Biedroneczka Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 Oj tak! Upiekło się tej małej francy! Quote
Biedroneczka Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 Hop do góry Biała Strzało :evil_lol: Quote
Biedroneczka Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 szczypawko????? Uwielbia szczypać mnie w tyłek. Czasami ma wrażenie, że czeka na to cały dzień :angryy: Quote
marra Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Biedroneczka napisał(a):Uwielbia szczypać mnie w tyłek. Czasami ma wrażenie, że czeka na to cały dzień :angryy: haha :D poluje na Ciebie ;) Quote
Biedroneczka Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 poluje na Ciebie ;-) No 100% hasior! Quote
Biedroneczka Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 Błagam o ocieplenie!!! W takich warunkach nie dam rady pracować nad Mini!!! Quote
Ty$ka Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Ja choć lubię zimę, mam powyżej uszu aktualną - mało śniegu, wielkie mrozy... co to ma być?! ;) Quote
Biedroneczka Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 do góry Słoneczko! Swoja energią może ocieplisz jeszcze klimat!!! Quote
sisay Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Miałam wczoraj telefon w jej sprawie, pani bardzo miła, ale po rozmowie doszła do wniosku że jednak za głęboka woda dla niej... To jest jednak dobry znak, bo widać że Mini jest zauważana ;) Quote
Ty$ka Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Na pewno ktoś ją wypatrzy ;). Gdyby nie jej kotożerność to pewnie grzałaby dupę już u mnie, ale tak to cóż... pozostaje mi jedynie kibicować suczy ; ). Quote
Biedroneczka Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 Kota jeszcze nie zjadła :evil_lol:, tylko kurę zamęczyła :-(. Wszystko jest o.k jak kot siedzi spokojnie, ale jak tylko zaczyna uciekać u Mini załącza się instynkt łowiecki. Quote
Biedroneczka Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 Miałam wczoraj telefon w jej sprawie, pani bardzo miła, ale po rozmowie doszła do wniosku że jednak za głęboka woda dla niej... To jest jednak dobry znak, bo widać że Mini jest zauważana ;-) Szkoda, że nie wypaliło. Choć z drugiej strony przyzwyczaiłam się do niej i ciężko mi się będzie z nią rozstać. Mój mąż powiedział, że jeszcze dopłaci tej osobie , która ją weźmie do siebie, bo ma Mini dosyć :evil_lol: Quote
marra Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Biedroneczka napisał(a):Szkoda, że nie wypaliło. Choć z drugiej strony przyzwyczaiłam się do niej i ciężko mi się będzie z nią rozstać. Mój mąż powiedział, że jeszcze dopłaci tej osobie , która ją weźmie do siebie, bo ma Mini dosyć :evil_lol: znam te teksty ;) Quote
Ty$ka Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Do góry Mini :) Są jakieś postępy w nauce? Quote
Recommended Posts