie wiem czy skończą do soboty, dam znać w piątek jeszcze :-) Parking jest dostępny i można na nim zaparkować, ale żeby wejść do lasku trzeba przejść jeszcze ok.100 metrów wzdłuż drogi i tam wejść w las, i potem przejść przez górkę, żeby dojść do tej łączki na której zapewne byśmy ćwiczyli. Możemy się umówić w jakimś miejscu, bo podejrzewam że osoby które nigdy tam nie były mogą mieć problem.

Posted

[quote name='Marta i Wika'] podejrzewam że osoby które nigdy tam nie były mogą mieć problem.[/QUOTE]

Tyle osób już tam trafiło, i to bez mapy ;)... Ale jak chcecie, to możecie się umówić i przyjść wszyscy razem :)

Guest Mrzewinska
Posted

O, jakie macie sympatyczne ulice w Poznaniu - mieszkam na poczatku Smoka Wawelskiego, to brzmi dumnie! A jakby sie mieszkalo przy wylocie Smoka?:evil_lol:

Azir, gdzie mozna kupic metalowe koziolki, wiesz moze?

Zofia

Posted

Alina z Białegostoku miała zacząć je produkować :).
Niestety moja ulica nie jest tak bajkowa. A przyjemnie byłoby mieszkać w połowie Księżniczki Szecherezady :)

Posted

[quote name='la_pegaza']czy taka pogoda jak dziś nas zraża czy nie?? :cool1: :cool3:[/quote]

No, ja dziś rano wymiękłam, ale dlatego że lało :-) Teraz jest w miarę OK. Chociaż Wika na mokrej i zimnej trawie warować nie będzie na pewno :-)

Posted

Witam po dłuższej przerwie, ale nie mam dostępu do neta w każdy dzień.
Jak już pisałam moje szczenie ma 3 miesiące, więc dopiero później do Was dołączę. Założyłam ten temat aby móc się zorientować ilu Poznaniaków się tym zajmuje i gdzie to się odbywa. Cieszę się bardzo że kontaktujecie się i ćwiczycie. Dołaczę do Was na 100% ale jeszcze nie teraz bo mała ma 3 szczepienie i kwarantanne.
Pozdrawiam wszystkich.